Мъж Телец - 4

• 42 198
  • 804
  •   1
Отговори
# 330
Хо хо Simple Smile Радост много сте сладки Simple Smile Продължавай да слагаш снимки с онова косматото отзад Wink

Я, да ви питам телета: Като излизате с момиче, което харесвате по време на разговора забравяте ли си приказката/глътвате ли си граматиката изведнъж.... на моя често се случа, а той е многословен и мисълта му тече много гладко, но ми е признавал, че като говори с мене и си забравя приказката ....  Blush Това дано е някакъв хубав признак Wink

# 331
Хо хо Simple Smile Радост много сте сладки Simple Smile Продължавай да слагаш снимки с онова косматото отзад Wink

Я, да ви питам телета: Като излизате с момиче, което харесвате по време на разговора забравяте ли си приказката/глътвате ли си граматиката изведнъж.... на моя често се случа, а той е многословен и мисълта му тече много гладко, но ми е признавал, че като говори с мене и си забравя приказката ....  Blush Това дано е някакъв хубав признак Wink

хаха според мен определено е хубав признак Wink 
а да ви кажа моето теле преди малко ми вика че ще ми подарява готварска книга за начинаещи Wink  Grinning хаха понеже не съм много добра в кухнята.. ама някой неща пък ги правя много добре.. то не съм се пробвала най-много де... като цяло мисля че е въпрос на желание Wink

# 332

Значи моето теле не си глътва граматиката ,но както си говорим ,изведнъж се вторачва в мен и ме гледа много топло и влюбено - това се случва няколко пъти за една вечер .Това със сигурност означава че изпитва чувства към мен - тоя поглед е толкова топъл и с такава слънчева усмивка ме посреща винаги когато се видим . Wink А една вечер няма да забравя още в самото начало на връзката ни случайно се озоваваме в едно заведение с него- аз със приятелка и приятел той с компанията му и до него имаше една много упорита ухажорка която през цялото време го сваляше / мацката беше супер отвсякъде , много готина / . Аз разбира се се направих че не забелязвам какво се случва , по-късно видях че докато онази го е сваляла той ми е пуснал СМС  че всичко е наред и след малко е при мен. Точно така и стана , онази я разкараха много деликатно с негов приятел и се изместиха при нас - беше незабравима вечер и разбрах колко държи на мен моето теле . Heart Eyes

# 333

Значи моето теле не си глътва граматиката ,но както си говорим ,изведнъж се вторачва в мен и ме гледа много топло и влюбено - това се случва няколко пъти за една вечер .Това със сигурност означава че изпитва чувства към мен - тоя поглед е толкова топъл и с такава слънчева усмивка ме посреща винаги когато се видим . Wink А една вечер няма да забравя още в самото начало на връзката ни случайно се озоваваме в едно заведение с него- аз със приятелка и приятел той с компанията му и до него имаше една много упорита ухажорка която през цялото време го сваляше / мацката беше супер отвсякъде , много готина / . Аз разбира се се направих че не забелязвам какво се случва , по-късно видях че докато онази го е сваляла той ми е пуснал СМС  че всичко е наред и след малко е при мен. Точно така и стана , онази я разкараха много деликатно с негов приятел и се изместиха при нас - беше незабравима вечер и разбрах колко държи на мен моето теле . Heart Eyes

Майко мила Simple Smile ето за този поглед се опитвам и аз да обясня! ..... Говорим си и по едно време спираме разговора и просто се гледаме нежно и многословно в очите!!! Ако не беше този негов поглед никога нямаше да се усетя и да повярвам в това, което имаме  Heart Eyes
Моля да се запише в дневника на ТЕЛЕЦ-а : гледа ли те нежно и топло - работате  ясна! Има чувства - въпрос на време е да ги изкара наяве  Heart Eyes
Има ли несъгласни?!  Peace

# 334

абе супер яко е постъпил! Simple Smile и моя понякога ме гледа така.. и ми се хили странно Simple Smile но не се държи студено.. гледа да ме гушка когато има възможност.. особено тук.. когато е при мен. Сякаш пази територия. Другите да видят че сме заедно.. знам ли. А когато сме в София е някак по-спокоен. Може и само така да ми се струва. Както и да е де, ама определено ми е хубаво с него Simple Smile

# 335

Майко мила Simple Smile ето за този поглед се опитвам и аз да обясня! ..... Говорим си и по едно време спираме разговора и просто се гледаме нежно и многословно в очите!!! Ако не беше този негов поглед никога нямаше да се усетя и да повярвам в това, което имаме  Heart Eyes
Моля да се запише в дневника на ТЕЛЕЦ-а : гледа ли те нежно и топло - работате  ясна! Има чувства - въпрос на време е да ги изкара наяве  Heart Eyes
Има ли несъгласни?!  Peace

