МАЙчета 2009! - 6

• 30 736
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте мацки!
Да знаете благородно ви завидях за срещата и за скорошното събиране.  Simple Smile Ние варналийки сме доста несериозни, включително и аз  Embarassed
 Вече знам кога ще тръгвам на работа - на 9 май. Ева засега ще си е вкъщи с баща си докато той си намери работа. После все още не знам какво ще правим когато той си намери работа. Дано да си намери по-скоро ама не що хич не му се обаждат.
 Аз за килограмите май съм писала, ам пак лекичко да се похваля. Преди да родя Ева бях 95, като я родих 86. А сега почти две години по-късно вече съм 66. Имам още около 7-8 да свалям, но надявам се и тях бавно и славно да сваля, но когато тогава.
 Ева да ми я похваля все повече се опита да комуникира - повтаря доста думи след нас или след телевизора, казва по нещо което иска или което не и харесва и такива подобни. Много се радвам за малкия ни напредък, че допреди месец нищо не повтаряше след никого и не си и даваше зор да казва нещо.
Рали, а и другите майки с дечица на ясла, дано да не ви боледуват много дечицата  Praynig Вече да си тръгват поне гадните вируси. Аз да чукам на дърво Ева и тази зима я подмина грипа.

# 121
Много сте лоши  Cry Защо не пишете и тук за уговорките, а само във ФБ? От месеци насам, вчера ми беше първата свободна събота и къде мислите, че я прекарах.....? В зоопарка. Бях до 2 и нещо там, с двете чавета!

# 122
Ей, Лианка, и какво, разминахте ли се с другите. Голям майтап. Аз пък и без друго нямаше да мога да дойда, ама хайде друг път. Утре си пътуваме за Габрово, нямам търпение вече. Да си поиграе Сами в градината под надзора на баба си, че ми писна да се влача по тия паркове
Отивам да разгледам снимките

# 123
Супер сте, ех, завидях ви чак. Май видях и Глъмче с голямата щерка? Голяма компания

да не е съвсем постен поста ми, да ви похвала Самчо как ми изправи косите. Завчера в градинката на кораба застанал до въжените стълби и се опитва да се катери. Понеже досега много пъти е пробвал и не е успявал, блеех нещо в страни. А съоръжението е високо към 3 метра сигурно, стълбите са около 2м, после две малки площадки-стъпала догоре. По едно време гледам Сами се качил догоре на стълбите и се прехвърля на площадката. Лелееее, как рипнах с тия ми ти 90 кила, набрах се по въжетата и горе след него.. Брутааално. А там цвят ми се зави, разни дечурлига щъкат, мен ме е страх да се завътря да не отнеса някое с ... абе, брутаааално. Свалих го някак и го отнесох в другата част на парка.
Не очаквах толкова рано да се научи да се качва, сега как ще го заобикалям този кораб, не знам

Похвалих се, хайде хубав следобед от мен  Heart Eyes

# 124
ПрЮвет и от нас!
От снимките не личи много говеда в Зуу-то да сте видели Mr. Green, но пък дечицата са толкова пораснали, че някои едва ги познах. Предполагам, че пак е било лудница? На нас ни е тесничко там и малкия бързо се отегчава.
Заро пък сефтоса прабабиното си село и се убедих, че не става от него гражданин. Вилня, бесня, 1 дка място не му стигна, та и половината село овърша, гората, аха и в гробището да влезе. Катери се по трактор с ремарке и това беше най-запомнящото се събитие за деня за него.
Таня К, аз пък ако имах финансова възможност да стегна вилата веднага щях да се преместя да живея на село, толкова е спокойно, тихо, чисто, зелено... и градинка щях да си гледам. Много от съседите в нашето село са Софийски изселници и си гледат децата там и казват, че не знаят какво е сопол, камо ли ангина и други гадости, ееех, размечтах се Rolling Eyes.
Взех Бейбивак аспиратора, определено съжалявам, че не го направих по-рано. Благодаря за отзивите.
Смешко, Ицко оздравя ли?
На ясленчетата бързо и трайно оздравяване!!!

