Мъж Телец - 4

• 42 091
  • 804
  •   1
Отговори
# 120
Утре да споделите какво сте сънували  Simple Smile

еротични сънища Twisted Evil
Разказвай де  Simple Smile

# 121
Усмихната и успешна седмица от мен на всички Телета и не само  Simple Smile
http://video.mail.ru/mail/staffa07/713/3804.html
http://www.youtube.com/watch?v=SR8kFxOLkYU&feature=related

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 08:58 от naskob

# 122
naskob втората песничка е много добро попадение, поздравления!  bouquet (много уважавам българската музика). Усмихната и успешна седмица и на теб... и на всички останали  Hug

# 123
 Здравейте отново! Благодаря, че публикувахте препратка към тази нова тема. Ще обясня защо пиша тук. Интересува ме дали някой може да ми обясни защо един телец мъж се държи ту грубо, ту мило. newsm78

# 124
Щото хем те обича ,хем го ядосваш много яко понякога

# 125
Привет!!! Искам да ви благодаря за съветите и критиките - за пъва сутрин се събудих спокойна след като с моето ех-теле поговорихме и се разбрахме - "поне да не се мразим" - ха ха ха! Вече писах, но пак ... СМС-а даде бърз резултат и доведе до добър КРАЙ! надявам се само наистина и двамата да сме приключили един с друг. МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА БЪДЕМ ПРИЯТЕЛИ - той смятя, че можело, аз по-скоро съм на мнението че тва никога не става (поне с мен не е ставало)

# 126
Благодаря на Bcdd, но искам да уточня,че става дума за познати, които започнаха да се сприятеляват постепенно  и  да си  споделят доста неща, които са лични. Ситуацията променя ли отговора?
  Честита астрономическа пролет на всички от форума! Simple Smile

# 127
malkata_rusalka, ти самата каква зодия си?

# 128
# 129
По принцип това, което описваш като поведение на Телеца, си е класика. Просто трябва да му свикнеш. Ту груб, ту мил. И наистина може да е влюбен в теб

# 130
Мерси, Бивол за отговора. А какво общо има моята зодия с неговата?

# 131
Ми общото е, че си падате по Телци. Много ни преследвате и лесно се влюбвате в нас. Оценявате ни обективно...

# 132
Хахах мъжът Телец , ту груб ту пък мил ... Wink аз обаче взех да свиквам със своя огледален образ , добре че се разминаваме малко иначе доникъде няма да стигнем , т.е когато той е груб аз съм мила  Grinning

# 133
когато той е груб аз съм мила - това е формулата за щастието Simple Smile

# 134
Ей значи мога да се нарека Анщайн на Телците - формулата за щастие с мъжът Телец е следната : Търпение , разбиране , приемане , покорство , вярност , преданост , деликатност и много нежност мили почитателки на този невероятен мъж . Прилагайте формулата и ще бъдете щастливи и обичани от Телеца ! Wink

Общи условия

Активация на акаунт