РУСЕнска пролет

• 32 389
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
Тия д не се са се объркали с детските   Joy
Pupinka мойта щерка имаше подобни проблеми, но когато беше на ясла, като почна на градина и край с всякакви болежки /пу-пу да не ме чува дявола/. Тогава и на нас какво ли не ни изписваха, само зимата ми ги правеше тия чалъми, ние с мъжа ми все се бъзикахме, че като сме навън как няма алергия от праха ама... така и не се доказа дали в действителност е било от него, защото тези кашлици и сополи изчезнаха. Дано и при вас изчезнат и то по-скоро.

# 91
Има детски по картите, сега ми звъннаха да ми кажат.

Я дайте акъл, аз продължавам да си търся количка и сега се спрях на една друга (малко е розова ама нищо  Embarassed )

http://www.youtube.com/watch?v=zoJAC5984po

http://www.youtube.com/watch?v=DjlKNnrzong

http://www.novobebe.com/graco-bebeshka-kolichka-mirage-leda-2010-bg-1637.html

Тази по ми хареса от скарлета, а и е на доста добра цена.

# 92
Гледах какви колички са си харесала - много са хубави. Първите не са ли и с кошче? За какво ти е да плащаш и за него - не сте ли вече големи за такова? А последната наистина има розово - но пък ти си решаваш. Но е хубава! Има и по-евтини, ама зависи какво точно търсиш и за колко пари.
Поздрави и дано скоро да се оправи времето, че да се видим.

# 93
Те само на клиповете са с кошче. На мен не ми трябва така или иначе. За тази цена едва ли е включено и кошчето. За по евтините... гледах ги, но ми се иска да е нещо по стабилно, да мога да я ползвам повечко време вкл. и зимата. На Пени имаше промоция на чиполино за 64лв. на 3 март. Оня ден ходих и от двете бройки, които бяха е останала едната количка, а на вече коя дата е. Не искам да си взема количка и баш посред лято да се счупи и да се чидя какво да правя. Евтините точно това ги очаква. По принцип и аз искам да е по евтина, но искам и да е здрава най - вече.

Айде от сряда го дават затопляне и ще звънкам за разходка из парка.

# 94
  • Русе
Pupinka , най-ранните що-годе достоверни тестове за алергии се правят към 4-тата година на детето и то с кръвен серум. Следващите към 6-7 и се смятат за достоверни. Алергиите към дом. прах, акари, полени и всякви такива са много модерни последните 3-4 години. ....

Малей-й , ако аз бях го написал това-а-а , леле - леле  Grinning , има разни които печелят от човешките неволи и тревоги  .... ама хайде да не разваляме форумната идилия  Wink .

Рамлим, деЦките "подаяния" са от 35 лв. и до края на деня се чакат и в Русе.

Grinning

# 95
# 96
Здравейте, Чочи благодаря за почерпката  Simple Smile
agnesana последната количка е много хубава, но дааа има розовичко, на Щъркела провери ли, аз мойта едно време от там си я взех-беше към 45 лв. и тогава си беше евтина и ме издържа, даже още е здрава  Laughing . Дано си намерите сполучлива  Wink
Лек ден

# 97
  • в огледалото на живота
Привет на русенското съсловие.Слънцето май няма да ни огрее и днес,като гледам какво е облачно  Thinking
агнесана,добра марка за количка си харесала,но имай в предвид,че Grako-to,са доста тромави и неманеврени,иначе като характеристика са безупречни  Peace предполагам имаш комбинирана количка и ти трябва лятна,тогава не би имала нужда от кошче за кола,а мисля че те вървят в комплект.Когато аз избирах ,гледах преди всичко да са с олекотена рама,леки,лесно сгъваеми и незаемащи много място в автомобила и не на последно място да е комфортна за детето.Моята е такъв модел:
                          http://www.-spam283-/rw/items/ChiKo09Carolina-lqtna-kolic … sp;    
и съм адски доволна,не винаги марката е от значение,по скоро удобството за бебето и майката.Успех в избора!

# 98
Някой знае ли къде продават сравнително евтини непромокаеми гащички? /проверявах в нета-най-евтините, които бидях, бяха за 7.20лв и на мен ми се сториха скъпи.... ooooh!/

# 99
Приевт и от мен!
Аз също се позагубих малко, ама съм на линия.
Pupinka както Ели ти е казала след 4 годинка се правят кръвни тестове, но да ти кажа честно, че едно 4 годишно дете не би издържало да стои 30 и повече минути с ръка под определен ъгъл и да не мърда, така че бих казала и при по-голяма възраст. Преди 2 лета Георги ми направи СТРАШНА (в пълния смисъл на думата) алергия към Зинат, който незнайно защо от великия лекар Наков, беше изписан без противоалергично средство. Тогава го водих при алерголог, който обясни точно това, че детето трябва да стои мирно, което за 4-5 годишно дете е изключително трудно дори и когато спи Simple Smile

# 100
Добро утро!

Малеееей, голям ужас на центъра  ooooh!..... От кога и докога са тези ремонти? Дано да го направят хубав  Praynig и без ония малките, отвратителните павета  Mr. Green

# 101
  • Русе

Малеееей, голям ужас на центъра  ooooh!..... От кога и докога са тези ремонти? Дано да го направят хубав  Praynig и без ония малките, отвратителните павета  Mr. Green
Добро утро.
За центъра вчера четох някаква статия, че щял да е уникален за България и ще е готов в края на юли. А дано  Mr. Green

# 102
  • Русе

Малеееей, голям ужас на центъра  ooooh!..... От кога и докога са тези ремонти? Дано да го направят хубав  Praynig и без ония малките, отвратителните павета  Mr. Green
Добро утро.
За центъра вчера четох някаква статия, че щял да е уникален за България и ще е готов в края на юли. А дано  Mr. Green

Той в момента е уникален за цяла Европа  , да не го пипат повече  Grinning .

# 103
  • Русе
Той и сега центърът си е уникален.  Mr. Green

# 104
Той в момента е уникален за цяла Европа  , да не го пипат повече  Grinning .
smile3532
а добро утро   food010  typeuu

Общи условия

Активация на акаунт