Ваксини - дискусия САМО за вредата от тях... (тема 16)

• 34 828
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Ох, Чукчи, пусни я до кръста пък да те видим дали ще можеш само на вода да караш....
Не разбрах идеята на активния въглен

Аз реших да не се къпя, щото така и така после пак ще се изцапам и ще седна да изгледам някое индийско. Mr. Green

# 181
  • Пловдив
Здравейте, и аз да се включа: ) И аз бих искала да си мия косата с нещо естествено, а не шампоан, особено сега след раждането като че ли е доста отслабнала, чупи се, няма блясък....Проблемът е, че с малкия не мога и да си помисля да отделям повече време за себе си, а да си сложиш един шампоан е къде къде по-бързо: ( Ще ме посъветвате ли за някоя бързичка рецепта, ако някой е пробвал?
Благодаря
Това, което препоръчвам аз не хваща много привърженици тук, защото за съм за измиване всеки ден с филтрирана (с активен въглен) вода и нищо друго.

Така косата не ми е мазна или неприятна по някакъв начин.

И аз съм пробвала само с вода, но ми ставаше по-мазна и една спластена, може би не е свикнала ли косата, що ли  newsm78

# 182
  • Пловдив
Мече, точно това щях да напиша и аз.. Laughing

А за хумата, жълтъка и оцета: разбъркваш да стане рядка кашичка и я ползваш сато шампоан за измиване на косата...Няма бе, няма точно съотношение: слагаш жълтъка и после с хумата и оцета го докарваш до кашичка...
То и яйцето, евентуално, ще е купено, и ябълковия оцет  Mr. Green...Кво те притесняа, че хумата е от магазина? Това си е напълно натурален продукт.

# 183
И аз така съм правила.
Не вярвам да е като  при тялото - постепенно миризмата изчезвала като спреш да ползваш дезодоранти newsm78, особено тези гелове под мишниците
Ама много хубав козметичен салон си заформихме тука.

Бенджи, има ли някакво съотношение. А и хумата ще е купена.

# 184
Мече, суровоядците нямат такива проблеми с миризмата от потене или свръхомазняване на косата. Wink Така се оправя дори тежко акне..

# 185
аз не се потя (за съжаление), само при силен физически труд. Обаче косата ми е много суха, там е работата. И съм забелязала, че като я мия само с вода, се омазнява на клечки до средата, а от средата надолу става адски суха, чак гадна..... Rolling Eyes

# 186
Ох, Чукчи, пусни я до кръста пък да те видим дали ще можеш само на вода да караш.....
Права си, не взех под внимание това и не мога да кажа нищо...

Не разбрах идеята на активния въглен
Активния въглен го взех от същата фирма за 10-20 лв...

# 187
 Joy Joy Joy

За какво се слага във водатаааа?

# 188
Мече, иди в темата за алтернативна козметика и питай там. Peace
Има масла от разни растения, с които се мажат краищата, а себума (мазнината от корена) може да се регулира по друг начин.

Аз също почти не се потя и не пия вода (когато съм здрава), явно е въпрос на конституция. Имах един пероид, когато по-бързо ми се омазняваше, ама след някое от хомеопатичните лекарства (по друг повод) пак си стана така.

# 189
Joy Joy Joy
За какво се слага във водатаааа?
През активен въглен минава водата за да абсорбира същия боклуци и отрови...
 Joy Joy Joy

Между другото дезодорант не ползвам от ~2 години, но стига съм споделял толкова лични данни за мен Wink

# 190
# 191
Между другото дезодорант не ползвам от ~2 години, но стига съм споделял толкова лични данни за мен Wink
Помирисахме те.  Simple Smile
И аз не ползвам. Купих си миналата година от кристалния био-дезодорант и съм доволна.

Да, към края някъде.
Или направо питай.

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 23:50 от multimodal

# 192
А за месото... преди ~5 години го отказах на 100%... а от ~2 години ям само и единствено сурови плодове и зеленчуци, но това е трудна тема за 99% от хората Wink
A, не! Това вече е остаряло. Wink
Аз също не ползвам парфюми, дезодоранти, всякаква козметика. Ползвам главно вода за тялото си. Косата сега я уча да я мия без шампоан. Пробвах веднъж със сода и оцет и съм доволна.
Толкова вещи и продобвки съм изхвърлила от живота си. Считам ги за ненужни. Вчера правихме сметка с мъжа ми какво да разкараме от мебелите. Бая неща са насъбраха. Не ни трябват. Взимат ми от въздуха.

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 03:43 от Вери

# 193
A, не! Това вече е остаряло. Wink
Аз също не ползвам парфюми, дезодоранти, всякаква козметика. Ползвам главно вода за тялото си. Косата сега я уча да я мия без шампоан. Пробвах веднъж със сода и оцет и съм доволна.
Толкова вещи и придобивки съм изхвърлила от живота си. Считам ги за ненужни. Вчера правихме сметка с мъжа ми какво да разкараме от мебелите. Бая неща са насъбраха. Не ни трябват. Взимат ми от въздуха.
Вери, направо не мога да повярвам, че има хора като мен Simple Smile  Hug Peace
Винаги е супер сладко е да видиш, че не си сам Wink

п.с. вместо дезодорант използвам сода бикарбонат - чаена лъжичка се втрива под мишниците и забравяш за миризма около ден...

# 194
Чета ви и така се радвам , че вече ставаме повече - връщащите се назад към Природата! Peace

При нас първа жертва на козметичната индустрия паднаха пастите за зъби - ползваме без флуор , без захар , без оцветители ; после шампоаните - само хума и билкови отвари ; сега е ред на парфюмите и дезодорантите / аз първа се отказах  Whistling/.

Само суровоядството още ми куца признавам  Embarassed! Чукчи, дай съвети на ЛС , плийз. Hug

Мулти , чуден линк ! Peace

Междувпрочем се сещам , че в един от филмите за ваксините имаше една докторка , която разясняваше как да се детоксикира организма  - да се възстанови имунитета /говореше за масло от вечерна иглика/, да се изхвърлят тежките метали , та специално за последното препоръча да се пие зеолит / клиноптилолит/ на прах . Някой знае ли нещо по въпроса ?
Аз го ползвам във вид на едри парчета за реструктуриране на водата , а го има и в японските детоксикиращи лепенки . Самите японци обясняват извличането на тежките метали от тялото /като живак , кадмий , олово , дори стронций/ именно с присъствието на зеолита . Имат доста показателни проучвания и данни в тази посока ! Peace

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 09:34 от nice

Общи условия

Активация на акаунт