Мъж Телец - 4

• 42 173
  • 804
  •   1
Отговори
# 465
Напоследък забелязвам че когато ми се срещне погледа с някое момиче обикновено си навежда главата надолу. Какви са причините? Ясно е че я хваща срам, но защо? Вместо да се усмихне и да се получи нещо. Тя си навежда главата надолу.

# 466
Напоследък забелязвам че когато ми се срещне погледа с някое момиче обикновено си навежда главата надолу. Какви са причините? Ясно е че я хваща срам, но защо? Вместо да се усмихне и да се получи нещо. Тя си навежда главата надолу.

Ей ама ти наистина ли срещаш още такива срамежливи девойки , по принцип те са вече на изчезване ,трябва да си деликатен с тези момичета , но именно там трябва да насочиш вниманието си .Щом навежда глава значи не е от  онези предизвикателно пърхащи с мигли нахакани мацки дето си мислят че с едно щракване на пръстите си нейн и едва ли не света се върти единствено около нея.  Grinning

# 467
Редбул можеш ли да ми кажеш защо моето теле ми изпрати покана за приятелство в една социална мрежа / той също имаше преди мен профил там и незнайно откъде е разбрал че и аз имам профил / - не е ФБ .И след като го приех за приятел не посети нито веднъж профила ми , дори от любопитство - това ми е странно ,защо ми прати покана ,може би да ме контролира какво правя newsm78 .Не говорим за сайтове от сорта за запознанства и тк.н. а за социална мрежа от културно и цивилизовано общество . И друго , казва че не ме ревнува но когато ме заговори една вечер едно момче дето се засичаме във фитнеса с него , хапливо ме попита това да не би да ми е първи братовчед  Grinning ,улавям във интонацията му малко собственическо чувство .

# 468
Телеца много ревнува. В началото се прави на цапнат и уж няма проблеми. Но, отвътре му идва да разкъса натрапника. А, това че проявява собственическо чувство е добре т.е. показва че има чувства към теб. Не знам да ли ти е предложил приятелство за да те следи или просто е искал да покаже пред останалите ти виртуални приятели че вече териотията е запазена Simple Smile

# 469
  • Варна

Аз съм такава. Опитвам се до погледна човека в очите,но се усмихвам и си навеждам надолу главата. Laughing Laughing Laughing

# 470
  • Варна
Като казваш пластове мислиш ли че телците сме дебели по природа Grinning

Хаах дебели Телци няма Wink има само набити здрави мъже  Grinning и женствени жени Телец - аз съм атлетична според моето теле  Rolling Eyes Embarassed

Това си е до ген...не е до зодията. Не може от една зодия например,хората да са пИрфектни.  Laughing

# 471
Телеца много ревнува. В началото се прави на цапнат и уж няма проблеми. Но, отвътре му идва да разкъса натрапника. А, това че проявява собственическо чувство е добре т.е. показва че има чувства към теб. Не знам да ли ти е предложил приятелство за да те следи или просто е искал да покаже пред останалите ти виртуални приятели че вече териотията е запазена Simple Smile

Така си мисля и аз , но не съм сигурна в това , той ми казва , няма да ме ревнуваш защото така  се шашкам от теб  - и че той не ме ревнувал . Wink А аз как да не ревнувам / но не го показвам вече / като го ухажват готини и нахакани мацки .  newsm78 а и той е един такъв лъчезарен и забавен - много е магнетичен за жените . Thinking

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 16:05 от tarpelivkata

# 472

Така си мисля и аз , но не съм сигурна в това , той ми казва , няма да ме ревнуваш защото така  се шашкам от теб  - и че той не ме ревнувал . Wink А аз как да не ревнувам / но не го показвам вече / като го ухажват готини и нахакани мацки .  newsm78 а и той е един такъв лъчезарен и забавен - много е магнетичен за жените . Thinking

Не по зле от мен знаеш че телеца ревнува. колкото и да се прави че не е така - си е баш така. Също както ти осъзнаваш че го ревнуваш но не го показваш с цел мир и спокойствие. Така и той с тази цел казва да не го ревнуваш и че и той не го прави. Моооля те... ти като телец трябва да знаеш за какво става дума Grinning Вътрешно беснееш и късаш глави, но отвън си по-спокойна и от вода в чаша. А, и щом ти прави хапливи забележки и те подпитва - ясна е работата. Но, да му се невиди как да поставиш ултиматум - Ти няма да говориш с никоя! Ей тва е проблема.  За тва кравите се опитваме уж да сме по толерантни... да да, ма друг път ние си знаем какви сме деспоти. Grinning

# 473

Не по зле от мен знаеш че телеца ревнува. колкото и да се прави че не е така - си е баш така. Също както ти осъзнаваш че го ревнуваш но не го показваш с цел мир и спокойствие. Така и той с тази цел казва да не го ревнуваш и че и той не го прави. Моооля те... ти като телец трябва да знаеш за какво става дума Grinning Вътрешно беснееш и късаш глави, но отвън си по-спокойна и от вода в чаша. А, и щом ти прави хапливи забележки и те подпитва - ясна е работата. Но, да му се невиди как да поставиш ултиматум - Ти няма да говориш с никоя! Ей тва е проблема.  За тва кравите се опитваме уж да сме по толерантни... да да, ма друг път ние си знаем какви сме деспоти. Grinning

Редбул, наистина ,отвътре беснея и се бунтувам а външно съм тоолкова спокойна  smile3503, ето тук си много прав  Grinning. И при мен го има собственическото чувство , но проявявам толерантност към невинни флиртове  Wink  усетя ли обаче истинска опасност, ставам гадна и дръзка - е после винаги съжалявам ,добре че моето теле е търпеливо и не ми обръща внимание на приказките  . Абе ревниви сме си , колкото и да го крием .  Grinning Според него аз трябва да свиквам с него и да го търпя - е да , аз съм търпелива , няма как . newsm78

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 22:49 от tarpelivkata

# 474
Да, това ни е една от лошите черти в характера. И през цялото време се опитваме да я скрием. Но, не можем защото ако не ревнуваме значи не обичаме. Grinning

И смятам че това е валидно за всички не само за телците. В крайна сметка, когато обичаш някого не създаваш предпоставки той да се тревожи. Може да си мил и любезен, да си позволяваш да флиртуваш, но не пред любимият човек и само да флиртуваш нищо повече.

А, наблюдавайки околните от около 4 5 години мога да кажа че хората се побъркаха с тези социални мрежи, чатове и т. н. Забравиха какво е комуникацията лице-в-лице, не знаят как да се държат и за какво да говорят. Започват да мънкат и мрънкат когато не са си пред компютрите. Това страшно много ме тревожи. Също забелязвам че започват да отдават прекалено голямо значение на скайп. Този е на линия ама защо не ми пише, онзи не ми отговаря и бла бла... и започват да си въобразяват разни глупости и се самонастройват. Замислете се, ами ако имаше индикатор в адресната книга на всеки мобилен телефон - кой е на линия и кой не е. Това означава ли че щом моят телефон е включен аз съм длъжен да ти се обадя? - Не! Това че съм на линия и не ти отговарям може да означава че съм заебал компютъра включен и съм излязал. И какво става - звъни ми тлефона и Ти ми се сърдиш защото не ми пишеш. И... шок Grinning

Другото, което забелязвам и все още малко хора му отдават значение. Запомнете човешкото тяло и мозък имат определен ресурс. Изморяваме се изнервяме се. На ден получаваме по десетки обаждания и доста от тях са дори без смисъл.  Това ичерпва ресурсите. Когато се прибера искам да си почина, да си налея едно голямо с лед да седна пред камината и да гледам огъня - примерно. А, не да се лепна на компютъра и да клюкарствам. Имаме нужда от почивка - не се подценявайте и не се надценявайте.

И понеже телците сме доста търпеливи, но и бързо избухливи, когато ни зададат повече от един глупав въпрос. Е необходимо да си почиваме нормално много Grinning Като се има предвид и факта че не искаме да зависим от никого и нищо - се опитваме да правим всичко сами. Това допълнително ни взима от ресурсите и за нас почивката е асолютно задължителна.

Просто се отпуснете, едно питие с лед пред камината или на терасата, един ободряващ и подгряващ масаж вечер в леглото. Да заспите до любимият човек... несравнимо. Зарежете тези глупости с чатове, социални мрежи и скайпове.

Аз казвам на всеки, който ми се разсърди че не съм му писал:
- Абе, хуйо аз телефон имам ли?"
- Имаш.
- Номера ми знаеш ли го?
- Знам го.
- Ами, що не ми се обади бе смотльо?

