РУСЕнска пролет

• 32 384
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
  • Русе
Добро утро!  Coffee

Ама как да не е уникален, нека го оставят така. Казвам да направим петиция, примерно във фейсбук, редом с онази идиотската да не събарят паметника на свободата. Нали някой беше направил на бъзик и колко хора се вързаха. Много се смях. Simple Smile

А това ми ти време ще се оправя ли вече? Бях брутално излъгана от синоптиците, че днес ще видя слънце. #Cussing out

Все пак..Не пречи да имаме хубав ден и в облаци Simple Smile Желая ви усмивки! Sunglasses

# 106
добро утро и от нас.

дано наистина го приключат, че поне в края на лятото да го сефтосаме с количките....жалко, ще изтървем хубавите сенки под дърветата това лято...явно в парка ще се ходи, малко далече ми идва, но....заради малчо и килограмите дето трябва да ги смъквам си заслужава.
ей тези килограми, направо голям ужас с тях. като родих и ги заковах на 63 и няма смъкване. добре че почнах 90-дневната диета и сега съм около 55-56....остават още 2-3 кг, но проблема ми е с коремчето. още не се е прибрало и кожата ми не е както преди. малко сбръчкана ми се вижда, но аз имах много голям корем, и водите също бяха доста над обикновенно, та ме предупредиха, че няма да съм същата....както преди. много ми е  гадно да се гледам така. трябва да намирам време за повече коремни преси, дано те помогнат поне малко, но от дреби не знам как ще стане.

сега е с хрема и е ужасно кисел. за капак му растат и поне 4-5 зъба наведнъж и тази нощ беше направо кошмарна. дано ми оздравее човечето. пфуууу аман от настинки. да се стопля, че ще гръмна вече само из къщи. пък и галито все ме води към вратата и реве. та внасям количката и се возиме из кухнята.

хайде цунки от нас и приятен ден

# 107
Браво че си успяла с килограмите! smile3501 smile3501 Аз каквото и да правя - не мърдат. Казваха ми, че като минеш 30год. и свалянето на килограми ставало по-трудно. Явно е истина. С първото ми дете, което родих на 22 год., свалих много бързо. Тя беше на 5 месеца, когато ходих на море и никои не вярваше, че скоро съм родила. А сега - ужжжаассс!!! Минаха 7 месеца и не помръдвам и грам. Заради повторното секцио сега, трябваше да се пазя от тежести по-дълго време, но мисля мисля да тръгна на фитнес. Май имаше един женски фитнес на Олимпа /дано да съществува още/. Но кажи ми, моля те, каква е тази 90 дневна диета, която си спазвала?
Дано времето се пооправи скоро, че поне да се движим повече. Наистина в русенските новини пишеше, че центъра ще е готов някъде към края на юли.
Лек ден и от мен и много усмивки Simple Smile Simple Smile Simple Smile  bouquet

# 108
  • Русе
Moli B, да не те отчайвам, ама може и да не ти се оправи кожата на корема. Моята не се оправи. И с трите деца коремът ми беше огромен, нацепи се(стрии), пъпът ми се деформира и дори когато се прибра, кожата си остана лееко отпусната.  Cry Аз лично се замислям даже за някаква пластика или по-точно изрязване на тази увиснала кожа, защото така не ми се ще да се гледам цял живот. Засега е рано още де, но то и пари имам сигурно да събирам за тази работа. Дано поне нямаш стрии като моите.  Peace

# 109
ооооооооо за стрии да не говорим. целия ми корем е напраскан
а се мажех доста сериозно, но нали лежах почти през цялата бременост, пък и то си е до кожа.....сега сестра ми ми изпрати някакво уж ефикасно мазило та да видим. от снощи се пръскам с него. за кожата дано се оправи, моя корем е още доста отпуснат, че и при мен беше много тежко секцио и ми казаха чак след 6-ия месец с коремните, ама пусто време все не остава за гимнастика. само за кростренажора съм сериозна. по 3 км всеки ден и уж има ефект ама да видим. иначе диетата е тази: http://www.dieti-otslabvane.com/90-%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%B … D0%B0%D0%BD%D0%B5 аз съм супер доволна, доста ми се прибра и спихна корема и ако успея да намеря време за коремни се надявам да се пооправят нещата.
уф и аз нещо си мислех да пластика, ама ще изчакам да видим какво ще стане, пък може и една сестричка да му направим на галито след годинка две....

хайде, дребния ме видя че съм на компа и вика НА-НАААААААААААа / това съм аз

# 110
  • Русе
Да не ви отчайвам ама на инфо. табелата на центъра пише че ще е готов октомври месец  Mr. Green Имах неблагоразумието да минат от там с количката  ooooh!

# 111
Магииииииииии, честита лентичка/бременност! Много се радвам за теб, а още повече ще се зарадвам да те видя на живо!  Hug

Да, според информационната табела за строежа на центъра срокът за завършване е 20.10.2011. Но пък тези дни по медиите тиражират нещо края на юли, което ако стане ще е много хубаво, разбира се, за да вземем да го доукрасим с деца!   bouquet

# 112
MagieA, честито и от мен!   bouquet Лека и безпроблемна бременност ти желая   bouquet

# 113
Маги,  лека бременост и от мен.  Heart Eyes Praynig

# 114
  • Русе
Не дърпайте дявола за опашката с този център, че току виж парите се окажат вече  изхарчени за нещо друго Twisted Evil

# 115
  • Русе
Честита лентичка на MagieA   Heart Eyes Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам!

Момичета, някой има ли актуален телефон на д-р Фани Тонева? И дали е в Русе, бях чула, че ще заминава за Англия, не знам до колко е вярна информацията...

# 116
  • Русе
Д-р Тонева със сигурност не е в България.

# 117
Мерси момичета, надявам се този път да е успешна и до край Simple Smile
Значи нямам работа по центъра Simple Smile аз и без друго два пъти в годината слизам до там.
Грети, малко да се постопли и да ми минат неразположението и тръгваме по кафета с теб Simple Smile

# 118
Честита бременност миличка. дано да е лека и да й се насладиш до финала.
толкова много се радвам на такива новинки. дай боже всекиму....

малчо е още с хрема. днес ще поизлезем около блока, че не е здравичък и да не вижда други деца. иначе малко понамалява хремата ама гадна работа....видях че са ни избили още 2 зъбчета обаче още няколко ще се покажат, ама кога ли?

# 119
Moli_B , бързо оздравяване на малчо.  Praynig
Мерси момичета, надявам се този път да е успешна и до край Simple Smile
Дано, стискам палци.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт