Жената Лъв - 49

• 17 746
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
Охо, имали сме иненяци днес - бъдете живи, здрави и щастливи!  bouquet

Темата гледам свършва. Някой с мерак да пуска нова? Rolling Eyes

# 736
Cheburashkа, дано всичко се оприви бързо.
Най-мразя някой да боледува.
Ако съм аз, все пак го възприемам, но иначе, не!

# 737
Бенджи, бъди жива и здрава.   bouquet
Много здраве и на бат' Бойко. Венче, как е той нали нещо не беше добре по едно време.  Thinking
Правих сълзици. Мъжът ми изяде 10.  hahaha
Много криво с това сменено време. И аз не можах да си отспя.  Rolling Eyes

# 738
  • София
Мерси, Ками  Hug. От време на време пак го боли крака. Станаха му готови ортопедичните стелки и от тях го боляло  ooooh!! Абе, нали знаете мъж като се разболее  Whistling.

# 739
.......Абе, нали знаете мъж като се разболее  Whistling.

Ооооо не ми говори. Имам баш трима.  ooooh!  Mr. Green

# 740
Бенджи, жива и здрава да си  Hug

Вени, много здраве на бат' Бойко и...............здрави зъби да ти яде манджите  Whistling

Чеб,  хайде де кога ще те правим Софиянка, в твоя чест ще спретнем една срещичка.

Уиш, викаш излекува депресията с шопинг, ща взема да се депресирам и аз та да имам повод за шопинг  Joy Обаче пък гледам и диетата си върши работата.

Кам
, нем се косиш за организацията, аз така и не се организирах както трябва и все си мрънкам и все нищо не правя както трябва. Споко просто скоро ще свикнеш  Joy

Пол, ти кога започна работа, че и отпуски взимаш вече?  newsm78 Пусакт ли ви?

Такаааааааа, не се сещам за друго, ама това е защото ми се спи ужасно.
 Hug Hug Hug Hug на всички, аз отивам да положа морни сланини на ложето.

# 741
....Пол, ти кога започна работа, че и отпуски взимаш вече?  newsm78 Пусакт ли ви?...

Rolling Eyes Ми да. Какъв е проблема? newsm78 Почнах декември, и още февруари излизах. А сега дето се чудя и днес казах на шефката са тези 2 дни, които се полагат на година за две деца. Имам да ползвам за миналата, и за тази - общо 4 дни. Утре със сигурност ще видя ще почивам ли.
Тази вечер като взехме Н. от яслата, вдигнах му ръкава и какво да видя Shocked - много голяма червенина на ръката. ooooh! Прилича на кошарка от ухапано, но все едно е одрано. newsm78 Не мога да разбера точно какво е, от яслата нищо не ми казаха. Утре казах на мъжа ми да пита като го заведе сутринта. Вече втори път се случва да се прибира с рани #2gunfire. Първата още не е зараснала на слепоочието му, а сега и това. А най ме е яд, че не ми казаха като го взех. Naughty Все едно няма да го видя....

# 742
ДобрЮтро.
Що се чудите за отпуските при Полин? То май не е нужно да е изминала година или дори 6 м откакто работиш. Мисля, че го изчисляват разделено средно тези 20 дни отпуска на 12-те месеца. Аз навремето като започнах работа на втория месец ми казаха, че мога да си взема като се наложи. Е, само дето не можеш още в началото да си дръпнеш 20 дена май.

Хаясинка, викаш, диетата вирви, а? Браво.

Дето казва Каменче, та да се възмУтЯ и аз - егати времето. Аз затова онзиден ви питах дали сте прибрали зимните дрехи. Wink
Ками, инак вече по-спокойна ли си в работа?

# 743
А добро утро!  Hug

Пол, аз не с лоши чувства питам за отпуските, а защото тъкмо се връщаш на работа и се зачудих дали ви дават да си ползвате отпуските. Аз имам безумно много отпуска, обаче никой не ме и пуска да изляза. Имам 23 дни пуснати и неползвани от миналата година. Знам, че ви се полагат отпуските и че си ги имате, въпроса е дали можете да си ги ползвате.

Стеф, върви за сега, ма аз взех, че и цигарите отказах, да видим сега до къде ще я докарам.

В София вали дъжд, аз обаче от вчера открих сезона на обувките и мисля поне ботушите да прибера този уЙкенд.

# 744
Добро утро!

При нас вали. Не обичам дъждовното време. А как нямам обувки, които да не течат.

# 745
  • Кьолн
Добро утро и от мен лъвици! Снежи,мерси за кафето! Да ви се оплача снощи като спях сънувах ,че някой ме души. Въздух не можах да си взема и сякаш кръвта ми бушуваше. Ама как го обясних. Имах чувството, че умирам. На някой да му се е случвало? Много се уплаших. 

# 746
Мозилич, виж тука http://dreams.rozali.info/dreams.php?i=1619
Не е много гут! ама с други думи - остАЙ конкуренцията да пасе трева.

Хаяси, може пък да се окаже печелившо. Моят съвет е просто да ги намалиш до към 4 на ден. Което прави кутийка за 5 дена. Не е лошо, ко?

# 747
Стеф, отдавна се каня да откажа цигарите и сега като че назря идеята в главата ми най-накрая. Установих обаче, че ми е по-лесно да не пуша отколкото да карам с 3-4 на ден. А и като цяло не се чувствам добре с тях. А и пушех гадни цигари напоследък и взех да кашлям много, абе с една дума време е да ги махна.

# 748
  • Кьолн
Стефче, HugТака е да пасе трева LaughingХаясинка,и аз искам да ги намаля тия пусти цигари, ама като съм безволева... Уж съм лъвица,пък се предавам.

# 749
Аз пък ги отказах от калпазанлък. Тая зима си изтеглих всички сезони на "Отчаяни съпруги", оделно се зарибих по "Дневниците на вампира" и като катурнех дребньо да спи на обед, се зареждах с разни неща за ядене пред компа и ям, гледам, ям... Кеф така поне два часа. През това време ми хрумва да ида да пуша, че като е будно детето не мога да изляза на терасата и все си викам, хайде след малко, ама чакай още малко да погледам. И от чист мързел, да стана, да си облека якето и да изляза на терасата ги спрях.
След около месец, излизах с една дружка и запалих по навик. Стана ми гадно, повдигна ми се, зави ми се свят...
С две думи от почти 4-5 месеца не пуша! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт