Отговори
# 660
Еее, blueeye®, браво, честито ти юначе!

# 661
Ихаааа, браво blueeye® да ви е жив и здрав мъжа  smile3525

Хей момичета, сетила съм се че не си спомням дали съм ви казвала как реших проблема със запечения корем - ФРУТИЛАКС. Изписа ми го моята лекарка, много е добър  Wink

SKG, миличка само позитивно мислене и мнооооооооооооого почивка. Недей мисли най-лошия вариант, всичко трябва да се подреди  Hug те силно и се моля за вас Praynig
А коя е твоята лекарка?

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 16:14 от april20

# 662
АПРИЛЧЕ,КАК СИ МИЛА?Кога си на преглед?Гушки за двете Hug
blueeye® ,честит ви юнак Hug
Брадата,честити покупки,много са хубави Hug

# 663
Мило Славе, много ви гушкам с принцеса 1 и принцеса 2  Hug

Ами благодаря, чувствам се много добре, само малко ме наболяват нещо някои колкаляци от време на време. На преглед сме на 05-ти, дано всичко да ни е наред  Grinning

Брадата много сладки нещица си навзела. Супер са. Аз до сега съм купила само една книжка и както казват в службата - това не е за детето, а за тебе  Laughing

# 664
Брадата много са ти готинки покупките със здраве Hug

# 665
Благодаря ви, момичета, за успокоителните думи и за стиснатите палчета. Hug
Априлче, не е виновна моята докторка (Цачева от 7-ма поликлиника), че няма възможност да ме наблюдава ежедневно - все пак има и други пациенти. Като всеки друг лекар и тя препоръчва леглото и хапчета. Дори искаше да ме вкарва в болница - аз отказах, щото трябва да ходя на работа (иначе ще си ходя от работа за постоянно, ако ме разбирате). Това беше положението до момента. Сега вече няма да ми се размине. Дори да се наложи да ме шият, пак ще търпим - няма да съм първата, я Peace

Хайде да си говорим за по-весели неща (сутрешното сдухване ми попремина) Wink
И на мен ми харесаха покупките на Брадичка, само чакам да мина 6-ти месец и почвам и аз, че нищичко нямам за бебо.
Много силно ви прегръщам и желая хубава вечер  bouquet

# 666
  • София
Привет, момичета от мен. Сега се връщам от лекарката, при която мисля да раждам-е много е готина и позитивна, всички хубави неща, които чух за нея като излъчване са верни.
Видя бебо, 550 гр е вече, което означава, че за 6 дни е качил 160 грама- голямо смучене пада:-)) Беше се разчекнал да си покаже атрибута-та много му се смя.. Абе всеки път като отида на лекар-все като погледна се разкрачил на екрана, голямо его, голямо нещо хахахаха....

# 667
Хахахах, Теди разсмя ме с твоя беборан! Ми има, показва си го човека. Моята мУма пък е ужасно срамежлива, вече 3 път откакто се е очовечила и може да се си види пол тя се крие. Все пак 90% е мома, дано не й порасне пипи за напред  Heart Eyes .
За дрешките - направо ме съблазнявате с този ибей, ама като знам как сме назад с парите този месец още преди да сме ги взели лошо ми става. Нямам си и идея как ще се оправяме, а то времето напредва. Днес мъжо ми се обажда да пита как да си намести отпуската - ами аз му казах за края на май и началото на юни, то ей го къде е, ама на 4 юни нали уж ни е сватбата (подписването), а ние още нищо не сме правили! И така - море и мъка за сега. Дано беба си остане беба щото ще ползваме всичко от племенницата ми, а тя има дрешки, които не е ползвала нито веднъж дори. И не само дрешки де, смятам всичко да измъкна  Twisted Evil .

# 668
Момичета, да се отчета и тук след ФМ с едно МОМЧЕНЦЕ. Simple Smile  Simple Smile Иначе всичко ни е в норма. Simple Smile Ще помоля Близу за един син щъркел. Simple Smile Simple Smile    

SKG, стискам палци всичко да се развие по най-добрия начин за теб и за бебето!

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 18:56 от Анонимен

# 669
Вчера бях на фетална ехо-кардиография, всичко е наред със сърцата на бебетата Simple Smile. Бях споделила, че на първата ФМ докторката видя проблем с клапата на едното бебе, но сега д-р Велковски ме успокои, че го е израснало и вече няма такъв проблем, успокоих си душичката. Трети доктор ми потвърди, че едното бебе е момче, така че единия  stork-boyси остава. Другото бебе, все се крие, веднъж в началото ми казаха, че е момиче, ама не вярвам много, че нали уж са еднояйчни. Изглежда ще чакам ФМ на 6 април дано се покаже тогава.
SKG, стискам палци всичко да се нареди.
NBM, докато бях бременна така и не се записах в юлската тема, после ми беше неудобно да се включа.
bradata, честити покупки.

# 670
Radost

Много ли се чака за час при доц.Велковски /Трета градска/ и какъв му е телефона?За след 2-3 седмици има ли свободни?

Някой ходил ли е при д-р Спасов в "Фемина"-да даде мнение и цена на прегледа за екография?

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 18:22 от viola2003

# 671
viola2003, доц. Велковски освен в Трета градска преглежда и в МЦ"Света Петка", аз ходих там. Телефонът (089 5770717), който имам е в МЦ на мед. сестра, която записва часове за него. Аз се записах преди около месец, но исках да ме види, точно когато съм в 19- 20 г.с. По принцип сестрата ме пита спешно ли е или искам в определена седмица да ме види. Останах очарована от доктора, много добре обяснява. Прегледът е 80 лв. за едно бебе и 100лв. за близнаци.

# 672
  • Русе
Конито 2 август момче

# 673
SKG, стискам палци. Мен всеки месец ме преглеждат за скъсена шийка, мислех, че при всички е така. Не знам кой беше писал за Нивеа - за тази марка имам информация от първа ръка и определено не се произвежда в Турция, но не е и само в Германия (даже лепенките за черни точки са от Япония:))
Аз съм голям фен на ДМ още от доста години, на декоративната и обикновена козметика, а от миналата година и на бебешки неща - памперсите Babylove ги ползвахме нон-стоп до скоро, сега просто не ходя до там с кола. Иначе препарати само от там си купувам, сега близо до работа има техен магазин и редовно го посещавам. Каши и пюрета също оттам съм взимала, доволна съм, АМ не съм пробвала, но аз пък съм фен на Hipp Bio, откакто в първите месеци на Ирина изядох около 2-3 кутии, много ми се услаждаше.

# 674
Мони, браво на твоя лекар (или  лекарка) моят досега нито веднъж не ми е гледал шийката , въпреки че имам предпоставки за скъсяване. В началото го попитах ще се наложи ли серклаж, защото ми е правена конизация на шийката и може да има скъсяване, той нищо не каза тогава, и така досега. А мен ми беше неудобно на предната ЖК да го питам и после много се ядосвах, защото може да има много лош край, а следващата ЖК вече ще е късно за серклаж. Оплаках се , въпреки че аз съм си виновна.
Алексче, честито синьо щъркелче! stork-boy Не съм гледала списъка скоро, но май момчетата продължават да водят  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт