Мъж Телец - 4

• 42 193
  • 804
  •   1
Отговори
# 420
търпеливка, напиши ми скайпа си, за да те адд-на в чата!

# 421
на лично съобщение Grinning

# 422
Разбира се Редбул , това е лична информация  Wink

# 423
  • Варна
Аз като вляза в чата,все никой няма...май всички по скайповете се загубихте newsm78

# 424
На мен тук повече ми харесва  Wink , жалко че се разпадна форума ни  Sad

# 425
Ами някои полу4иха бан и повече не могат да пишат.... но не пречи ние да си коментираме, те ако искат да кажат нещо може да го правят чрез нас .. Wink

# 426
Честно казано и на мен като че ли тук ми е по- добре. А и исорията си остава и хората могат да четат Simple Smile така че се завръщам. Ако, все пак искате да се изместим в друг форум. Направил съм такъв на адрес: http://forums.ssteambg.com
В чатът от предните постове никой не влиза. Така че това си е пак актуална тема.

# 427
Здравейте  Hug , Редбул влезнах в новия форум , много полезна информация има , само че там немога да пускам коментари , хем се регистрирах  newsm78 Мисля че тук си остава най- подходящото място да си коментираме темата . Grinning Видях че новия форум пише и за жената Телец  Wink
Редбул трябва да ти благодарим за усилията които полагаш  Hug, много си упорит - истински Телец . Peace

Последна редакция: нд, 03 апр 2011, 22:06 от tarpelivkata

# 428
И аз се завръщам Simple Smile чата е за спамене и спешни въпроси, но тук хората четат и всеки може да се включи Simple Smile е, с малки изключения де Simple Smile

# 429
Има си неща , които са за форума и представляват интерес за  доста хора, но си има и такива които са за  чат според мен. Жалко, че все време липсва Sad

# 430
Здравейте  Hug , Редбул влезнах в новия форум , много полезна информация има , само че там немога да пускам коментари , хем се регистрирах  newsm78 Мисля че тук си остава най- подходящото място да си коментираме темата . Grinning Видях че новия форум пише и за жената Телец  Wink
Редбул трябва да ти благодарим за усилията които полагаш  Hug, много си упорит - истински Телец . Peace

Ей тва е един да оцени усилията ми Grinning

Трябва да потвърдиш регистрацията по и-мейла т.е. трябва да имаш писмо с линк на който да цъкнеш и ще можеш да пишеш Simple Smile

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 07:58 от RedBull

# 431
Като сравнявам това което съм вършил преди за същите пари. Излиза, че работата се увеличава няколко пъти а, парите са същите или с малка разлика нагоре. Което ме навежда на мисълта, че колкото и да се опитваме (телците) да сме самостоятелни и да не зависим от никого - просто не можем да насмогнем на темповете, изискванията и капризите на клиентите и/или началниците.

# 432
Като сравнявам това което съм вършил преди за същите пари. Излиза, че работата се увеличава няколко пъти а, парите са същите или с малка разлика нагоре. Което ме навежда на мисълта, че колкото и да се опитваме (телците) да сме самостоятелни и да не зависим от никого - просто не можем да насмогнем на темповете, изискванията и капризите на клиентите и/или началниците.

Мислим еднакво с теб  Grinning , наистина си прав , убедила съм се в това но няма как ние Телците приемаме нещата стоически понякога . Не се сетих да влезна в и-мейла да си активирам акаунта - благодаря че ме открехна  Wink

# 433
И жертваме вмремето си (отнема ни повече време за да свършим задачата) само и само за да сме самостоятелни и нищо да не зависи от нас. И в крайна сметка губим най-ценният си ресурс. Пак сме прецакани Grinning Shocked

# 434
Пак се умълчахме Grinning

Общи условия

Активация на акаунт