Ваксини - дискусия САМО за вредата от тях... (тема 16)

• 34 764
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Сената, моля, разкажи малко повече за какво иде реч с този Трансфер фактор, какво лекувате, какви са резултатите!
и още:

1. На какво и как въздейства?
2. Правени ли са изследвания и събирани ли са данни за дългосрочни ефекти върху целия организъм?
3. Странични реакции?

# 106
Друг въпрос - каката ми е на 6 год. сега нея я вика за реимунизация. Естествено не искам да я правя - до сега два пъти ми припада като и взимат кръв, мога ли да ползвам това като извинение?
И на мен такива мисли ми минават през главата - синът ми започва да реве неистово, когато се налага да му взимат кръв и едвам успявам да го удържа така, че да му вземат кръв от пръстчето. Наистина е кошмар и в краен случай се надявам да предупредя докторката/ сестрата, че е невъзможно да го набодат. Баща му едва ли ще се навие да го държи, той по-скоро ще припадне пръв Laughing Е, друг е въпросът, че вече сме обсъждали ваксините и двамата сме на мнение, че не искаме да го ваксинираме повече. Ако все пак си промени мнението и реши, че е по-добре да се ваксинира детето, остава сам на фронта.
*Бенджи*, не знаех, че мога да отлагам до 7-год. възраст. На какво основание може да бъде това отлагане, че синчето октомври трябва да навърши 6 год., а сестрата още от миналата година му се е заканила да го боде?

# 107
  • Пловдив
Ваксината на 6г. никъде не е казано, че трябва да се сложи в деня, когато се навършват 6г.  Mr. Green
Можеш да я сложиш през цялата следваща година: от деня, когато детето навърши 6г. докато навърши 7г.  Peace
А само преди 3 -4г. тази ваксина се поставяше на 7г....

# 108
Сената, моля и аз за малко повече информация за този Трансфер фактор, много ми е любопитно, може ли на малки деца и при какви случаи се дава, може ли профилактично и т.н.
Благодаря предварително.

# 109
Днес лекарка ми каза, че най-вероятно честите бронхеолити при сина ми са в резултат на сенсибилизация на организма след ваксинация.  Sad Можело значи и лекар да го каже.
Естествено яд ме е, че не съм го предпазила от първите ваксини. Надявам се сега и мъжът ми като го чу с ушите си да дойде на моето мнение. И да успеем да поправим някак последствията.  Tired

# 110
Сената, моля, разкажи малко повече за какво иде реч с този Трансфер фактор, какво лекувате, какви са резултатите!
и още:

1. На какво и как въздейства?
2. Правени ли са изследвания и събирани ли са данни за дългосрочни ефекти върху целия организъм?
3. Странични реакции?
Трансфер фактора се съдържа в коластрата. Това е един от най-добрите имунно стимулатори, много подходящ за малки деца и бебета.Аз на моя син, който е на 9 месеца, му давам течна коластра с доказан произход и всички сертификати.Много съм доволна, около нас доста деца я пият и не се разболяват.   

Затвори
%message%

# 111
Надявам се, че не е кравешка коластра (на прах и прочие....)
(Аз лично не бих давала чужда коластра на детето си, било то човешка или не. Изключвам недоносените бебета, които имат жизненонеобходима нужда от коластра или кърма в първите дни след раждането си)

# 112
Надявам се, че не е кравешка коластра (на прах и прочие....)
(Аз лично не бих давала чужда коластра на детето си, било то човешка или не. Изключвам недоносените бебета, които имат жизненонеобходима нужда от коластра или кърма в първите дни след раждането си)
Ами каква друга да е освен кравешка?

emka_80, пиши моля те точно каква коластра даваш. Щом е изпитано може и ние да пробваме.

# 113
Друг въпрос - каката ми е на 6 год. сега нея я вика за реимунизация. Естествено не искам да я правя - до сега два пъти ми припада като и взимат кръв, мога ли да ползвам това като извинение?
И на мен такива мисли ми минават през главата - синът ми започва да реве неистово, когато се налага да му взимат кръв и едвам успявам да го удържа така, че да му вземат кръв от пръстчето. Наистина е кошмар и в краен случай се надявам да предупредя докторката/ сестрата, че е невъзможно да го набодат. Баща му едва ли ще се навие да го държи, той по-скоро ще припадне пръв Laughing Е, друг е въпросът, че вече сме обсъждали ваксините и двамата сме на мнение, че не искаме да го ваксинираме повече. Ако все пак си промени мнението и реши, че е по-добре да се ваксинира детето, остава сам на фронта.
*Бенджи*, не знаех, че мога да отлагам до 7-год. възраст. На какво основание може да бъде това отлагане, че синчето октомври трябва да навърши 6 год., а сестрата още от миналата година му се е заканила да го боде?
Може да ви звучи смешно, но при моя приятелка този номер мина.  Детето не дава да го бодат, голямата му сестричка  го защитава със зъби и нокти. Майката вече е обсъждала пред децата си, че ваксините са вредни. Театър Laughing Майката казва, че е искала да ги научи  как сами да се защитават. При загрубяване на играта е щяла да се намеси с категоричен отказ.
Сестрата се гонила малко с тях и се отказала. Майката е заявила, че насила няма да сложи на детето си ваксина и поема отговорността от непоставянето.
Намерили са начин да ги впишат, без да ги поставят. Иначе ще си загубят пациента, нали. Поне затова имаме избор - избор на ЛЛ. Wink

# 114
....синът ми започва да реве неистово, когато се налага да му взимат кръв и едвам успявам да го удържа така, че да му вземат кръв от пръстчето.
Може да ви звучи смешно, но при моя приятелка този номер мина.  Детето не дава да го бодат, голямата му сестричка  го защитава със зъби и нокти.

Смях! Simple Smile
Голям смях Grinning

Лелеее, ми сега доктора няма да си направи бройката!

Ето на това му викам подсъзнателно предчувствие, че живота ти ще се приближи до края си след ваксиниране! Поне ще се приближи де. Не казвам, че ще умре детето!

В крайна сметка и аз съм ваксиниран чинно и сега си нося последствията....

# 115
Я развенчайте приема на кравешка коластра от хора ooooh!

# 116
  • Пловдив
Можете ли да ми кажете от коя година е въведена полиомеалитната ваксина в България?

# 117
Я развенчайте приема на кравешка коластра от хора ooooh!

Коластрата /кравешката/ я пречистват от едромолекулни белтъци , казеин и имуноглобулини и така получавали ТФ . ... и тъй като пише , че този ТФ служи за предаване на имунния опит на предните поколения , не виждам с какво кравешкият такъв ще е полезен за човека ?

Не отричам приема , нито подхода - всеки сам избира с какво и как да гради здравето си , но имам някои лични съмнения .

# 118
На мен ми е странно как някои хора отричат ваксините не само заради добавките, ами и заради свръхстимулацията на имунитета, и в същото време е възможно да приемат изкуствени витамини, коластри и прочие....Не се заяждам, просто някак не ми се връзва.

# 119
Днес лекарка ми каза, че най-вероятно честите бронхеолити при сина ми са в резултат на сенсибилизация на организма след ваксинация.  Sad Можело значи и лекар да го каже.
Естествено яд ме е, че не съм го предпазила от първите ваксини. Надявам се сега и мъжът ми като го чу с ушите си да дойде на моето мнение. И да успеем да поправим някак последствията.  Tired
Тини-мини, добре е че си е признала, при това положение не може ли да се направят постъпки официално да ви освободят от ваксини!
И дано да се подобрява здравословно малчо, че като знам колко се измъчи!

Общи условия

Активация на акаунт