# 125
Деси, снимките са супер.
Радвам се, че сте се видяли. Дечицата са до едно красиви и пораснали. И аз не съм разбрала за сращата, но то и не бях вкъщи, а на гости на майка ми. Присъединявам се към молбата да драсвате и тук по някой ред като ви се прииска да сберем дружината. Влизам рядко във ФБ и не го ползвам по предназначение, хич не съм воайорски настроена. Laughing Рядко се сещам да разгледам снимките на приятели и близки. По-скоро го ползвам като не-добре "отглеждан" блог. Драсна един ред, пусна някоя снимка и бегам. hahaha
Сега като чета, някои момичета направо и правят бойкот на таз социална мрежа, други пък нямат профил просто...
Честито на избавилите се от досадните излишни килограми.
Бързо оздравяване на болните.
Хубав ден.

# 126
Добър вечер и от мен.Снощи си направих личен профил във ФБ и днес разгледах част от снимките на повечето мами ,разкошни сте всички със повече или по малко килограми. Hug Hug Hug

Днес денят ни мина във садене на цветя,малките бяха като прасета, мн мръсни.Карах се да не пипат ,но никой не ме чува.Като се прибрахме вътре от вратата и в банята.

Вайза, ако ти се налагаше да живееш със друго младо семейство ,свекърва и склерозна баба,съседи без работа който им е хоби само да клюкарстват,друга песен ще запееш Laughing Laughing Laughing.На село е хубаво,но няма никаква перспектива за младите.На мен Дупница ми е на 5кл.,но аз ходя във седмицата веднъж..Тук има детска,но по добре да не я коментирам ,че направо се ядосвам.Жени ходи три месеца,няколко пъти я прибирам със синини или цялата като прасе ,но чашата преля като се върна се със счупен зъб.Тогава откачих ,но директорката ми се извини и каза че не могли да ги гледат постоянно.
Да не говорим какви луди/във пълният смисъл на думата/ хора има тук и никой не взима мерки за тях.
Много глупости написах ,но нищо.Всеки си знае къде се чувства най добре.

# 127
  • София
аз пък нито за срещата съм разбрала, нито снимките намирам newsm78

# 128
  • София
Разгледах и аз, чудесни снимки и още по-чудесни дечица и мами!!  Heart Eyes Айде другия път и ние в групата, надявам се!! Гледам, че и Глъм е била, как е тази разкошна жена? Simple Smile От нея ни вест, ни кост от доста време...
Мигле, що така? Паролата помниш ли я?
Днес Ваньо ни поизпробва нервичките колко издържат на рев и драма, надявам се до утре да е размислил. Иначе в парка пак си изпроси балон и си играха с баща му, докато се спука (балонът), което после беше повод за много смях - че имало "Бум!". Simple Smile

# 129
Много сте лоши  Cry Защо не пишете и тук за уговорките, а само във ФБ? От месеци насам, вчера ми беше първата свободна събота и къде мислите, че я прекарах.....? В зоопарка. Бях до 2 и нещо там, с двете чавета!

И ние бяхме там от 1 до 3 и тъкмо сме се разминали с групичката, а знаех че има събиране, но просто не можахме да отидем по рано  Sad Така че се разходихме сами с тати, хулигана Теди и бъдещата хулиганка Ели  Mr. Green Тя за късмет спа през цялото време така че имахме повече време да гоним лудия батко из парка  Laughing и като че ли той повече гледаше купищата хора пред клетките на животните отколкото самите животни  hahaha

# 130
  • софия
Смогнах да седна най-сетне!
Съжалявам,че не успяхме и ние да се включим в зоосрещичката,ама нашия тати работи в събота и нямаше,как да дойдем. Sad
Вайзе,благодаря ти,че питаш!  bouquetНе смея да кажа,но сега е добре Ицето,въпреки,че докато спи от време на време има нещо като хрипче в нослето.
Ох,незнам пролетна умора ли ме е налегнала,какво ли,но напоследък едвам гледа и ми е едно отпаднало постоянно.Дано бързо отшумява,че зле.Трябва да се стегна малко и да поорганизирам на Ицко кръщането,което живот и здраве ще е в началото на май.
За сега е това от нас.

