РУСЕнска пролет

• 32 387
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
здравейте момичета, MagieA  лека и безпроблемна бременност ти желая, всичко ще бъде наред. Аз преди няколко месеца също преживях спонтанен аборт, зная какво изпитваш вв момента, но по-добре не го мисли.
Ужас , а дали и октомври ще е готов - та те са до никъде  Sad
Ще видим, то не зависи от нас, дано само наистина парите не отидат по други направления  Rolling Eyes
Лек ден момичета, днес има слънчице - насладете му се

# 121
Разкошно е временцето.
Аз излизах в обедната почивка.
Градинката при гимназия "Ботев" беше пълна с дечица.  Hug

# 122
  • Русе
Разкошно е временцето.
Аз излизах в обедната почивка.
Градинката при гимназия "Ботев" беше пълна с дечица.  Hug

И аз така , но на л@йното , много сериозно се работи центъра , 2-3 вдигаха шум за 100  Laughing , сигурен съм , че центъра ще стане до лятото ............. на 2111 година  Mr. Green .

# 123
Слънцето грее за оптимистите. За песимистите духа и вятър. Все ще го оправят някога. Не сме останали без разходка, нали? Пък и парка не е чак тоолкова далеч, айде айде аз живея в дружбите и какво да кажа като ходя чак в парка да си трия подметките. Важното е да има движение. Тия кила ( които аз имам в мноого повече ) не се смъкват с разходка до магазина.

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 15:17 от agnesana

# 124
Днес се оказа,че ще глобяват работодателя при когото работя заради неправомерно изплатено майчинство на служител.
работодателя ще плаща за това,че служителя не е пуснал заявление,че детето му тръгва на ясла.
Това е за периода когато фирмите изплащаха майчинството.
Тъпа работа.

# 125
  • Русе
Значи става въпрос за майчинство от 2005 или 2006год., защото от 2007год. глобяват майките, ако не си подадат декларациите навреме.

# 126
Интересна статия http://www.zvezdenprah.com/articles/149-superstision.html ....ако на някой му се чете... Wink

# 127
Интересна статия http://www.zvezdenprah.com/articles/149-superstision.html ....ако на някой му се чете... Wink
Страхотен материал за забавление.  Peace

# 128
tasi аз много не разбирам, ама от 2010 г. насам се води "ясла" и детско заведение", преди това яслите бяха с различен статут - майка ми е счетоводителка и чела в едни форум, че фирма е спечелила дело точно по този повод, защото во тогавашните декларации яслата не е изрично упомената.  Wink
ох, как не ми се стои в офиса, ама като си помисля, че хубавото време тепърва започва....  Grinning
Чочи страхотна статия  Simple Smile

# 129
разбрахте ли за змията в бананите...нямало я...обаче открили крокодил в картофите  Joy Joy Joy

# 130
Момичета, някой има ли актуален телефон на д-р Фани Тонева? И дали е в Русе, бях чула, че ще заминава за Англия, не знам до колко е вярна информацията...

д-р Тонева не е в България,все още е в Англия Wink
 MagieA  лека и безпроблемна бременност ти желая и здраво бебче на финала  Heart Eyes
Чочиии,страхотен материал Wink

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 17:23 от diddka

# 131
Маги, честита бременност, мила. Много се радвам за вас Simple Smile

Дано скоро и аз да те последвам Wink

# 132
разбрахте ли за змията в бананите...нямало я...обаче открили крокодил в картофите  Joy Joy Joy
smile3532 smile3532 smile3532

# 133
  • Русе
Маги, честито лека и най-вече безпроблемна да е Simple Smile
Пинк, и на теб ти пожелавам да се "търкаляш" скоро  Mr. Green

# 134
Момичета имам нужда от съвет-Не живея в България в момента, но имам работещ обект който го закривам.Ако някой има информация има ли фирма,която изкупува обзавеждане от офиси-магазини.Без значение от цената, просто трябва да предам празно помещение.Много ви благодаря ако някой се сети да ме насочи за ориентир.

Общи условия

Активация на акаунт