Звездни компромати-97

• 65 513
  • 771
  •   1
Отговори
# 720
Макар да не харесвам фигурата на Ким Кардашиян, тя все пак е оформена, а Ивана е като бахур в дрехи, а лицето й е като на застаряващ клоун.
Не съм в течение за колата, с която Парис се е показвала, но допускам, че я рекламира, както небрежно си показваше телефончетата, с цел реклама.
За токчетата на Галена - едва ли се е преобувала. Тя 2/3 от денонощието го изкарва на 14см ток, вероятно на равни обувки вече не може да ходи. Пък и си има момичета, които изкарват по 11 часа полет на високи, тънки токчета + няколко часа преди това на летището.

# 721
  • София
Аз също съм против демонстрации, но при нас Ивана е слон, а онази Кардашиян секси  ooooh!
E' edната е млад слон , другата е стар слон  Sunglasses

Joy  Joy

за мен това е една страхотна жена
Кортни Кокс с гадже пак
не знам коя е мацката в средата, но е болезнено слаба пак
Иън Макгрегър

# 722

с гадже пак

Oхх, с този от Кугър таун...  ooooh! Гаджета ли са наистина?

# 723
  • София

с гадже пак

Oхх, с този от Кугър таун...  ooooh! Гаджета ли са наистина?
Кортни отрича, но в сайта пишеше, че доста често ги засичат заедно, ще поживеем ще видим
Линдзи Лохан кофти снимка
Бекъм и син с Том Круз и син
Гуен Стефани и семейство пак

# 724
Линдзи на колко години беше, че има такива бръчици? Алкохолът и дрогата не прощават, а иначе е толкова красива.
За Ким Кардашия: Не харесвам такива рубенсови форми, но на нея някак й отива. Всяко грамче е разпределено където трябва, за да изглежда сочна, но не и дебела. За мен е много по-секси от една Виктория Бекъм, да речем.
Сравнението между Ким и Ивана определено ме разсмя.

# 725
# 726
  • София
Линдзи на колко години беше, че има такива бръчици? Алкохолът и дрогата не прощават, а иначе е толкова красива.
За Ким Кардашия: Не харесвам такива рубенсови форми, но на нея някак й отива. Всяко грамче е разпределено където трябва, за да изглежда сочна, но не и дебела. За мен е много по-секси от една Виктория Бекъм, да речем.
Сравнението между Ким и Ивана определено ме разсмя.

Според Уики е родена 1986, т.е. на 24  Peace

За протокола, никога не съм харесвала Гуен Стефани, винаги е гримирана като клоун, а стилът й не ми допада. Мъжът й е друга работа  Blush Heart Eyes.

# 727
Само дето хамериканските аутфитчета поне са маркови, за разлика от родните. А разликата от Ивана до Кардашиан е..... Stop

И на едната колатата й е лична поръчка за $300 000,а на другата - взета от дилършипа за $30 000. В Бг хората се хвалят с банални,достъпни материални блага,докато в Щатите известните личности не играят на дребно.

Тази двойка ми е мн забавна
http://img2.timeinc.net/people/i/2011/startracks/110411/dwayne-j … -the-rock-435.jpg

# 728
Че тя и Парис си вири краката с кой ли не....какво като се е родила богата.Още по-зле за нея  Laughing
Хем богата,хем без капчица вкус,хем нищо не прави и се мотае по цял ден като клоун  Laughing

Галена,с кой си ги е вдигала?Доколкото знам имаше някакво клипче с онзи манекен от клипа и в една вана....нищо чак толкова смущаващо,просто кофти се появи в нета....и след това се ожени за Галин,с който си е щастлива  newsm78
Е мъжът ми като е богат /че и млад и си се обичаме/ да не ми прави скъпи подаръци ли?Що за идиотия?Ще ми прави не ,ами и пушек ще се вдига....пък нека да си вдигам краката за него ,не разбрах драмата пак Whistling

И хайде стига вече с това марково-немарково  Crazy Все едно съм ученичка през 90-те и всеки се хвали в училище кой е с марков суитшърт и на кой шапката му била МАРКОВА щото е с 6 шева на козирката  и на кой дънките му били Ливайс  Joy Някаква абсолтна комплексарщина  ooooh! Sick
Не ми пука марково ли е не е ли.Стига да ми отива,може и от 5 лв да е.Ако ще се вея като някоя дрипла,само за да съм маркова---е тенк ю  Stop

# 729
  • София
Само дето хамериканските аутфитчета поне са маркови, за разлика от родните. А разликата от Ивана до Кардашиан е..... Stop

И на едната колатата й е лична поръчка за $300 000,а на другата - взета от дилършипа за $30 000. В Бг хората се хвалят с банални,достъпни материални блага,докато в Щатите известните личности не играят на дребно.

Факт!
Това, което си позволяват нашите ВИП персони и го считата за много( а то си е много на фона на заобикалящата ги действителност) е съвсем достъпно за съвсем обикновенно живеещия човек в нормалките държави.
Просто средата е различна, затова и винаги се чудя от какъв зор се пънем да сравняваме техните звезди и нашите звездички.
Няма база за сравнение, излишно е.
Да сравняваме Ивана и Ким или пък Галена и Парис е смешно Laughing

# 730
  • София

Това наистина ли е гаджето му?  Crazy Страшни сладури, ако е така  Mr. Green

# 731
Само Коко Динев показа класа и подари на Емилия диамантени бижута, когато роди сина им, а не купчина желязо.

# 732

Това наистина ли е гаджето му?  Crazy Страшни сладури, ако е така  Mr. Green

Май не са гаджета... Просто са позирали заедно. Иначе аз не знаех, че Скалата се е развел. В някакво интервю казал, че си има приятелка, но отказал да каже коя е.

# 733
И хайде стига вече с това марково-немарково.... Някаква абсолтна комплексарщина...Не ми пука марково ли е не е ли.Стига да ми отива,може и от 5 лв да е....

Wink Ти го казваш и си права! Факт, че нашите звезди ги тресе яка комплексарщина и размятат фалшиви Бекъмови рокли, чанти Бъркин, обувки Лабутен и дори висша мода поръчана специално, че и седмици по-рано.  Mr. Green И твърдят усилено и убедено, че са оригинали... и дори си вярват!

Поста ми не е насочен към Галена! Тя е готина! На живо се държи супер нормално! Някой по-напред е описал, че говори и се снима с почитатели и няма превземки - потвърждавам и аз!  Grinning

За Скалата и тази мацка... ако знаете какво си помислих и представих  Embarassed Embarassed Embarassed

# 734
  • София
Сашка Васева щяла да прави потресаващи признания в "На кафе".Съдбовна тайна било!Брех!

Общи условия

Активация на акаунт