РУСЕнска пролет

• 32 392
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета !!!

Бих искала да ви попитам някой знае ли каква е практиката  за посещения на деца в Метро?Чувала съм че имат детски кът и не пускат деца вътре,но  за каква възраст е,има ли кой да ги гледа и дали се плаща?
    Предварително ви благодаря   bouquet

Децата си влизат без проблем вече.

# 151
Привет, момичета!
Честито Благовещене! Много хубав празник, за мен и семейството ми - двоен!

Днес моето момче, става на 10! Да ми е жив и здрав! ...че в момента го е лепнал някакъв вирус!
Почерпете се, с неговата торта!

Съни, наистина вече дечицата влизат без проблем в Метро. Ние ходихме с Цвета миналата седмица!
Как сте иначе? Трябва да се видим скоро!

# 152
Съни можеби от преди 1 година отпадна това правило, може да се влиза с дете, но на отговорност на родителя, а преди имаше детски център точно до входната врата и духаше адски много и нямаше кой да гледа децата, само детски кът имаше.
ZL е права, преди това се водеше болничен / да не объркам само  Rolling Eyes/, а след навършване на 1 година на детето се води отпуск и за да вземаш пари - би следвало да си гледаш детето, а не да го даваш на детско заведение, затова се хващат.
Byni да ти е жив и здрав рожденика  Simple Smile

# 153
Byni, да ти е жив о и здраво порасналото момче.   bouquet
Бързо оздравяне на рожденика.  Praynig 

# 154
Byni, да ти е живо и здраво детенцето. бързо да се оправя и да тича навън.

галито си хапна днес от детската кухня. хареса му, само че супата ми те 2 пръста.....за нашето магаренце ще стигне само за едното зъбче...хи хи хи, кремчето го пробва, хареса му, но ще му давам по-мъничко, че още не е ял нещо с прясно млекце

днес беше много хубаво времето. галито си потича навън, но го пазех от другите дечица, че нали е още с хремичка....въпреки че имаше доста подсмърчащи по площадките, но да ми е спокойно на мен, че не сме заразили някое друго сладурче.

хайде отивам при бръмбъра, че вика НА-НАААА /това съм аз/

# 155
Моли, целувки на бръмбара.  Heart Eyes Heart Eyes

# 156
  • Русе
Честит Рожден Ден на Калоян!

# 157
Byni,да е мнооого здрав и щастлив рожденника!!! Hug
А това е любимата ми тортичка мммм... Heart Eyes

# 158
Чиби, непременно ще го нацелувам

# 159
здравейте и от мен скоро не съм писала
честит празник и от мен .честито но рожденника
включвам се по проблема с надвзетото майчинство (аз и в счетоводния питах ) аз може би имам за 3 месеца но още нямам писмо .работодателя ли трябва да ме уведоми  и има ли някакъв период до когато могат да проверяват .
една мама ми даде тел на нои но не искам да се обаждам

# 160
Бъни, да ти е живо и здраво детето и много да те радва!   bouquet

# 161
здравейте и от мен скоро не съм писала
честит празник и от мен .честито но рожденника
включвам се по проблема с надвзетото майчинство (аз и в счетоводния питах ) аз може би имам за 3 месеца но още нямам писмо .работодателя ли трябва да ме уведоми  и има ли някакъв период до когато могат да проверяват .
една мама ми даде тел на нои но не искам да се обаждам

5 години е давностния срок - те трябва да ти пратят писмо. Всеки месец обаче се трупат лихви, за съжаление се доста сериозни  Confused

# 162
Благодаря ви момичета за съветите. Hug

# 163
  • Русе
Честит рожден ден на Калоян! Да ти е здрав и усмихнат! Нека на всеки 10 от тук нататък да си прави щастлива равносметка! Hug
Маги, честита лентичка и от мен! Не се познаваме, но това е хубава новина за всеки! Дано да е успешна този път и спокойна!  bouquet

Честито Благовещение!  Simple Smile

# 164
Byni, да ти е живо и здраво детенцето!

Общи условия

Активация на акаунт