Отговори
# 660
  • София
Честито, Лилчо! Да ти е живо и здраво мъничето!

# 661
Честит рожден ден на Деян! Пожелавам му много здраве и най-хубавото парти днес!

Абе Лилчо,кога стана на 2год Rolling Eyes не беше ли бебе още...как минава това време наистина...
Днеска точно сутринта си мислех как живота ни се върти от месец на месец,от заплата на заплата и разни плащания,а през това време сърчицата ни растат Whistling Heart Eyes (чакам края на месеца,иначе времето ми лети буквално,ама като чакам пари и сякаш се влачи..)

# 662
Лилчо - да ти е здраво и да расте много весело, второто ти съкровище! Весел празник днес и голямо, и шумно лудуване!  ura newsm18  Party Time newsm67 Gift Gift Gift

# 663
  • София
Честит празник, Лилчо!  Здраве и щастливи усмивки желая на Дамян!

# 664
  • София
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Честит рожден ден на Деянчо! Да ви е жив и здрав, Лилчо, весел празник! Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Кате, тези сърчица са в твоя чест. Липсват ми усмихнатите постове...................Вече пЪк хич не пишете Sad.

Последна редакция: пн, 17 окт 2011, 15:49 от katiousha

# 665
Лилчо, честит рожден ден на Диян! Да расте жив и здрав и с безгрижно детство!

# 666
  • Pierrefonds, CA
Лилчо, Честит Рожден Ден на Деян ! Да е здрав, усмихнат и много да Ви радва !

# 667
  • Варна
Лилчо, закъснял поздрав ама ... Честит рожден ден на Деян! Да ви е жив и здрав, все така жизнерадостен, усмихнат и щастлив!

Скреч, и аз мисля че вече Никола е голям, за да пътува с гръб към движението. Как му се събират крачетата?

Сладурче аз взех седалка за до 36 кг за Влади но почти не я ползваме. Не мога да го накарам да седне  Embarassed - само като пътуваме на дълъг път. Ето такава

# 668
  • Хасково
Закъснял поздрав и от мен за момчетата на Лили и Мими! Да са ви живи и здрави, винаги усмихнати и щастливи!

Аз съм в търсене на специялния тоалет за рождения ден. Подаръци-играчки тази година няма да има Naughty Единственото нещо като играчка, ще са фулмастери (така ли се пише, май и друг път съм питала newsm78). В къщи сме заринати с играчки, с които не се играе изобщо. Вчера събрах две торби и ги занесох в градината. Госпожите много се зарадваха, че в групата няма една свестна играчка, а идва зима, децата ще играят вътре...
Та търся нещо специално - рокля, туника с красив чорапогащник Thinking. Още не съм изрушкала магазините тук, имам време, но в нета нищо не ми хваща око, а и повече от 50 лв. не давам Mr. Green Баба й ще купува зимното яке, другата - ботушки и готово!

Ами това е хайде до скоро, и пишете, че тази тема ще е актуална май и другата пролет!

# 669
Честит рожденник на Лилчо! Да бъде здрав и много щастлив
Вчера не можах да се разпиша, че цял ден бях на прегледи. Първо на вътреутробната терапия, още един път отидох за по-сигурно - терапевтката каза, че усеща огромно спокойствие в мен /по данни на мускулите ми Wink/, така си е наистина. Толкова сме се успокоили с бебето, че после на записа на тоновете, трябваше да изям няколко бонбона, за да се раздвижи. После среща с анестезиолог, съвсем проформа, и разгледах цялото родилно отделение, стая по стая, без операционната. Имаше огромен ремонт след последното ми посещение през 2009 и сега всичко е като в 5-звезден хотел, направо да ти е драго да раждаш. Laughing
Сладурка, аз препоръчвам стандартно столче да си вземете. Седалките нищо не пазят /според мен/, а и не може да се спи в тях. За много кратки пътувания /половин час/ може би стават. Рони ползва това от няколко месеца и сме супер доволни: http://neobaby.hu/index.php?&lap=xarukmut&xxazon=953  Много по-удобно е от предишното му, от хиперпухения тип като това например: http://neobaby.hu/index.php?&lap=xarukmut&xxazon=4075
Иначе и двата типа са от 9 до 36 кг, т.е до 12 годишна възраст.
Скреч, столчетата до 18 кг, не се ли водят вече втора категория и слагат по посока на движението? Мисля, че само първа категория /до 13 кг/ трябва да са в обратната посока.
П.П. Сега прочетох в един сайт, че при този тип столчета /0-18кг/, ако детето е до 9 кг се монтират в обратна на движението посока, а след 9-кг по посока на движението.

