С чудни плетени цветя, да посрещнем пролетта!

• 107 843
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
правих малка раница за едно племенницата - оризова плетка с тънки куки стана доста твърдо  Hug

# 556
Сияна, преждата е от типа на фър-фър, но с по-голяма ширина и друга оплетка на лентата.

Тити, да, първо е изплетен шнура, после от него е изплетен шала. Бая работа падна Simple Smile Смятам да направя и други цветове, само да намеря подходяща прежда.

Сиси, както винаги на висота! Браво! Чакам с нетърпение ирландската блуза.

# 557
Ах, че красотки видях! Браво, момичета-кокичета.  Heart Eyes

Rowan №49 2011 - http://vyazanie-sabrina.blogspot.com/2011/04/rowan-49.html

Само да подсетя, че наближава времето за пращане на подаръчета. Моето го пращам днес към получателката!  Embarassed

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 10:48 от big pufana

# 558
Сбъдваща ,а ще споделиш ли плетката?И от къде е тази фър-фър по-широка?Предварително благодаря!

# 559
Сияна, на една кука е. Преждата я купувам от едно магазинче за прежди тук (живея в Германия), има я в немски и английски интернет магазини.
 http://www.hcscrafts.co.uk/category.php?category_id=10570

# 560
Тити, да, първо е изплетен шнура, после от него е изплетен шала. Бая работа падна Simple Smile

преди години плетох така жилетка  Shocked много интересно, но не прецених, че ще стане ужасно тежка, беше памук.

бихте ли ми казали какво да очаквам от Magic Fine след изплитане и пране? свиване, отпускане - надолу, настрани?

# 561
благодаря Сбъдваща,но скъпичка ми се струва преждата.Благодаря ти все пак.

# 562
Благодаря ви момичета! За съжаление напоследък и аз започнах да пълнея! ЕГНто не прощава!

Тити на мен много ми хареса меджик файна. Един шал плетох от него, но още не съм го прала. Тези дни ще го изпера и ще ти кажа.

Сбъдваща мечти, ирландската блуза върви много бавно понеже я плета на много тънък конец и кука 0,9. Така като си гледам темппото към 2 месеца ще отиде. Но както е казал народът ХУБАВИТЕ НЕЩА СТАВАТ БАВНО Simple Smile)

# 563
  • София/Овча купел 2
Ето и нашата червена шапчица,вече одобрена от девойката.

# 564
Нюнка, бравоооо. Верно е червена шапчица станала! Сложи и едно цвете за разкош деее.  Heart Eyes

# 565
  • София
Нюня, чудна е червената шапчица, голяма сладурана  Hug

# 566
  • в баира
Последното от мен:

# 567
  • София
Уау, Фифу, пак ми скриваш шапката Grinning
Изпипано, стилно, а пончото с цветята е просто прелест  Hug

# 568
момичета докато разглеждах крокотак с детето вижте на какво попаднах
http://store.krokotak.com/product.php?id_product=160

# 569
Здравейте Момичета!
Имам една молба Embarassed
Вече два часа се ровя в нета, но не мога да намеря схема за яйца, тоест за укараса на яйца  има едни такива красиви,ажурени.
Моля ви за помощ

Общи условия

Активация на акаунт