LaRedoute.fr - 194 - Всичко за поръчката и вече с променени условия за БГ!

• 49 429
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Аз определено ще се въздържам от поръчки при тези условия Peace
Ако върнат старите условия с удоволствие бих се впуснала отново с вихър.
Дано успеем да издействаме старите условия Peace

# 62
  • Бургас
Четох няколко дни, чудех се дали да се включа в дискусиите, но ето, че се реших... Още едно мнение просто!
Напълно подкрепям Алекс! Много добре си е формулира поста и е казала това, което и аз мисля!   bouquet
Не смятам да им се моля, да ги ухажвам или както искате го наречете. Те си позволиха да ни излъжат, да променят условията без уведомление и какво ли още не, а ние сега да им пишем и да се молим... Е, няма да стане, поне аз няма да го направя!
Преди всичко сме хора. И искаме да се отнасят с нас като такива, нали? Не сме от третия свят или в джунглата, а дори и да бяхме - какво право имат само за нас да променят условията, само на нас да ни трият коментарите във ФБ, само нас да лъжат?
От доста години пазарувам от Ла Редут, през доста намаления съм минала. Още, когато в темата пишехме няколко човека. Но, явно това е моментът да се откажа. За мен има и много по-добри сайтове, от които не съм спряла да пазарувам паралелно с Ла Редут, а сега просто ще се ориентирам само там.
Ако случайно нещо се промени, може и да си помисля да поръчвам пак от Ла Редут, но надали...

Въпреки всичко, желая Ви успех! Дано успеете да промените нещо! Браво на всички, които са се обединили около идеята с писмото, радвам се, че толкова хора са единни!   bouquet

# 63
  • Русе
.........
От доста години пазарувам от Ла Редут, през доста намаления съм минала. Още, когато в темата пишехме няколко човека. Но, явно това е моментът да се откажа. За мен има и много по-добри сайтове, от които не съм спряла да пазарувам паралелно с Ла Редут, а сега просто ще се ориентирам само там.
И аз така от години пазарувам оттам, основно за децата и то се включвам по намаленията, тъй като иначе не си струва. Смятам да се преорентирам към друг сайт - напр H&M, там поне съм сигурна в качеството

# 64
  • Пловдив
АЛЕКС,ЗНАМ ЧЕ МРАЗИШ ДА ТИ СЕ КРЕЩИ И ДА ТИ мънкат.НЕ СЪМ ПИСАЛА -САМО ЧЕТЯХ СТРАСТИТЕ.НЯМА И ДА КОМЕНТИРАМ ПОВЕДЕНИЕТО НА САЙТА-ПРОСТО НЕ ГО РАЗБИРАМ.ПОСТЪПИХА ПО СЪЩИЯ НАЧИН И С ВДИГАНЕТО НА ПРОЦЕНТА ОТ 7 НА 10.
ПИША ЗАЩОТО ТОЧНО ТУК И СЕГА Е МОМЕНТА ДА КАЖА БЛАГОДАРЯ НА АЛЕКС,АНИ,ЕВА И ТЕДИЧКА.
 bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu
Извинявам се на останалите за емоционалния изблик.

# 65
Извинявайте, че леко отклонявам темата, но ...
Типстерските дънки Мотард - черните отговаряха ли си на размера или трябваше номер по-малък да се взима?

# 66
  • Варна
Извинявайте, че леко отклонявам темата, но ...
Типстерските дънки Мотард - черните отговаряха ли си на размера или трябваше номер по-малък да се взима?

Отговарят си.

# 67
Здравейте момичета сега изчетох .. темите относно пазаруването в ла редут .. таа харесала съм си този бански обаче.. искам да питам някой ако го има какви са впечетленията и с твърди чашки ли е .. и колко г/д ще ми излезе доставката http://www.laredoute.fr/vente-soutien-gorge-bandeau-maillot-de-b … =1&pos=15_n_n

# 68
Хора, спрете за малко с това пазаруване, не разбрахте ли, че само ако се обединим и бойкотираме покупките от Ла Редут, ще успеем да ги накараме да ни отразят като фактор, ако си продължим,  затягането ще става все по голямо и по голямо, пазара опрделя цените все пак...

# 69
  • Пловдив
Здравейте момичета сега изчетох .. темите относно пазаруването в ла редут .. таа харесала съм си този бански обаче.. искам да питам някой ако го има какви са впечетленията и с твърди чашки ли е .. и колко г/д ще ми излезе доставката http://www.laredoute.fr/vente-soutien-gorge-bandeau-maillot-de-b … =1&pos=15_n_n
Мисля че това е само горнището.Сложи 20% отгоре и 5,95 евро доставка и ще ти излезе златен

# 70
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Подкрепям ви напълно и смятам да се въздържа от покупки поне до летните намаления.
Изпратих номерата и мейлите на мейла ако вече не е късно

# 71
Подкрепям ви напълно и смятам да се въздържа от покупки поне до летните намаления.
Изпратих номерата и мейлите на мейла ако вече не е късно
Аз не съм сигурна дали и намаленията ще ме изкушат толкова при тези условия, но може би евентуалнооо....тогава може да си позволя нещо мноооого мечтано и дебнено и на мноооого ниска цена  hahaha

# 72
  • София
аз събирам клиентски номера до утре 10,00 часа, който иска да събира събота и неделя - да си остави мейла , момичетата да пращат на него
До тук съм събрала 12 стр и да ви кажа.... днес не съм станала от компютъра... който има свободно време нека се включи... аз съм на работа...Аз утре ще пратя на Ева листа с номерата... а текста ...трябва да е кратък и ясен... на никой не му четът романи...Този който Гаргамела преведе е перфектен...

# 73
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
аз събирам клиентски номера до утре 10,00 часа, който иска да събира събота и неделя - да си остави мейла , момичетата да пращат на него
До тук съм събрала 12 стр и да ви кажа.... днес не съм станала от компютъра... който има свободно време нека се включи... аз съм на работа...Аз утре ще пратя на Ева листа с номерата... а текста ...трябва да е кратък и ясен... на никой не му четът романи...Този който Гаргамела преведе е перфектен...

Аз мога да оставя мейл за събиране на информацията. Само ми кажете как да обобщя всичко и на кого да изпратя данните.

# 74
  • София
....

Аз мога да оставя мейл за събиране на информацията. Само ми кажете как да обобщя всичко и на кого да изпратя данните.

добре   bouquet

тогава аз утре сутринта ще ти пратя моя списък както и текста на френски.... дето се вика предавам щафетата

остави си мейла ще го добавя в подписа ми...а и не е лошо някой ако може на 1 стр да го сложи
В неделя или понеделник - когато решиш -  предай всичко на Ева - текста и списъка... нека тя го прати... като МОЛ на форума... или ако искаш и ти го прати ... няма значение кой ще прати събраното...
  bouquet  bouquet

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 20:59 от vanina_nina

Общи условия

Активация на акаунт