# 670
  • София
Среч, както ти каза и Ванилия този втория  ( http://neobaby.hu/index.php?&lap=xarukmut&xxazon=4075 ) вид не е много удобен. Сестра ми взеха такова ( мисля, че даже е и на тази фирма) за една торба пари и много съжалява в момента. На тази част с допълнителната възглавница са закрепени самите колани ( от 5 точковата схема ). Ако речеш да ги свалиш - сваляш и коланите и предпазването става само с коланите на колата, което си е на принципа на Чиковското по горе. 
Ние също взехме само долната седалка - като тази на Чико, За съжаление не се спи на нея, а ние доста пътуваме както знаете. Резултата седалката в краката, Нина опната на задната седалка.  Заспивала е и на нея, но позата е .... ( изсулена с висяща глава напред ), опасно си е .
С една дума варианти като първия показан ти от Ванилиа си е най-сполучлив  ( http://neobaby.hu/index.php?&lap=xarukmut&xxazon=953 ).  Peace

# 671
Столчетата за кола са като дрехите - най-добре е да се иде с детето до магазина и да видите в кое му е удобно. Ние си бяхме определили няколко вида, но в настоящите ни и двамата изглеждаха като в гнезденца, като ги пробвахме. Ние често пътуваме по времето, по което спят и затова искахме да им е удобно да главите - да не им увисват настрани или напред. Лично мнение, базиращо се на личен опит - седалките са за деца над 6-7 години. Коланите не минават откъдето трябва и е неудобно за самото дете, а по-малко или по-дребно дете директно може да изхвръкне през коланите при рязко спиране. 5-точковото закопчаване си е неудобно по принцип, но се преживява, колко му е - 4 години  Simple Smile Иво вече е с колана на колата и се родихме. На Данката му остават още няколко месеца, докато израсте малкия колан и ще се отървем и от него (от колана, не от Данката  Mr. Green ).

Лилчо, честит ти рожденик на патерица! Да е жив и здрав!

# 672
  • София
Никола няма 9 килограма. И да ги имаше, пак малък ми се вижда. Като се сложи столчето наобратно, не му пречи на краката. Само пустия колан ми мъти водата.
 Столовете, които показвате, нямат полегнало положение и това е неподходящо за Никола. Всъщност не бих взела и за Митко, защото чето той спи в стола(освен това го сложихме да седне в магазина в един такъв стол и се оказа супер прав ъгъл. Моята седалка не е така изправена и неудобна). И понеже е дребен, перфектно му е да си седи в стол за до 18кг, полегнал, като спи и изправен в другото време.
 Юлче, ние с детето ходихме да купуваме, ама не се сетихме да го закопчаем в колата тогава и сега, чак след седмица разбираме, че наобратно не може да се закопчае(пригодено е, но не ни стига колана).

# 673
  • София

Лилчо, честито ти пораснало момче! Пожелавам на Деян да е здраво, щастливо и будно детенце!  Hug

Аз вече съм готова за утрешния ни празник, остава само да опаковам подаръците довечера  Heart Eyes Една играчка съм й взела само /така бленуваният Франческо Бернули  Crazy/, другото са дрешки от мен, майка ми и сестра ми /сестра ми както винаги супер нахално отмъкна най-хубавите  Laughing/ . Нашaта фукла ще е с две нови тоалетчета за РД - за детската градина и за вечерното парти  Flutter

Весе, и аз си мислех да изрина част от играчките в ДГ, но не съм сигурна как ще реагира Василия, дали няма да си ги ревнува и да не ги дава на децата  newsm78 Ще пробвам на първо време с магазина за плодове и зеленчуци, да видим.

Ванилия, много свежарски и  спокойно ми звучиш! Предполагам, че бебчето ще бъда също толкова спокойно и след като се роди, дано! Hug Питах психоложката ми за тази терапия, каза, че никой тук не е чувал за нея, камо ли да я практикува, но беше много заинтригувана  и ще потърси информация Wink

# 674
  • Варна
Де да можех и аз да се оттърва от играчките  Laughing  Помни чавето всичко. Прибрала съм 3 чувала в мазата и от време на време подменям няколко десетки коли, но всичките си ги помни. Не знам как ще реагира ако ги види в ДГ. По-скоро Влади беше придобил навик да примъква от ДГ по някоя количка, и с триста кандърми я връщахме на следващия ден  Confused

За столчетата - тъй като и Сладурка по мои наблюдения, ще ме коригира ако не е така - пътуват изключително рядко с МПС на дълги разстояния, мисля че и седалките като на Чико вършат идеална работа. В моето МПС, коланите минават точно от където трябва през телцето на Влади. То това е и идеята на тази седалка. А в колата на баща ми , тъй като той го прибира от ДГ, дори и без седалка, коланите му са така да се каже по мярка, може би защото задните седалки са по-малки ли, не знам  Rolling Eyes  Става въпрос за пътуване в кола в рамките на 10 мин. В повечето случаи Владимирчо шари на свобода  на задната седалка, сега да не се появят Медхен и Юлчето да ме нахокат  Blush  А на дългите пътешествия в повечето случаи сме наджиткани бая народ отзад и няма място за седалката. Мисълта ми е, че ако им трябва за късо градско пътуване, една седалка от рода на Чико би свършила чудесна работа / Сладурче аз взех на Чико тъй като тръгнах много набързо и по-евтините бяха свършили, но да знаеш че има такива и в рамките на 10-20 лв. На Чико беше около 40 лв. / Wink

Общи условия

Активация на акаунт