Да знаете благородно ви завидях за срещата и за скорошното събиране.
Ние варналийки сме доста несериозни, включително и аз Вече знам кога ще тръгвам на работа - на 9 май. Ева засега ще си е вкъщи с баща си докато той си намери работа. После все още не знам какво ще правим когато той си намери работа. Дано да си намери по-скоро ама не що хич не му се обаждат.
Аз за килограмите май съм писала, ам пак лекичко да се похваля. Преди да родя Ева бях 95, като я родих 86. А сега почти две години по-късно вече съм 66. Имам още около 7-8 да свалям, но надявам се и тях бавно и славно да сваля, но когато тогава.
Ева да ми я похваля все повече се опита да комуникира - повтаря доста думи след нас или след телевизора, казва по нещо което иска или което не и харесва и такива подобни. Много се радвам за малкия ни напредък, че допреди месец нищо не повтаряше след никого и не си и даваше зор да казва нещо.
Рали, а и другите майки с дечица на ясла, дано да не ви боледуват много дечицата
Вече да си тръгват поне гадните вируси. Аз да чукам на дърво Ева и тази зима я подмина грипа.
Защо не пишете и тук за уговорките, а само във ФБ? От месеци насам, вчера ми беше първата свободна събота и къде мислите, че я прекарах.....? В зоопарка. Бях до 2 и нещо там, с двете чавета!

Така че се разходихме сами с тати, хулигана Теди и бъдещата хулиганка Ели
Не смея да кажа,но сега е добре Ицето,въпреки,че докато спи от време на време има нещо като хрипче в нослето.
. Обаче , ако знаете как ви завиждам за зоопарка . Нашият тук е в ремонт от 3 год и скоро може да не бъде и готов - добре , че Гергов (Мадленка , да не сте роднини с него ?) уж ще дава парички за довършването му. Зарко много обича животни и всеки път , когато отидем на Пазарджик при свекито , го водим там . Не може да се сравнява с този в София , но пак е нещо. 
и за кръщенето се чудя кога да го организирам , за лятото си мислех ,пък мъжа ми предлага да е на 6 май, ама така пък много на често ще ни дойдат празниците...незнам ще го мислим! Скоро ни предстои и местене в новия апартамент , който правим от 2 години вече и чак не ми се вярва че другия месец ще се местим !