Този поглед е всичко което той чувства и иска да ти каже - ако имаш силна интуиция ще усетиш неговата любов и топлина . Жестовете и действията са любовта на Телеца - трудно ще го каже на думи какво изпитва / съдя по себе си / Wink

# 336
Не знам аз ли съм сляпа ..... или не забелязвам действия, но много държи да отбележи, че имал специално отношение към мен - не както към другите хора .... Обаче с действия - хич го няма!
Но да не издребняваме и това ще дойде! Погледа ми стига, за да ми стане ясно, че под многото слоеве сдържаност се крие хубава любов Simple Smile Кой изтрайва дълго да крие чувствата си????

# 337
Не знам аз ли съм сляпа ..... или не забелязвам действия, но много държи да отбележи, че имал специално отношение към мен - не както към другите хора .... Обаче с действия - хич го няма!
Но да не издребняваме и това ще дойде! Погледа ми стига, за да ми стане ясно, че под многото слоеве сдържаност се крие хубава любов Simple Smile Кой изтрайва дълго да крие чувствата си????

Аз мисля че ти не четеш между редовете миличка  Thinking няма как да не си разбрала че държи на теб , освободи съзнанието и ще го усетиш . Докато се терзаеш,си  мисля че смущаваш вълните от любовни чувства насочени към теб  Wink

# 338
Ами и аз един виден представител с АСЦЕНДЕНТ Телец - май прекалено много го мисля и философствам над въпросите и забравям да се огледам от друг ъгъл. Грижа го е за мен, но когато дойде до действия - нищо не става за момента!!!
Трябва наистина да си освободя съзнанието, мъничко ме е страх да не се заблудя в някой знак - да си помисля, че това е проява на любов, а той просто да е бил мил и възпитан към мене. Ето защо и вас питам ... Обещавам да се отпусна! в този ред на мисли - някой гледа ли Black Swan Simple Smile

# 339
  • Варна
даам... погледа Simple Smile казва толкова нежности, за които просто няма измислени думи... Heart Eyes

# 340
 Embarassed Thinking Tired Whistling ooooh! Thinking Амммм къде са ни мъжете бе, да не би рачките да ни ги откраднаха?! Wink

# 341
  • Варна
ами не... там е по-тихо и от тук Simple Smile

# 342
Хубава и спокойна нощ! Явно всички точат сили за утре Simple Smile   bouquet

# 343
а относно Black Swan  Simple Smile страхотен филм!  Тежичък, но много добър! Peace   

# 344
  • София
Тююю, смогнах да ви изчета най-после Simple Smile
Анаксимандра, радвам се че те намирам пак тук  Hug
Нали и аз съм от "анализиращата всичко зодия"  Laughing ще напиша разни работи от моя опит с моето теле, защото като ви чета някои от чуденките, се чувствам доста веща по въпроса  Flutter  hahaha

Някой беше писал за подарък готварска книга - абсолютно не ме учудва. Сядай и чети! Най-тъжния ден в живота на моето теле беше, когато му казах че мразя да готвя. Опитвам се, старая се, но не ми идва отвътре и се усеща. За щастие съм успяла да го задържа с други качества, но съм абсолютно убедена, че нямаше да се гледа толкова благосклонно на мен в началото, ако бях споделила тази информация  Blush Храната, добре приготвена и красиво сервирана им е страхотен приоритет и всяка жена, която има тези способности , притежава един голям плюс в неговите очи.

Погледа - виждала съм го и аз  Grinning Сега малко по-рядко от началото, но това е нормално - битовизми, проблеми някакви.... Знам какво значи и обожавам да ме гледа така Simple Smile

За ревността - не я показват гадините  Laughing Но чувството им за собственост е много развито и си пазят жената с всички сили. Ако не се появи ситуация, никога няма да разбереш, че те ревнува.

Телешкия гняв, ах телешкия гняв  Joy Ох, сега ми е смешно, ама съм попадала няколко пъти в периметъра и верно е мноооого страшно  newsm43 Научила съм си урока, изнизвам се възможно най-бързо, минава известно време и всичко е наред.

За друго се сетих - телетата мразят всички номера, преструвки, женски хитрости и подобни. В момента, в който усетят нещо подобно им се сгромолясваш в очите. При много мъже тези неща вървят, тук категорично не.
Трудно прощават, ако обидата или предателството е голямо (по техните разбирания) - никога! Горят мостове след себе си и дори факта че дълго време са били близки с човека, който ги е обидил не ги спира.
Стига толкоз, малко се унесох  Blush

Общи условия

Активация на акаунт