Ваксини - дискусия САМО за вредата от тях... (тема 16)

• 34 806
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Може ли някой да ми помогне и да ми каже, ако знае, от коя година се бие полиомеалитната ваксина в България?

Благодаря   bouquet

# 151
Аз давам ленено масло на щерката по препоръка на хом.

Това е странна препоръка  Rolling Eyes, освен ако щерката не е достатъчно пораснала . Лененото масло е много богато на фитоестрогени -хормони с естрогенна активност от растителен произход , поради което изобщо не е препоръчително да се дава на деца . Може да доведе до преждевременен пубертет .

# 152
  • София
Синфлориксът път за какво е? За първи път я чувам - извинете за невежеството ми.

За Коластрата да кажа, че съм давала на Акнасорс от продукта Коластра и Калактив и съм доволна.
Та затова исках да видя дали този Фактор и нещо подобно.

Аз пък научих да едно детенце с церебрална парализа и сато поразпитах, де оказа, че отначало си тръгнало да ходи пр. и после изведнъж спряло. Ясно е защо. Жалко, много жалко!

# 153
  • Пловдив
Давала съм за година и половина 1 бут. т.е по 1ч.л. дневно докато свърши и после почивка много месеци... Не го пие постоянно... Mr. Green Grinning Много добре действа на кожата...
Дъщеря ми е почти на единайсет.

# 154
Синфлориксът път за какво е? За първи път я чувам - извинете за невежеството ми.
3.5 мг АЛУМИНИЕВ ФОСФАТ в тоя боклук  #2gunfire
Пневмококова конюгатна ваксина, моля ти се...

# 155
Бенджи, ми тя щерка ти направо си е пубер Laughing

За дестилираната питах, защото понякога хом.лекарства се разтварят в такава вода. Е, от шишенцето после се приема една капка, де, ама защо пък точно в дестилирана? Хлор ли няма вътре newsm78, или нищо няма, та да не се потенцира някоя гадост....Ми сигурно.

Вени, Аквасорса отдавна го знам (без срв. по-новите им продукти Коластри, Колактиви  и прочие.)Пила съм зелена енергия едно време, но нямам спомен какво е станало. Ти от какво по-точно си доволна?
Може ли някой да ми помогне и да ми каже, ако знае, от коя година се бие полиомеалитната ваксина в България?
Масова имунизация полиомиелит - 1959
Въвеждане 1954 (само не помня дали е в световен мащаб, или за БГ)

# 156
Никакви имуностимулатори не използваме.
Оба4е много внимателно подбирам храната. За по- хубава стока даваме пове4е пари, но ефект има. Когато има нужда използвам билки- в нужната дозировка и период.
Водата тук при нас е огромен проблем. Много твърда, мръсна, негодна. Наблъскана с хлор и флуор в максимално допустимите от закона стойности. Мъжът ми искаше да слага пре4истваща машина само в кухнята, аз поисках на цялата система. Сега на входа на тръбите има система от филтри. Така 4е да е 4иста за вси4ко. В минералната вода има премного флуор. Използвам една марка, която няма тази отрова. В пастите за зъби също, затова използвам от тези съвместимите за хомеопатия, там няма. В млякото освен флуор има още какви ли не химикали, затова купувам от една ферма. Оттам са и яйцата, месото, меда...
Въобще много ми е трудно, защото ми отнема доста време.

Майка ми е инженер-химик, навремето правеше някаква вода и носеше също. Имаше разни уреди в къщи. Комшиите не вярваха, 4е ще оцелеем, пиейки тази вода. Оба4е ето на, оцеляхме.  Laughing

# 157
... Водата тук при нас е огромен проблем. Много твърда, мръсна, негодна. Наблъскана с хлор и флуор в максимално допустимите от закона стойности. Мъжът ми искаше да слага пречистваща машина само в кухнята, аз поисках на цялата система. Сега на входа на тръбите има система от филтри.