# 475
Да, това ни е една от лошите черти в характера. И през цялото време се опитваме да я скрием. Но, не можем защото ако не ревнуваме значи не обичаме. Grinning

И смятам че това е валидно за всички не само за телците. В крайна сметка, когато обичаш някого не създаваш предпоставки той да се тревожи. Може да си мил и любезен, да си позволяваш да флиртуваш, но не пред любимият човек и само да флиртуваш нищо повече.

А, наблюдавайки околните от около 4 5 години мога да кажа че хората се побъркаха с тези социални мрежи, чатове и т. н. Забравиха какво е комуникацията лице-в-лице, не знаят как да се държат и за какво да говорят. Започват да мънкат и мрънкат когато не са си пред компютрите. Това страшно много ме тревожи. Също забелязвам че започват да отдават прекалено голямо значение на скайп. Този е на линия ама защо не ми пише, онзи не ми отговаря и бла бла... и започват да си въобразяват разни глупости и се самонастройват. Замислете се, ами ако имаше индикатор в адресната книга на всеки мобилен телефон - кой е на линия и кой не е. Това означава ли че щом моят телефон е включен аз съм длъжен да ти се обадя? - Не! Това че съм на линия и не ти отговарям може да означава че съм заебал компютъра включен и съм излязал. И какво става - звъни ми тлефона и Ти ми се сърдиш защото не ми пишеш. И... шок Grinning

Другото, което забелязвам и все още малко хора му отдават значение. Запомнете човешкото тяло и мозък имат определен ресурс. Изморяваме се изнервяме се. На ден получаваме по десетки обаждания и доста от тях са дори без смисъл.  Това ичерпва ресурсите. Когато се прибера искам да си почина, да си налея едно голямо с лед да седна пред камината и да гледам огъня - примерно. А, не да се лепна на компютъра и да клюкарствам. Имаме нужда от почивка - не се подценявайте и не се надценявайте.

И понеже телците сме доста търпеливи, но и бързо избухливи, когато ни зададат повече от един глупав въпрос. Е необходимо да си почиваме нормално много Grinning Като се има предвид и факта че не искаме да зависим от никого и нищо - се опитваме да правим всичко сами. Това допълнително ни взима от ресурсите и за нас почивката е асолютно задължителна.

Просто се отпуснете, едно питие с лед пред камината или на терасата, един ободряващ и подгряващ масаж вечер в леглото. Да заспите до любимият човек... несравнимо. Зарежете тези глупости с чатове, социални мрежи и скайпове.

- Имаш.
- Номера ми знаеш ли го?
- Знам го.

Прочетох внимателно всеки ред , честно казано не бях се замисляла за чата и виртуалната комуникация , ноо много си прав,аз например в скайпа точно за това не влизам - защото започват да ми пишат , а аз не съм чатърка - не пиша дори на брат ми но той си ме знае и не се сърди. Във ФБ пиша единствено с моето теле и то какъв чат - лаконичен и сдържан .И на мен много ми се сърдят че съм на линия пък не пиша или че не им връщам отговор - но след една година спряха да ми досаждат и сега ми е супер . Grinning И аз казвам като теб , ако ми имат телефона / което означава че ми е близък / просто звънни и аз ако ми е удобно ще говоря ако не ще се уговорим да се видим на кафе или питие. Wink   За Телеца с пълна сила важи девиза :" ОПОЗНАВАТ МЕ САМО ТЕЗИ НА КОИТО ПОЗВОЛЯ , ЗА ОСТАНАЛИТЕ СЪМ ПРОСТО ТОВА КОЕТО ВИЖДАТ " Grinning

Наистина и аз като теб Редбул се чудя кое не могат да разберат и защо не могат някои хора да проумеят ,че безсмислените приказки по телефона и чата си е само хабене на енергия в този и без това динамичен свят в който живеем . Абсурдно е да общувам с всеки срещнат и да раздавам лицемерни усмивки наляво и надясно - не че съм темерут но когато се усмихвам на някого и общувам с него е искренно и с добри чувства . Вежливостта и усмивката са част от нашето ежедневие , но за едни е просто усмивка за други е израз на нашите топли чувства .За лицемерие при Телеца не може да се говори , ние сме искренни и добронамерени хора по принцип - няма маска на лицето ни , казваме това което  мислим и чувстваме и се държим с хората така както са ни предразположили . Много малко хора могат да го оценят това качество и за това за някои хора изглеждаме темерути и недостъпни. С близките хора предпочитам личният контакт а когато нямам възможност да го правим / разстояние /  се чувам с тях по телефона , но не често а само когато е необходимо разбира се. Моите близки и семейството ми ме познават и знаят че един -два пъти седмично си е нормално да се чуваме иначе прекаляват . Grinning

