РУСЕнска пролет

• 32 394
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
Добро утро!
Къде е този магзин за велосипеди, че ще купувам другия месец?
А магазин Яко е някъде около Американското пазарче.

# 76
Добро утро!
А магазин Яко е някъде около Американското пазарче.

Айде и от мен честита да е пролетта, макар да идва с рогата напред  Mr. Green

За колела има няколко магазина по - евтини които аз знам. Миналата година обикаляхме с една приятелка да търсим за детето и (6г юнак)
Ние ходихме на търговията и в крайна сметка от там купихме. Не големия магазин за перални и климатици, а този срещу него. Там имаше добър избор. Друго място къдто видяхме хубави колела беше в магазин Пиф. Има го на Борисова и срещу ВИМЕС. Иначе магазин за колела има в улицата зад аптека Сейба май беше на времето, после стана магазин за компютри Стемо, а сега незнам какво е, от сердика посока кръговото. В практикер има колела и в Метро съм виждала.
Общо взето е обикаляне голямо.

Днес ми е нещо чорлаво  newsm78 боли ме кръста и съм кисела. Незнам обаче защо така.

# 77
  • в огледалото на живота
Цитат

Магазин за Велосипеди, Спортни стоки и Туристическа екипировка "Дими Байк" в гр.Русе

Aдрес: гр. Русе - 7002, ул. "Болярска" 16

Телефони за връзка:

(082)58 83 83

0886 86 52 52  

0899 113 888  

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 10:07 от devi4ca

# 78
# 79
Честита пролет.   bouquet
Желая ви слънчево настроение, а повечко топлинка ще има от четвъртък.  Wink

# 80
Добро утро и от мен момичета
Честита първа пролет! Времето навън не е много хубаво, но дано поне настроението ви да е пролетно. Ех, как нямам търпение да стане топличко Simple Smile
Лек ден момичета и спорна седмица

# 81
Цитат

Магазин за Велосипеди, Спортни стоки и Туристическа екипировка "Дими Байк" в гр.Русе

Aдрес: гр. Русе - 7002, ул. "Болярска" 16

Телефони за връзка:

(082)58 83 83

0886 86 52 52  

0899 113 888  

Нашето колело е от Дими байк и да ви кажа - страхотно е! Малко повечко пари е, но си струва - имат си гаранция, сервизно обслужване, а и определено са им качествени колелетата  Simple Smile

Честита пролет с пожелание за много усмивки и слънчево настроение!!!  Mr. Green  bouquet

# 82
честита първа пролет и от мен
и край пазара има един магазин за колелета по посока на новия булевард

# 83
  • На брега на реката
Олеее, нова тема имало  Joy
Никакво време нямам за форума, ама гледам пак сте успели да се хванете за косите  hahaha
Искам да ви попитам за хомеопат, координати, отзиви и дали помага за наченки на алергия към домашния прах. 2 месеца ще кара малката на Ксизал и ми се иска да противодействам на полените от сега, ако е възможно изобщо  newsm78
Изложбата я чакам с нетърпение, дори разпратих покани на приятели. Много държа да я посетим, че и малката мисля да заведа.  Mr. Green
Лек де, опитва се да напече   bouquet

# 84
  • Русе
 Я да попитам уважаемите мами , приведоха ли ви детски подаяния , говоря за онези крупни суми  Laughing от 20 лв. ? Не че е фатална липсата им , но в петък проверявах и ги нямаше  Sad ? Че и ние ще купуваме колело другия месец .

# 85
  • Русе
Pupinka , най-ранните що-годе достоверни тестове за алергии се правят към 4-тата година на детето и то с кръвен серум. Следващите към 6-7 и се смятат за достоверни. Алергиите към дом. прах, акари, полени и всякви такива са много модерни последните 3-4 години. Но това е защото масово докторите не знаят и ги мързи да търсят истинската причина. Романи мога да пиша по темата. Не знам какви са симптомите на детето ти но ако е само една неспираща хрема замисли се за третата сливица. Ако има и други симптоми си е вече друга работа. Но 100% какъвто и тест да направят на тия години няма да е достоверен. Минала съм през всякакви алерголози, дори и софийски светила.

Рамлим, деЦките "подаяния" са от 35 лв. и до края на деня се чакат и в Русе.

# 86
  • На брега на реката
Ами не ни е съвсем поставена диагнозата, точно караме на догатки, тъй като е малка. Но освен прекрасните гъсти сополи има сутрешна отхрачваща кашлица и давене след тичане. Това й състояние се повтаря вече 4 месеца след прекаран трахеит декември месец и всеки път я тъпчех със сиропи и капки,по лечение на ЛЛ. Накрая УНГ-то заяви, че всичко е било излишно и да си караме на Ксизал, който не лекува, но поне дава положителен ефект за сега. Та така, не е болна, кашля само след сън и ако беснее по коридора, хремата не е течаща, но ми е криво да го гледам детето сутрин как се дави, докато прочисти дихателните пътища  Confused
Детските не се ли превеждаха след 15-то число до края на месеца. Има още време.  Rolling Eyes

# 87
  • Русе
Ясно. Така си и помислих. Съвсем сериозно те съветвам да намериш читав УНГ и да прегледа третата сливица. Тя не се вади ( ако е за вадене а тук обичат тия манипулации) преди трите години и само противоалергични се пият през това време. Преживях тоя филм с много усложнения с големия, сега карам втора серия с малкото и ми иде да се гръмна.

Детските започнаха да ги дават малко по-рано, към 20-ти. За днес има обещан превод за Русе но моите в ДСК влизат вечер.

# 88
  • На брега на реката
Читав ми е, д-р Наков. Но истината е, че в тази възраст не може да се направи много  Rolling Eyes Благодаря за съветите   bouquet

# 89
  • Русе/София

Детските започнаха да ги дават малко по-рано, към 20-ти. За днес има обещан превод за Русе но моите в ДСК влизат вечер.

И аз съм към ДСК и вярно,винаги вечер ви идва СМС за преведената крупна сума  Joy.Ха, още не са ми ги превели. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт