Жената Лъв - 49

• 17 791
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Вийче, халЮююю, скивах тЪ горе Flutter.

Mr. GreenЧетаФ, четаФ..изчетаФ ви!  Hug Hug Hug

Мацки, като прегазено Л на магистрала съм - и вчера и днес - на работа по цял ден. Обаче няма край - и утре и поне още 1 ден ще е такава лудница.

Отиде ми санитарния полуден Whistling с добро извинение  hahaha ). Мих чинии, счупих чаша и си резнах (мъъничко) пръста - малко ама щипе гадината  Rolling Eyes

Аз забравих да похваля Камчето ( и половинчото Й) - мноооого готини   bouquet Жалко че нямахме повече време само  Hug Ама другия път  Flutter

Зверо нещо ми се сополиви и я усещам как  баш за ваканцията ще ми се люфне болна  #Cussing out

# 691
Аз забравих да похваля Камчето ( и половинчото Й) - мноооого готини   bouquet Жалко че нямахме повече време само  Hug Ама другия път  Flutter
Цун, чувствата ни са взаимни.  Hug

(+ 3 Скрит/и) и 5 Гости преглежда(т) тази тема, бре 5 гости, много брееее.  Mr. Green

# 692
  • Балчик
За туй трябва да сме мнооого гостоприемни.  Crazy

# 693
За туй трябва да сме мнооого гостоприемни.  Crazy

Чи ний по принцип сме си гостоприемни. Crazy Имам спомени за един-два мЪжа, дето се опитваха тука да се правят на интересни. И тогаз хич не се пънах да съм любезна даже. Crossing Arms

За снимката - ми чудих се, чудих се де да изпраскам кавичките, и реших да мина без тях. Mr. Green Пък Вени скоро не е снимала нищо. Crazy

# 694
Вийче, к'ва тЪз работа баш у почивните дни. ooooh!
И Н. взе да се сополиви, че и кашля, че и аз покрай него. Засега освен осцилококцинум, друго не му давам. Rolling Eyes

# 695
Пол, като има "умни глави" дето си мислят, че ние сме завършили Хогуъртс  (нал' тъй се казваше даскалото на Хари Потър ) и само докато погледнем 200-та страници технически документи и те ще се преведат - при това за половината от реално възможния срок  Rolling Eyes Ама накрая ще  fight някой

# 696
Ам халосай, разрешавам Twisted Evil.
Иначе ти завиждам Heart Eyes за това, че знаеш перфектно английски, от което и пари изкарваш даже. Сигурна съм, че въпреки всичко ти харесва работата.
Ко прай момъкът? Flutter

# 697
  • София
Смейте се вие, ама по-добре да ядете снимки, отколкото нещо сготвено от мен  hahaha!
Иначе се опитах да направя един сладкиш - бисквити закуска се мажат с шипков мармалад и сметана, разбита със захар. Редят се изправени една до друга и като стегне, се режат напряко. Получава се ефектно. Аз нЕма как да ви го покажа, защото получих зашеметяващо ефектна бърканица. Тъпата сметана стана течна, а я купих в заквасено състояние  ooooh!. Редих продукцията в една йенска тава, ама така се разтече всичко настрани, че реших да преместя всичко в продълговатата тясна форма за кекс. А за каква свинщина става въпрос, просто не искам да обяснявам - целия кухненски плот, масата и пода са в мармалад и сметана  Crazy. Пуснах една миялна със съдове, а мивката е пълна с поне за още един цикъл.
Готвих и винен кебап. Първо - нЕмах вино и второ - ориза пак тропа  Crossing Arms. Писна ми на... на готварската печка ми писна.

# 698
Ай, за това мразя аз да пиша нещо лично  м/у нас си.Щото гостите много.
Няма да забравя как един път изкоментирах нещо за Анда/да ви припомням ли  Crazy/?И нямаше и ден,получих на лични съобщение що така съм писала и........ абе детски истории.Ама кой ме изтропа и прочете нямам представа?  Joy

За това ръси тук глупости на воля и нещо по така на лични.Шъ съ обЯснявам аз на половината форум ,що госпожата ме   е издразнила.Ай, да му се нивиди.

Та така  bowuu лека и полека,аз отивам дъ опъна крачета в спалнята  Hug

5 Гости преглежда(т)   ooooh! много,бееее.аз пък не съм толкова гостоприемна  Crossing Arms

# 699
  получих зашеметяващо ефектна бърканица. 

Joy Joy Joy

Цитат
Готвих и винен кебап. Първо - нЕмах вино и второ - ориза пак тропа  Crossing Arms. Писна ми на... на готварската печка ми писна.

Ох, хахахаххаа....  Joy
Ей, ти шъ мъ умориш, няма кой!
  hahaha Joy

# 700
Писна ми на... на готварската печка ми писна.
Joy Joy Joy

Ако уредите ни можеха да говорят  Whistling

Пол, вярно е, харесвам си работата и за това още не съм си вдигнала чукалата. Прословутото ни лъвско търпение  Rolling Eyes

# 701
Вениииииии  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Нищо де, връчваш им на твоите по една лъжица и ще го ядете от дет' си го турила  Joy

Вие да не си мислите, че аз не съм се излагала тия дни  Blush, даже си имам достоен заместник, ама реших, че ще дам възможност друг да разкаже за "приключенията" си.

Пресякох си застройката на супата, а мъжа ми снощи бутна една чаша, в която беше разбивал яйца и омаза половината кухня. Тъкмо му казах, че е гладен и нервен и да внимава повече и изпусна бутилката със зехтина. Добре че се сетих, че олио се събира лесно като го поръсиш с брашно. За мъжа ми няма да обяснявам какво беше, че................. ooooh! ooooh! ooooh! нервен гладен и накрая и ядосан. Уникална комбинация.

# 702

Нищо де, връчваш им на твоите по една лъжица и ще го ядете от дет' си го турила  Joy

Ми мноу ясно!  Mr. Green
Да кусат там и да траят, ааа ма ха!
  Crossing Arms
 hahaha Joy

# 703
  • София
А, ше ги улеснявам  hahaha! Аз се уплаших, че ще се разтече и го бутнах в камерата към шест и нещо. Сега може да го ядЪт, ама с ледоразбивач  Joy!
Боже, добре, че по навик пак купих някой друг кренвирш, че ще си умрем от глад  ooooh! ooooh! ooooh!!

Хаяси, не го знаех това за олиото  Peace! Ще го имам предвид.

Жу, помня онази история с ощипаните госпоЙци!

# 704
А, ше ги улеснявам  hahaha! Аз се уплаших, че ще се разтече и го бутнах в камерата към шест и нещо. Сега може да го ядЪт, ама с ледоразбивач  Joy!

Па не се ли сетИ да бъцнеш една- две клечици и ся да им го раздадеш във вид на близалка?  Whistling
Да лижат там, да им дойде акълО.
 hahaha

Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт