Звездни компромати-97

• 65 455
  • 771
  •   1
Отговори
# 750
Егати тъпотията!  Sick
Гала много изненадана беше, няма що. По-пошла и идиотска шега не бях виждала!
НА КАФЕ - ЗЛЕ СТЕ! МНОГО!

Какви маанета се носят от тВ-то, аааа  Sick  Sick  Sick Не мога да повярвам, отказвам да повярвам, че точно този стил чалга има ФЕНОВЕ!!

# 751
  • София
Оф, за малко за строша клавиатурата да пишете какво се случва  Mr. Green

# 752
Е то бива простотия ...  Sick
С това даже не бих си помислила да се пошегувам ooooh!

# 753
 песента е отвратителна  Sick

# 754
Не ми е смешно  Confused Освен това повярвах на Сашка, както и вярвам, че би изтъргувала такава история.

# 755
  • София
Е то бива простотия ...  Sick
С това даже не бих си помислила да се пошегувам ooooh!
Абсолютно!Що за проява на лош вкус.На Сашка тъпотиите край нямат.

# 756
  • Бургас
Гала показа, колко може да й се вярва. НИКОЛКО.
Даде ни да разберем нагледно как лесно може да се манипулира публиката от екрана. Това се случва ежедневно...

# 757
  • на брега на реката
Не само Сашка е виновна и екипа е бил в течение, даже може те да са го измислили и да са избрали Сашка като луда глава да го осъществят.

# 758
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мацката се казва Кандис Суонпул и е една от най-популярните манекенки на ВС. Страхотно красива http://www.skinnyvscurvy.com/wp-content/uploads/2009/11/meet-vic … ngels-candice.jpg

# 759

Мацката се казва Кандис Суонпул и е една от най-популярните манекенки на ВС. Страхотно красива http://www.skinnyvscurvy.com/wp-content/uploads/2009/11/meet-vic … ngels-candice.jpg

Хм, оказва се, че споделям РД с нея. Аз не я намирам за кой знае колко красива. Т.е. красива е, но ми е твърде стандартна. Доста сладникава. Не ми допада някакви момичета с почти детинско излъчване да се правят на секси мъжетрошачки и femme fatale.

# 760
Не я намирам за болезнено слаба - идеална е. На втората снимка, от горното мнение е в такава поза, че е излязла малко странно.

# 761
Преди време тук беше показана нейна много предизвикателна фотосесия, и беше прекрасна. Има идеално тяло, и не чак толкова стандартно лице. Но най-важното е, че за разлика от Николетите, е хамелион и не предлага винаги една и съща "секси" муцка.

# 762
А, далеч е от 'николетите', така е.  Peace Дай някоя фотосесия, аз наистина не съм гледала много снимки. Но на тези тук определно ми идва твърде сладка.

# 763
ето я тази, откъдето аз я харесах, а и как иначе, фотограф е Марио Тестино http://thefashionisto.com/candice-does-copenhagen-by-mario-testino-for-vman/

# 764
  • На морето!
Моника Йосифова на корицата на Ева и част от интервюто и
Фотошопа я е загрозил.На други нейни снимки изглежда доста по-привлекателна ,отколкото на тези.
Не знам за фотошопа, но има толкова печална физиономия, че буди съчувствие.

Лицето наистина е супер отегчено. Мен ме втрещиха и стъпалата й, може би щеше да е по-добре да не я снимат боса.

Общи условия

Активация на акаунт