Мъж Телец - 4

• 42 195
  • 804
  •   1
Отговори
# 405
 Peace

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 00:59 от RedBull

# 406
  • Варна
а кои са маниите на Теленцата ви? Anaximandra, за твоя помня, че  едното е виното Simple Smile моето Теленце гледа футбол и кара колело, ама тука се включва суперска екипировка и ъпгрейд на байка; и естествено всякакви електронни джаджи на епъл... луда работа Grinning

# 407
Върнете bcdd, Бивол и M5! Ще протестираме!

# 408
а кои са маниите на Теленцата ви? Anaximandra, за твоя помня, че  едното е виното Simple Smile моето Теленце гледа футбол и кара колело, ама тука се включва суперска екипировка и ъпгрейд на байка; и естествено всякакви електронни джаджи на епъл... луда работа Grinning
Да не забравяме пътуванията, катеренето из планината и .... харесва покера Simple Smile

# 409
  • Варна
ааа и вкъщи бяхме до скоро на покер вълна, ама чак я забравих, че сега мн работи и го изостави Grinning

# 410
# 411
моя кара ски и колело Wink

# 412
Тююю, смогнах да ви изчета най-после Simple Smile
Анаксимандра, радвам се че те намирам пак тук  Hug
Нали и аз съм от "анализиращата всичко зодия"  Laughing ще напиша разни работи от моя опит с моето теле, защото като ви чета някои от чуденките, се чувствам доста веща по въпроса  Flutter  hahaha

Hug  Hug   Hug  Hug
Здрасти Сестро Simple Smile радвам се, че се навърташ Simple Smile МНого се изписа, въпросите се повтарят, но така поне се затвърждава материала! Simple Smile
Телешкия Поглед е РАЗКОНСПИРИРАН Simple Smile
И ревността дето я крие... и тя май е ясна ... аз ако го хвана в крачка да ревнува веднага ще ви докладвам Simple Smile

# 413
Аз си мисля че може да обобщим материала и от заключенията до които се е стигнало да направим едно описание на телец, което да се различава от тия на които попадаме в нета, които всъщност доста се преповтарят  Simple Smile Да има нещо различно, на мен лично ми е писнало да чета едни и същи описания на една зодия.. някои по 100 пъти съм ги чела и едно и също казват.. сякаш се преразказват един друг авторите.

# 414
 Наистина много се повтарят описанията за зодия Телец в интернет пространството , но ако трябва да обобщим мъжът Телец  то на всички дами им стана ясно че : той е мъж със собствено мнение , сдържан в началото на всяка връзка , лоялен , търпелив , има развито собственическо чувство и много държи жената до него да бъде истинска жена  в пряк и в преносен смисъл , мрази лицемерието и лъжата и най- вече женските номера -подчертавам последното. Ако го разочаровате и предадете никога няма да прости ,  ако  обича е готов да ви даде втори шанс, но никога трети със сигурност . Naughty  Критерийте на този мъж са високи, но си заслужава да направите усилие да го спечелите и задържите . Wink

А и да добавя към темата моето Теле много държи на външният си вид , спортува активно и обича да се забавлява . Запален скиор , плува , тича , абе в моя ритъм отвсякъде . Heart Eyes

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 11:09 от tarpelivkata

# 415
  • Варна
Да добавя - много суетни, обичат техниката- всякакви джаджи, компютри,телефони и тем подобни; добри слушатели; харчат много пари за да си почиват качествено; държат на семейните отношения и традиции; шофират бързо и п**ват; падат си по темпераментни жени; работят много ако си струва цената.
Спирам за сега.

# 416
Ей, кажете за групата, че хората се счупиха да влизат в чата. Влиза вижда, че е празно и излиза Grinning

# 417
Ей, кажете за групата, че хората се счупиха да влизат в чата. Влиза вижда, че е празно и излиза Grinning
въпроса е как точно да им кажем  Grinning хайде който иска да се включи в скайп групата да пише лично съобщение и ще му дам скайп.. евентуално Wink Stuck Out Tongue

# 418
Много се умълчахте последните 2 3 дена никакви ви няма. Не е добре така Simple Smile

# 419
Ами като избягаха всички в чата е така  Grinning когато влезна тук няма никой   Sad

Общи условия

Активация на акаунт