за готвенето и устойчивостта на брачните/семейните/ отношения

• 39 388
  • 1 141
  •   1
Отговори
# 840
Красе, що си така недружелюбна? Да не ти е натежало на стомаха от поредната торта? Или си качила килце, две? Всичко е поправимо    Peace

Фльорца или корпоративна кучка - няма значение, тука квалификациите са по правило произволни и в името на сеира. Както ви е удобно, дами и господа  Hug

И за да не е спам, на авторката казвам - двата провалени брака не са заради липсата на готвено у вас. Отвори нова тема с друго предположение - от там може да изскочи заека Simple Smile

П.С. Красе, да не се засегнеш за тортите - аз съм ти голям фен в това отношене. Недподражаема си, честно ! Simple Smile

Последна редакция: нд, 27 мар 2011, 19:24 от silviti

# 841
Бахмааму, човек един уикенд на офроуд да отиде, и Феднага зад гърба му го хапят...като конски мухи.

А не допускаш ли, Красимира, че една БКК може и баници да прави, и супици, и сладкиши? Просто време не и достига.

Ако не вярваш - веднага те запознавам с половинката, той често е по работа накъм вашия град. Laughing
Ко прайм тогаз, как да обединим Кучката и Фльорцата в едно? Laughing

# 842
# 843
Жоза, прости ми форумското невежество, какво е БКК? Бойна кучка ...

# 844
  • Насред хаоса
Хах, глей докат кучката работи, кви работи се пишат начи! Присъединявам се към мнението на Жозката. Мое да съм кучка, ама кат реша да правя нещо, го правя, както трябва. И да, да ме охарактеризират като гадна корпоративна кучка, за мене си е комплимент. Няколко пъти съм го чувала от различни мъже. И хубавото е, че тези мъже и не само те имат респект към мене. Защото знаят, че освен баналните домакински работи аз съм станала фигура в една все още запазена за мъжете по нашите ширини сфера - а именно докарването на доходи, често пъти повече от него, в семейния бюджет. И се чувствам горда с това. Защото не бих издържала да чакам само на него ... И да съм примерна домакиня, която гледа само мъжът й да е доволен. Въпросът е там, и аз да съм доволна.
Вълк, БКК значи Безчувствена корпоративна кучка.

# 845
О, изложих се, срещал съм го. Embarassed

# 846
 Не тази вечер, Жозефина!!! , La Sombra ,само не разбрах на кое точно се обиждате?   Mr. Green
Вие сами сте си сложили заветната титла...   Laughing
А не допускаш ли, Красимира, че една БКК може и баници да прави, и супици, и сладкиши? Просто време не и достига.
Друг ви обвини в липсата на кулинарни възможности...я ми прочети пак поста...Аз само допълних това,което ,така да се каже,преписах от вашите титли...   Laughing
А и поста ми беше като закачка....ако целях да обиждам някого,най-малкото нямаше да използвам определение,с което той сам се кичи,нали?
Все едно някой да ми каже ,че съм домакиня с цел да ме обиди...Че аз съм такава,на кое точно трябва да се обиждам?
Хах, глей докат кучката работи, кви работи се пишат начи!
....................................
 И да съм примерна домакиня, която гледа само мъжът й да е доволен. Въпросът е там, и аз да съм доволна.
Защо мислиш ,че аз не съм доволна?   Grinning

# 847
Хах, глей докат кучката работи, кви работи се пишат начи! Присъединявам се към мнението на Жозката. Мое да съм кучка, ама кат реша да правя нещо, го правя, както трябва. И да, да ме охарактеризират като гадна корпоративна кучка, за мене си е комплимент. Няколко пъти съм го чувала от различни мъже. И хубавото е, че тези мъже и не само те имат респект към мене. Защото знаят, че освен баналните домакински работи аз съм станала фигура в една все още запазена за мъжете по нашите ширини сфера - а именно докарването на доходи, често пъти повече от него, в семейния бюджет. И се чувствам горда с това. Защото не бих издържала да чакам само на него ... И да съм примерна домакиня, която гледа само мъжът й да е доволен. Въпросът е там, и аз да съм доволна.
Вълк, БКК значи Безчувствена корпоративна кучка.

Не се пъни толкова, много жени го усвоиха този спорт, а на много мъже им хареса.

# 848
Аз не се ЗАсягам, аз просто се ЗАяждам. Laughing

Трещерица, можела съм да усвоя другия, но...съм го казвала нееднократно, мисълта за зависимост от МЪЖ ме побърква. Толкоз.

# 849
  • Насред хаоса
Не се пъни толкова, много жени го усвоиха този спорт, а на много мъже им хареса.
Ич са не пъна, Трещи, удава ми се без проблеми.  Mr. Green
Крас, що да се обиждам?  Rolling Eyes Ако ме обиждаше това, нямаше да си го плесна кат титла.
Жозката го е казала точно и ясно - най-мразим да зависим финансово от мъж, па бил той и съпружието.

# 850
Е, стигна се до същината - тези, дето не държат на готвенето, нито мъжете им - са корпоративни кучки, без усет за красота и грижа към ближния. 

# 851
Ич са не пъна, Трещи, удава ми се без проблеми.  Mr. Green
Крас, що да се обиждам?  Rolling Eyes Ако ме обиждаше това, нямаше да си го плесна кат титла.
Жозката го е казала точно и ясно - най-мразим да зависим финансово от мъж, па бил той и съпружието.

Не се пъни да се пъчиш толкова. Много жени го правят, домакините останаха рядкост.

# 852
  • Насред хаоса
Ич са не пъна, Трещи, удава ми се без проблеми.  Mr. Green
Крас, що да се обиждам?  Rolling Eyes Ако ме обиждаше това, нямаше да си го плесна кат титла.

Не се пъни да се пъчиш толкова. Много жени го правят, домакините останаха рядкост.
Че всеки се пъчи с квото му харесва и обича да прави. Някои с готвене, други с работа, трети с нищоправене. Кво лошо има? Щом си положил труд да го постигнеш сам, що да не се пъчиш? Много жени го правят, ама и много предпочитат да не работят, особено като гледам по-младите сега. Па те и домакини не го раздават даже.

# 853
Ми не знам, според мен да се пъчиш по форуми, означава, че нещо ти липсва. Далеч съм от мисълта, че скромността краси човека.

# 854
  • Насред хаоса
Начи по тая логика и на Краси нещо й липсва, щом се пъчи с кулинарните си умения?  Rolling Eyes Аман от всеобхващащи заключения. Значи за едни може и това не е признак на липса на нещо, за други веднага става?

Общи условия

Активация на акаунт