за готвенето и устойчивостта на брачните/семейните/ отношения

• 39 414
  • 1 141
  •   1
Отговори
# 300
Абе хора, защо  скачате на сложни торти без да сте уверени, когато има поне 3 десерта, които са достатъчно лесни, вкусни и калорични  Embarassed
1.крем карамел. Направа-елементарна,продукти-могат да се купят от всеки магазин. С лека украса от сметана, сладолед или карамел става и красив дори.
2. браунис- препоръчвам рецептата на Блонди ( има я в Готварския подфорум)- няма начин да се обърка нещо, а е много вкусен, освен това почти всички обичат шоколад, т.е. отговаря на 95% от вкусовете. Отнема не повече от 20 минути, печенето му и то толкова.
3. мюсли торта- също много лесна, подходяща за деца, лека. Не е особено официална, но за домашно семеен празник е идеална. Хайде, тя да кажем е по пипкава, трябва да режеш банани, да редиш пластове, но пряко сили час да ти трябва.

пп. аз съм на диета, не ми обръщайте внимание, гладна кокошка просо сънува  Cry

# 301
Какво сега, убеждаваш ни - ако направим нещо от тези трите - как мъжете ще ни посипат с лИбоФ ли  Joy

# 302
Къде го прочете това  Laughing
На предната страница една дама е писала, че не й се получила тортата и аз реших да дам непоискан съвет. Мисля, вече изяснихме че посипването с любов не е пряко свързано нито с тенджерата, нито с тортената чиния. 
А и нали трябва да се занимавам с нещо различно  от хладилника докато отворят магазините  Flutter

# 303
Ам знам бе, Рокси, майтап, и аз пълня време  Peace

# 304
Жива да не бях  Crazy
Мисля все пак,че доста от дамите тук възприемат мъжете като доста елементарни същества,които имат нужда само от малко храна и доза секс...  

Но имайки предвид,че мъжете не са кой знае колко сложни същества,основно имат нужда да са добре нахранени и добре наеб...и. Mr. Green

newsm48   hahaha

# 305
Ай ся торта ми подфанаха...ааааа не така де. Mr. Green
и понеже направо лично го взимам Laughing... да обясня, тортата се получи, не сложна не скачам на нищо сложно моля ВЕ. Naughty Crossing Arms Просто не ми се получи според вкуса на чеядта. Crazy А украсата я зарязях направо , щото рожденника ми беше по-важен. Peace Та така... Уекинко се оплаках, ама чак пък да не ми е станало ... ай ся на торти ли ще се обиждаме. Joy Laughing Joy

Сомбре тъй е то. Уча де... Mr. Green

# 306
само да кажа че завиждам на всички дами с опростените по същество мъже. аз с моя невероятен късмет съм избрала сигурно редките единици от мъжката половина на човечеството, които са по -сложни за разбиране от проблема за овладяване енергията  на термоядрен синтез.

стига с тия торти, че чета само и качвам килограми с бясна скорост. скоро няма да мога да мина през вратата.

# 307
Ау, ауууууу, Краси.мира е изпаднала в противоречие? Със самата себе си?

Ма нон е веро, е нон е посибиле! Laughing

# 308
Ау, ауууууу, Краси.мира е изпаднала в противоречие? Със самата себе си?

Ма нон е веро, е нон е посибиле! Laughing

Thinking   newsm12 newsm11

# 309
Що бе, Краси, кое не ти харесА?

Цитатът на Рокс е много показателен за това, което се пише из форОма, ей тъй, просто, на! Laughing

# 310
Мен питаш ли ме, Палмира, отвсякъде ми се привиждат кексове, торти и пици, кантарът показва умопомрачително число, а всички гащи ми стягат. Отварям СО, с надеждата да се поразсея с теми за любов и още нещо, а то какво- пак за едене  Laughing
Пия си чайчето без захар и се облизвам като кебапчийски котарак само.

@Жоз, това го бях запомнила, заради втората дума- нае**. Много грозно ми прозвуча тогава, почти може да  ме откаже от семейния секс, и Гугъл услужливо ми изплю цитата.
Сега моля, никой да не ми се рови в публикациите от преди 2  години, и да намери как с плам съм готвила вечеря с 6 ястия  Whistling

# 311
  • София
Палмира, ти си истински представител на изключително високо ниво на усложняваща-просто-устроените екземпляри от мъжки пол.
Така наречените "обичам да ми е трудно".

Обаче ти се получава.

П.П. Всички дебели да заповядат да им стопя лагерите за Великден.
В този конкретен случай резултатите са плод на теорията на потвърждение на отрицанието.
Демек- не става с глад, а с ядене.
Въпросът е на какво, колко и по колко пъти.

# 312
Започнете да готвите, мацки. Аз като съм се потила 2 часа над печката, после хич не ми се яде. Виж, когато някой друг ми е сготвил - ммммм.

# 313
Що бе, Краси, кое не ти харесА?

Цитатът на Рокс е много показателен за това, което се пише из форОма, ей тъй, просто, на! Laughing

Тя няма начин да го приеме. Защото е точно толкова идеална, колкото и съпругът й.

# 314
  • София
Започнете да готвите, мацки. ..

Да, после да заприличам на краси.мира.
Благодаря, оставам си в редиците на готвещите само в краен случай.

Общи условия

Активация на акаунт