Така че да е чиста за всичко. В минералната вода има премного флуор. Използвам една марка, която няма тази отрова. В пастите за зъби също, затова използвам от тези съвместимите за хомеопатия, там няма.

В млякото освен флуор има още какви ли не химикали, затова купувам от една ферма. Оттам са и яйцата, месото, меда...

Въобще много ми е трудно, защото ми отнема доста време. .....
Марица  Hug 
Сякаш чета себе си Wink

# 158
  • София
Брех, как го успявате това? От къде да търся ферми, яйца взимам селски, мляко - понякога. сега баща ми ще става селянин от края на април/ той си е от село, ама ще си ходи са си живее там вече, че мооого си го влече/, та надявам се да има и от там яйца, а пък за мляко...е пак от същия източник.

За Коластрата и Зелената енергия - прерязвала съм болести, ама не е всеки път. Незнам.

# 159
Яйца и мед и ние взимаме от познати на село, много близки.

Но за месото ме е страх някак. Вярно, че минава термична обработка, у нас алангле никой не яде, но все пак..... Thinking

# 160
Яйца и мед и ние взимаме от познати на село, много близки.

Но за месото ме е страх някак. Вярно, че минава термична обработка, у нас алангле никой не яде, но все пак..... Thinking

Меченце, и аз съм така с меда!

А за месото... преди ~5 години го отказах на 100%... а от ~2 години ям само и единствено сурови плодове и зеленчуци, но това е трудна тема за 99% от хората Wink

# 161
Аз обичам червеното месо от пилето, най-вредното. На пържоли и кюфтета фен не съм. Ориз, боб, леща - луд фен, особено на ориза (ям индийски и пакистански - Бог знае с какво го обработват, ама....)

# 162
chukchi и при вас ли е толкова гадна водата?  Rolling Eyes

Вени*, организация му е майката. Вярно, малко като робот се 4увствам някои натоварени дни, но пък си разпределяме зада4ите и така. Тука има много сайтове, които предлагат продукция. Примерно плодове, зелен4уци. Поръ4ваш по телефона и ти носят.
Аз оба4е искам да познавам хората и мястото, така 4е търсих и намерих. Около Валенсия все още има много места, на които се отглеждат разни работи. Отделно познавам и хора по селата, които продават своя продукция. Месо, мед и картофи например могат да се вземат в коли4ества, съхранявайки ги правилно, издържат. Маслините също си ги правим ние, разработила съм рецепта, стават муцка.  Grinning Защото тези в магазините, за да станат по-бързо им слагат киселини.
Навремето не предполагах, 4е ще правя вси4ки тези неща, но откакто се усетих 4е магазинската храна ни поврежда, въобще не се и поколебах.
Даже сега сме в дилема, тъй като има на доста изгодни цени земя да се продава, какво да правим. Може да се закупи хубав терен с дърветата( маслини и портокали най- 4есто), с канали за напояване и дървена барака за смешна цена. Лошото е, 4е не знаем дали ще ни стига времето.
Защото ме съмнява, 4е с един ден седми4но нищо няма да излезе, а с пове4е и да се разпънем, няма да можем.

Ме4е, в България ми носят и на мен млякото, меда, месото татко го взима от някъде. Има една жена, комшийка, на която съм й дала право да ми използва градината, но когато се върнем имаме плодове, зелен4уци, някои подправки.

Я кажете, при вас пастите за зъби и минералната така ли са наблъскани с флуор?

# 163
Всичко е наблъскано, да!
(особено пастите Tired)

Марица, от две години най-сетне и ние си имаме къща на село (родителите ми). Вярвай ми, с един ден през седмицата нищо няма да направите (ако не сте цяла кооперация труженици, де Laughing)

# 164
А алтернатива има ли( за пастите)?
Ме4е, вярвам ти и затова не сме и направили нищо по въпроса. Ние сме само двамата, времето едвам стига, ангажименти много. Ако моите бяха тук, бих ги ангажирала веднага  :mrgreen ,но не са.

Общи условия

Активация на акаунт