Мъж Телец - 4

• 42 055
  • 804
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Anaximandra, кога е твоят рожденник? Simple Smile

# 91
29 Април  Heart Eyes

# 92
  • Варна
имам един познат на тази дата Simple Smile но с жена му си говорим много за телетата - като темата сме двете заедно Grinning

# 93
ХОРА ХОРА ХОРА - не сте прави за телците и мудността им.  СМС даде резултат той се обади - пихме по едно и се разбрахме, че приятели не може да бъдем, но няма да си съскаме, когато се виждаме... което и двамата се надяваме да не е често!!! Признахме си, че сме тежали един на друг, макари несъзнателно... та това е АЗ СЪМ НА ЧИСТО - продължавам напред с една блажена въздишка - със следващото теле ще внимавам - но ще се пазя да не попадам на теле - БЛИЗНАК И ТЕЛЕ - само нерви и излишни безрезултатни усилия. Благодаря на всички които ме подкрепика или покритикуваха.. ОБЕЩАХ ДА  ви информирам за резултата - ми тва е - ако имате въпроси с удоволствие ще отговора

# 94
  • Варна
това един приятел телец, постна преди малко във фейсбук  Crazy не съм съгласна със всичките, ама не съм и телец де  Mr. Green

# 95
имам един познат на тази дата Simple Smile но с жена му си говорим много за телетата - като темата сме двете заедно Grinning

ООооо, хвани я да ми разкаже нещичко Simple Smile Дали е същия особняк като моя дето не му да си казва нещата направо ами все по интелигентно-завоалиран начин  bowuu

п.с. Ами нищо не се вижда от поста във ФБ .... пробвай пак

# 96
  • Варна
ами знам само, че тя най-много се ядосва, че му вади "думите с ченгел за почти всичко". то не е пост от фейсбук, ами аз като картинка го качих, но... ето така: http://www.prikachi.com/images.php?images/995/3115995C.jpg

# 97
# 98
Ако му подарите това момичета, е ваш и в този и в още няколко живота напред  Joy . Да можех и аз да получа такъв подарък   Rolling Eyes - не забравяйте че Телците се впечатляват от внушителни неща . Wink
Радост твоя Телец е роден с мен на една дата - много хубава дата .

# 99
  • Варна
супер Simple Smile значи за теб ще се допитвам за съвети Stuck Out Tongue

# 100
ххихих ми не точно е това за телеца..... има по-добри определения за тях Simple Smile

Търпеливка.... точно тази кола не е много сполучлива - тя е за дълъг, но не планински път Simple Smile
Както и да е ... и кола бих му подарила - но си има чисто нова  Flutter
Simple Smile ха ха май ще си стоя на запалката Simple Smile Е, с радост мога да го направя баща на децата ми - но това е Божа работа и след време ще е добър подарък, но за сега да обърнем внимание на хубавите стоки  Crazy

# 101
супер Simple Smile значи за теб ще се допитвам за съвети Stuck Out Tongue
А аз с твоята дружка Wink Навързахме се като черва тука Simple Smile

# 102
Само че да не забравяме че съм женско Теле  Grinning но иначе като начин на мислене и действия няма голяма разлика. Мислим и действаме еднакво - всичко трябва да мине на тест драйв  Wink

# 103
tarpelivkata - подценяваш го ,по скоро нещо такова
http://www.motorward.com/wp-content/uploads/2009/01/mercedes-m-c … us-widestar_1.jpg

# 104
Тук съм за Simple Smile Класата си е класа Wink  Peace

Общи условия

Активация на акаунт