Мъж Телец - 4

• 42 070
  • 804
  •   1
Отговори
# 105
Моята приятелка тези дни ще си го взима този джип  http://4.bp.blogspot.com/_IppeI9giL9g/R1Kg5WQar_I/AAAAAAAAAAs/jN … ndai+Santa+Fe.JPG  , това е Сантафе 2011 г. Така че тези дни ще съм щастливката да се возя в този автомобил на мечтите ми - и не само тези дни а занапред всеки ден , аз много го харесах , направо се влюбих в него. Laughing

# 106
Знам кво е hundai santa fe ,нов ли ще си я взима тая бръкма  Laughing Аз пък си харесвам M-ката  Laughing

# 107
ББСД признавам и това е супер  http://www.motorward.com/wp-content/uploads/2009/01/mercedes-m-class-baed-brabus-widestar_1.jpg , но за мен Сантафето ми е любим модел .

# 108
Разбира се че нов , голям красавец е .

# 109
Хаха,щото в България всичко се купува ново разбира се

# 110

bcdd, мисля че на такъв подарък всеки би се изкефил, не само телето  newsm44 newsm44 newsm44

# 111
  • Варна
е като ще мечтая за нещо толкова прозаично като кола бих мечтала за мерцедеса Grinning

# 112
Незнам ,но според мен по скоро телето не би се израдвало на такъв подарък ,щото си имаме претенции към детайлите и обичаме да си ги подбираме нещата ,да си ги сравним джиповете и да изберем най-доброто ,та насила хубост не става

# 113
Ние с моето теле сме родени на близки дати - няколко дни ни е разликата , така че може да си ги отпразнуваме заедно някъде на хубаво място извън нашия град - мисля че така ще сме удовлетворени и двамата и ще се чувстваме щастливи . А за подарък и аз се чудя   Thinking, като той си има абсолютно всичко - дори и хубава нова  кола / така че това отпада  Laughing / .

# 114
Търпеливка, кога сте родени с твоят Тельо? Animal Cow

# 115
той на 12 аз на 15 май

# 116
Е, какво сега заспахте ли? Simple Smile

# 117
Да ,а ти ни събуди ,как не те е срам  Laughing

# 118
Утре да споделите какво сте сънували  Simple Smile

# 119
  • Варна