А и ти с това момиченце....колко гердани може да направите
Вземи няколко сламки, нарежи ги с ножица и ги нанижете за герданче. Ти режи, а тя да ниже на панделката. Не знам, все нещо ще изровиш, което да е приятно и за двете. Но не го прави насила. Децата много усещат. Ако не ти се занимава, по-добре не подхващай нищо. Важното е да се чуства обичана. Все пак приятелите на децата са на тяхна възраст, а родителите са си родители. Бояна много хубаво го е описала. Всеки си има начин на семейно забавление, уют и поведение.Ванилия, при нас мина много леко, защото баткото още беше в бебешката възраст. Но, като цяло, аз накарах баткото да се чуства по-щастлив, обичан, обгрижван повече, отколкото преди бебето. Един вид живота му се промени с появата на бебето към по-хубаво. Ама и ти каква подготовка въртиш
Браво 
Бояна, аз с другите мами ( не от тази тема) си пиша в тайна група във ФБ. Невероятно е...ако тук си меря приказките и внимавам какво споделям, то там сме си само ние и е чудесно.
Знам, че още много майки се притесняват...и аз съдя по себе си, че когато ми тежи проблем, който не мога да споделя в публичен форум си мълча...просто не ми се пише за друго и само това ми е в главата.
На песни и стихчета съм се отказала да я уча на този етап, в градината да се оправят
Знам, че смъртта е нещо естествено, особено на тази възраст, но винаги е тежко, когато губиш човек, когото си обичал толкова много...
Не искам да стават и като баща си, който почва едно изречение в понеделник, казва го до средата, сменя рязко темата, после я сменя още веднъж за заблуда на противника, т.е. мен и после ненадейно в сряда си довършва изречението от понеделник, когато вече си нямам и идея за какво става дума.

/, да играя настолни игри. И то да не си помислиш, че по цял ден я занимавам
, просто изброявам съвместните дейности, които правя с удоволствие). Но да влизам в роли и да фантазирам не мога и рядко играя с нея. Адски съм скучна в това отношение
, но малкият дявол е бил все пак.

.