Мъж Телец - 4

• 42 198
  • 804
  •   1
Отговори
# 390
На SOL^ парчето най-ми хареса  Peace
Аз като ви чета и от време на време попадам на неща които май не се отнасят за мойто теле. Обратно на очакваното, той се изнервя лесно, например докато играе компютърни игри, че и псува ама като каруцар, чак забележка му правя  Grinning а пък вика, че това било нищо в сравнение с когато шофирал.
После, прочетох по-назад че се влюбвали постепенно и рядко го казвали, но пък го показвали, моя си ми призна почти в началото че бил влюбен, а сега че ме обича, и даже взе мн често да ми го повтаря. И въобще много си показва чувствата, не само физически ами и вербално.
Направо такова хубаво впечатление ми е направил за сега че започвам да си мисля,че е прекалено хубаво за да е истина и сякаш очаквам рано или късно да си покаже рогата и все си мисля, че нещо ще се обърка...та тъй де, да си кажа и аз Simple Smile Ама на такова мило, добро и обичливо същество не бях попадала  Rolling Eyes   Blush

# 391
БТВ влязох в чата, но защо само ви чета и нищо не мога да направя?

# 392
то  и аз се изнервям ,като твоя и псувам Simple Smile ,така де ,тва си е само за изпускане на нервите,тоя твоя да не е  априлки телец,щото имаме много общо с него

# 393
Не, майски, както повечето, мисля че се води втора декада..   Rolling Eyes
Та разбира се че ще ти се струва че имате мн общо, все пак аз само хубави неща говоря за него  Grinning  Grinning  Grinning

# 394
Не само заради хубавите ,а изобщо в предишният пост ,е 1:1 ,ама тва жените верно не искате добри и мили и обичливи същества,като нас  Sad

# 395
и моя е априлски.. Simple Smile  и той ги нарежда като кара Wink ама иначе доста спокоен, явно тогава просто трябва да си го изкарат някъде.. нормално е.. мисля Simple Smile

# 396
Не само заради хубавите ,а изобщо в предишният пост ,е 1:1 ,ама тва жените верно не искате добри и мили и обичливи същества,като нас  Sad
да бе, не ни ли дразнят викаш, не стават Wink  Stuck Out Tongue
ама между другото май си е така.. поне аз винаги съм се забърквала в едни каши... ще видим и сега де Wink уж е привидно добър, нищо, че постоянно ме предупреждава.. което почвам да го взимам на сериозно  Simple Smile

# 397
Това за шофирането и игрите няма нищо общо със зодията Grinning Гарантирам ви Grinning

# 398
Щом те предупреждава,да знаеш че ще дойде момент в който ще спре ,а направо ще ти вика и обижда,може би още не си му станала толкова близка Simple Smile

# 399
Това за шофирането и игрите няма нищо общо със зодията Grinning Гарантирам ви Grinning
да бе, съгласна! всички нареждат  Grinning

# 400
Цитат
Не само заради хубавите ,а изобщо в предишният пост ,е 1:1 ,ама тва жените верно не искате добри и мили и обичливи същества,като нас 

Абе зависи за какво  Sunglasses
Ама не е така, има жени и жени... Пък и веднъж опарена, една жена си прави изводи относно желаните качества у мъжа.  А и кой е казал нещо с което да даде повод за такива заключения  Hug

# 401
Цитат
Щом те предупреждава,да знаеш че ще дойде момент в който ще спре ,а направо ще ти вика и обижда,може би още не си му станала толкова близка

Ъм.. чакай малко, ти на кого говориш и за какво? Поствайте цитати че става объркване

# 402
Щом те предупреждава,да знаеш че ще дойде момент в който ще спре ,а направо ще ти вика и обижда,може би още не си му станала толкова близка Simple Smile
е човек, ако тръгне да ми вика и да ме убижда... айде чао! Говоря без причина. А ако съм си виновна.. абе пак това не е начина.

# 403
Ами ако си тъпа и не разбираш от постоянни и чести предупреждения- ти как искаш да се отнесе с теб аааа,другият вариант е да те изостави  Laughing

# 404
Ами ако си тъпа и не разбираш от постоянни и чести предупреждения- ти как искаш да се отнесе с теб аааа,другият вариант е да те изостави  Laughing
ами да ти кажа не мисля, че съм тъпа. А ако ми показва или усещам че нещо не е наред или прекалявам  ще спра много ясно.

Общи условия

Активация на акаунт