РУСЕнска пролет

• 32 402
  • 733
  •   1
Отговори
# 15
  • Русе
Благодаря за линка за фотографа   bouquet И аз мисля да се възползвам.

Рамлим, в темата за детските стаи има линкове със страхотни идеи.

# 16
Запис
Ама нали във фейсбука гласувахме за една булка от форума-палмирка Simple Smile Май и тя ще участва  Wink

# 17
  • в огледалото на живота
Охо,нова тема,браво.Да се впиша и в нея,а не с озъбена емотикона  Wink
Радвам се ,че ви е допаднал линка за фотографа.
Рамлим,виж на какво попаднах,относно твоят замисъл,нестандартно е но пък ми хареса.
         http://www.fengshuibg.com/bg/articles/articles/49-2010-06-15-14- … sp;    

# 18
# 19
  • Русе
.....
Рамлим,виж на какво попаднах,относно твоят замисъл,нестандартно е но пък ми хареса.
         http://www.fengshuibg.com/bg/articles/articles/49-2010-06-15-14- … sp;    

О-о , да , точно такава беше моята идея , но изпълнена с две бюра . Тук е едно двойно , супер идея .
Това в статията малко не прилича на ученическо бюро със цвъкнатия в средата "телевизор" , пък и е малко бюрото за двойно . Прилича на едно бюро , на което може да се сяда от двете страни . Има хубави шкафчета отстрани , но няма чекмедже под плота . Има какво да се почерпи като идея , благодаря за линка , ще разгледам подробно статията по-късно  Wink . Всъщност от купешките , до сега не съм харесал нищо , очертава се да го правя аз май .....

Рамлим, в темата за детските стаи има линкове със страхотни идеи.

Къде е тази тема , във форума ли ?

# 20
  • Русе
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=530731.0
Ето я последната. Кофтито е че трябва да ровиш из темите за линкове но пък има едни италиянски..... Crazy

# 21
  • Русе/София

Къде е тази тема , във форума ли ?

Във форума,дом и семейство-нашият дом.

# 22
  • Русе
Хелооу, само казвам здрасти тук, че нямам наблюдения още върху първолашки стаи. От брат ми и себе си самата имам спомен, че бюрата не се използваха много, също. Освен като склад, разбира се. Wink

# 23
Охо,нова тема,браво.Да се впиша и в нея,а не с озъбена емотикона  Wink

Обичам да се зъбя Mr. Green Wink Joy

# 24
Ramlim, ако ще го правиш сам, това е една идея. Според мен прилича на обикновена маса с вкаран през средата шкаф, тъкмо няма да си пречат децата и ще разполагат с лично пространство. А и двамата ще имат достъп дo прозореца.

Тук има повече детайли за изработката.

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 18:11 от Disney

# 25
Повече за парада на булки: http://dejavuruse.com/bg/index.php

# 26
Запис.
Нямам първолак,но си мисля,че въпреки,че повечето деца не ползват бюрото си когато започнат училище,те сигурно са имали мерак да си го подредят и нагласят за предстоящото започване.И ако има възможност трябва да се направи такова,въпреки,че после може да не се ползва.

# 27
  • Русе
 Абе как така бюрата не се ползвали за нищо  newsm78 #Crazy , не ме плашете .
Аз явно съм назаТ с матрЯла , и едно време имаше  учениците дето не им "УставашИ време" да си ползват бюрата и пишеха по този начин ,  но сега явно е модерно  Laughing.
Ползвателско общество , какво да праИш , цвъква компа отгоре и за к'Фо му е да учи ка'т тати и мама 'ранят , то Ша играе разни игрички с  #2gunfire и Ша пуска клипчета от "якия" си GSM в "тубата" .

Да , ама НЕ  Grinning !

Само си разсъждавам на глас и предполагам какво ме очаква за напред  Simple Smile !

# 28
Привет и от мен в пролетната темичка Grinning
Да споделя и аз за бюрото от лични наблюдения,и аз ще имам първокласничка,
та миналото лято й направихме детска стая,и бюрото се ползва само когато играе с пластелин или яде някой път на него  Crazy
Иначе пише и рисува на леглото  ooooh!
Иначе бюрото е подредено и украсено с всевъзможни джунджурийки,преспапиета,стъклени животинчета и прочие Joy
И аз миналата година,като бях на вълна детска стая,изчетох всички теми във форума,които сте препоръчали и наистина много ми помогнаха,успях сама да си направя проекта и разположението,и мога да препоръчам с две ръце фирмата,която ми го изпълни,без никакви забележки.Стана страхотна стаичка Heart Eyes

# 29
аз идея си нямам за детска стая.
баща ми, има голям мерак, той да направи стаята за първокласника, ама сестра му е много малка и ще почупи, затова мисля да не правим нищо особено, че делят една стая.
дори в момента компютъра им е счупен, тъкмо го понесохме за ремонт и видях малката качена отгоре на монитора /той е от големите/ да рецитира нещо, и се отказах да правим каквото и да е Shocked Stop Crazy

Общи условия

Активация на акаунт