# 131
  • Пловдив
Здравейте !
Разгледах някои снимки във ФБ  от срещата ви в зоопарка  - и аз май съм пропуснала кога сте се организирали  , но и без това сте ми доста далечко  Wink . Обаче , ако знаете как ви завиждам за зоопарка . Нашият тук е в ремонт от 3 год и скоро може да не бъде и готов - добре , че Гергов (Мадленка , да не сте роднини с него ?) уж ще дава парички за довършването му. Зарко много обича животни и всеки път , когато отидем на Пазарджик при свекито , го водим там . Не може да се сравнява с този в София , но пак е нещо.
Днес ходихме да търсим ясла 33 в квартал Изгрев и се загубихме - как поне името на една улица не бяха отбелязали , да се ориентираме поне малко . Но нищо де , в сряда пак ...
Мразя лошото време - пак свикнахме да сме навън , когато е буден , и сега пак ще се затворим у дома  #Cussing out
А утре сме на консултация - трябваше да ходим още през февруари , но все отлагахме . Утре вече няма мърдане. Хич не ми се ходи , защото Зарко почва да реве още щом отворим вратата на кабинета. Затова го мерим у нас , а там само му преглежда гърди и гърло и му мери главата и гърдите. Да спестим малко рев  hahaha
Хубав ден пожелавам на всички  Heart Eyes

# 132
Добър ден,мн пусто днес ,никой нищо не пише.
Смешко къде си как си днес?

При нас нищо ново,честно казано мн съм доволна че валии.Момичетата си гледат детски ,  а аз си  върша домашните задължения.Сега ще направя един козунак и винен кебап,ако на някой му се хапва да заповяда.
Приятна вечер на всички.

# 133
Здравейте и от мен момичета Simple Smile
От доста време пак не съм писала , извинявам се за което Simple Smile
Честито на всички бременлийки , да се пазят и на финала чудесни здрави бебета Simple Smile
Гледам чудна срещичка сте си спретнали пак Simple Smile блазе ви какъв хубав зоопарк имате , а нашия тук в Хасково е просто ужасен , но пак ходим , че детето да види малко животинки Simple Smile той много ги обича Simple Smile
Разгледах и снимките -страхотни са !Всички дечица са много хубави и пораснали Simple Smile

Ние бяхме малко болни всички вкъщи !Първо Сашко после всички след него , и така две седмици докато се излекуваме  ... Сега сме добре , ама до кога не е ясно...
Инче в началото на май , живот и здраве ще тръгва на ясла дребчо ! Само как ще го оставям не ми е ясно , защото се дере и пищи ако тръгна да го оставям при непознат човек! Иначе вън на парка като излизаме хич не му дреме къде съм, отплесва се и ако не го следя с поглед заминава на някъде и не се обръща да ме потърси!
Иначе новото е че вече месец сме без биберон! Учудих се но много лесно я забрави , единствено по-дълго време се приспивахме без залъгалката , но вече всичко е нормално! Simple Smile
На гърне въобще не знам кога ще се научи! Обяснявам му , слагам го ,седи 5-10 мин ,става и нищо не върши в гърнето! Казва "Ако" ,обаче когато е свършил работата вече! Така ще си е може би до яслата !Там ми е надеждата , че като гледа и другите деца и той ще вземе да вдене за какво служи гърнето! Дано  Praynig
Иначе вече доста говори! До скоро нищо не повтаряше , а вече е като папагалче Simple Smile Буквичката "р" не може да я произнася и обикновено се озорвам , докато разбера какво иска да ми каже , но определено вече се разбираме доста добре Simple Smile
Сега вкъщи Мечо пух е на дневен ред и така се вълнува когато го гледа , обяснява ми се кой къде е ,как е паднал и т.н. ,абе много е смешен и най-хубавото е че едно цяло филмче от порядъка 50-60 мин си го гледа без проблем , и аз съм свободна да направя това-онова..Simple Smile

Аз пък вече започвам да мисля за рождения му ден ; каква да е тортата ,какъв подарък да му подарим , къде да празнуваме ....ей такива неща си мисля... Grinning и за кръщенето се чудя кога да го организирам , за лятото си мислех ,пък мъжа ми предлага да е на 6 май, ама така пък много на често ще ни дойдат празниците...незнам ще го мислим! Скоро ни предстои и местене в новия апартамент , който правим от 2 години вече и чак не ми се вярва че другия месец ще се местим !
та така...ами доста пописах...стига толкова  Mr. Green
 Hug

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 17:42 от diveto

# 134
  • софия
Тук съм,Танче. GrinningЦял ден съм без нет и полудЕх.Запази ми от козунака едно парченце! GrinningЕй,много обичам козунаци,много.
diveto HugХайде като се нанесете в новия апартамент по-честичко се разписвай!
А за гърнето 5-10 минути си е екстра,все някога ще свърши работата.Ицко най-много се застоява на него 5-10 секунди. ooooh!

Това е за сега,утре повечко.Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт