Отговори
# 675
  • Хасково
Уф, страшно пречат тези огромни столове, особено в нашата Голф единичка  Mr. Green. На дълъг път го вземаме, ама ние с бус пътуваме на по-дълги разстояния та има място. А в Голфа за по-кратко си е в мен отзад. Имаме такъв стол: супер, голям и неудобен:
http://www.bebemarket.bg/bg/item/%D0%A1%D1%82%D0%BE%D0%BB%D1%87% … ue-Note-1740.html
Малко по-стар модел (n-та употреба) и липсват подложките за главата, голямо люшкане е като заспи...
А за играчките, аз занесох в градината такива, който се повтарят, оставих за вкъщи една, а другите пратих - разни барбита, конструктори, сервизи за хранене, пералня, ютия... Няма как да си ги познае, нали и в къщи ги имаме  Wink

bouquet

# 676
Вале права си,хич не пътуваме често на дълги разстояния. Все пак нещо им нямам доверие на тия седалки Thinking Дали са достатъчно стабилни? Пък нямам и не ми се и дават много пари.
Цеце вечерта в ресторант ли ще сте? Васито какво прави,кротува ли си,забавно ли и е? Ние като отидем някъде сме пълен цирк Crazy

# 677
Честит рожден ден на Деян, здраве и щастливо детство, много да ви радва, Лилчо!

Закъснял поздрав и за първото ни момче Боян, да расте здрав и пръв във всичко!

И ние започнахме да се подготвяме за рождения ден, избрахме клубче за приятелчетата и ресторант за роднини и приятели. В градината отново не разрешават торти, но тази година няма да се старая толкова да правя картонена торта. Ще купя някакви лакомства за торбичка, както правят всички, свирки, маски и балони  и ще поканим една „кака Ели”, която да ги позанимава и да им направи кратък куклен театър. С тоалетите още не съм готова, а пък има толкова много дрешки, които е обличала по веднъж – два пъти, че се чудя дали си заслужава. Но вероятно ще има нещо ново. А пък подаръка го получих днес – в началото на септември се включих в една обща поръчка от немски сайт и тя толкова се забави, че сега ще я скрия до рождения ден – един конструктор Лего и количка за кукли много хубава, ето тази http://spielparadies.com/index.asp?cat=23&ean=4049491720307 . Беше 13 евро, а сега виждам, че е по-евтина. 
Нещо много се раздвоихме с това писане на две места, повечето неща, които може да си пишем и тука. Дано съвсем не замре тази темичка, не че аз съм от най-активните де.
Дари започна да се разболява и я заведохме при баба и дядо. Не пускаха парно в градината миналата седмица и явно затова се появиха сополки и температура.
Хубава вечер!

# 678
Лили, честит рожден ден на Деян! Нека бъде здраво и щастливо дете!

# 679
  • Хасково
Честит рожден ден на Василия! Да е здрава и щастлива, да расте все така умна и красива!

Стела, както знаете е с хрема, днес е вкъщи с баба си, мислех да пътуваме за уикенда, но май ще се разминем Tired

# 680
Честит рожден ден на Василия! Пожелавам и здраве,много усмивки и един страхотен рожден  ден!

# 681
  • Варна
Честит рожден ден на Васето! Да расте здрава, умна и щастлива малката балеринка!

Сладурка, целта на тези седалки е да повдигне детето до ниво, на което коланите минават като на възрастен през телцето му, т.е. диагоналния колан да не минава през врата, а през гърдите. Иначе не мисля че предпазва, а се разчита на коланите  Peace
От друга страна, ако те притеснява, можеш да видиш и от продавалника втора употреба като горе предложените. Намират се на доста сносни цени.

# 682
  • София
Цеце, ЧРД на Васето! Пожелавам и да е здрава и да се радвате заедно на много обич, щастие и успехи!

# 683
Цеце, честит празник и честито ти пораснало момиченце! Да расте много здраво и много щастливо дете, и да сте си най-мили дружки, както в зима, така и в лято! newsm67  ura Gift Gift Gift nbirthday

# 684
Честит рожден ден на прекрасната ни Василия!
Пожелавам и да расте здрава, много обичана и все така харизматична!

# 685
  • София
Честит рожден ден на ноемврийската балерина и честит празник на прекрасната й майка! Желая ви много здраве и усмивки!

Валенсия, то вярно, че това е идеята на повдигащата седалка, но какво да кажа аз, като и на мен даже колана ми минава през врата  Crazy . Айде като се возя го държа така, че да не ми пречи, ама като карам направо ме души  ooooh! . И на всеки световар го махам да подишам  Laughing

# 686
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАСИЛИЯ! ПОЖЕЛАВАМ Й МНОГО КЪСМЕТ, ЗДРАВЕ, СЛЪНЧЕВО ДЕТСТВО И УСМИВКИ!
Hug

# 687
Скреч, и мен така ме души и все го опъвам Laughing Ти поне не си толкова ниска, явно не си повдигаш седалката  Peace Навикът е голяма работа! Толкова съм свикнала в София да си слагам колана, че тук, като стигна до градината на Лили, която е само на 300-400м. от нас, се усещам, че съм с колан  Laughing

# 688
  • Варна
 Скреч, това е някакъв дефект / не твой де, на производителите на возилото  Grinning /
И при мен на старото ми МПС колана минаваше през врата ми - беше Ситроен - за справка, и вашите да не са френски коли. Може пък при нас да е дефекта, а французойките да са дълговрати Wink 
Ако ви е по-нов модел возилото нямате ли опция да си повдигаш седалката  Simple Smile

# 689
Ние сме с Голф 3, Вале, и седалката се повдига, но понеже съм къса, изтеглям седалката максимално напред и оттам идва опъването на колана точно в областта на врата.

Ходих да слагам на парното дърва и въглища - така се фраснах в трегера над вратата, че май получих някакво сътресение  ooooh! Сега съм с ужасно главоболие.

Общи условия

Активация на акаунт