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 10:09 от tarpelivkata

# 476
  • Варна

Другото, което забелязвам и все още малко хора му отдават значение. Запомнете човешкото тяло и мозък имат определен ресурс. Изморяваме се изнервяме се. На ден получаваме по десетки обаждания и доста от тях са дори без смисъл.  Това ичерпва ресурсите. Когато се прибера искам да си почина, да си налея едно голямо с лед да седна пред камината и да гледам огъня - примерно. А, не да се лепна на компютъра и да клюкарствам. Имаме нужда от почивка - не се подценявайте и не се надценявайте.

- Имаш.
- Номера ми знаеш ли го?
- Знам го.

Прочетох внимателно всеки ред , честно казано не бях се замисляла за чата и виртуалната комуникация , ноо много си прав,аз например в скайпа точно за това не влизам - защото започват да ми пишат , а аз не съм чатърка - не пиша дори на брат ми но той си ме знае и не се сърди. Във ФБ пиша единствено с моето теле и то какъв чат - лаконичен и сдържан .И на мен много ми се сърдят че съм на линия пък не пиша или че не им връщам отговор - но след една година спряха да ми досаждат и сега ми е супер . Grinning И аз казвам като теб , ако ми имат телефона / което означава че ми е близък / просто звънни и аз ако ми е удобно ще говоря ако не ще се уговорим да се видим на кафе или питие. Wink   За Телеца с пълна сила важи девиза :" ОПОЗНАВАТ МЕ САМО ТЕЗИ НА КОИТО ПОЗВОЛЯ , ЗА ОСТАНАЛИТЕ СЪМ ПРОСТО ТОВА КОЕТО ВИЖДАТ " Grinning

Наистина и аз като теб Редбул се чудя кое не могат да разберат и защо не могат някои хора да проумеят ,че безсмислените приказки по телефона и чата си е само хабене на енергия в този и без това динамичен свят в който живеем . Абсурдно е да общувам с всеки срещнат и да раздавам лицемерни усмивки наляво и надясно - не че съм темерут но когато се усмихвам на някого и общувам с него е искренно и с добри чувства . Вежливостта и усмивката са част от нашето ежедневие , но за едни е просто усмивка за други е израз на нашите топли чувства .За лицемерие при Телеца не може да се говори , ние сме искренни и добронамерени хора по принцип - няма маска на лицето ни , казваме това което  мислим и чувстваме и се държим с хората така както са ни предразположили . Много малко хора могат да го оценят това качество и за това за някои хора изглеждаме темерути и недостъпни. С близките хора предпочитам личният контакт а когато нямам възможност да го правим / разстояние /  се чувам с тях по телефона , но не често а само когато е необходимо разбира се. Моите близки и семейството ми ме познават и знаят че един -два пъти седмично си е нормално да се чуваме иначе прекаляват . Grinning

Значи трябват твърде много усилия, за да ви спечели човек...като приятел? newsm78
Моята най-добра приятелка вече над 10год. сме приятелки...така де,от детството и имаме незабравими спомени. Всеки ден излизахме да играем, от обед до късно вечер...рисувахме,гонихме се....сега много,много не се виждаме,де....когато дори и леко да се сдърпаме се за нещо..а аз много я ценя,като човек,приятел,жена и т.н.. и като се скараме,толкова ме заболява,и плача,ама скришом...рядко показвам сълзите си на някой,било то близък или пък някое гадже...а пък на нея все едно не и пука,просто става ядосана,но не и става лошо или нещо... или пък го крие? Но не,тя не плаче,просто е нервна. Понякога е особена,но си я обичам безкрайно. Като малки толкова много неща си обещавахме......

# 477
В грешка си Grinning
Много лесно можеш да ни станеш приятел. Просто ела, поискай услуга, бъди искрен, оцени това което ще направим за теб, кажи благодаря. И това е Simple Smile От тук нататък, ако не лъжеш и не се опитваш да ни прецакаш винаги можеш да разчиташ на нас. Simple Smile

# 478
  • Варна
В грешка си Grinning
Много лесно можеш да ни станеш приятел. Просто ела, поискай услуга, бъди искрен, оцени това което ще направим за теб, кажи благодаря. И това е Simple Smile От тук нататък, ако не лъжеш и не се опитваш да ни прецакаш винаги можеш да разчиташ на нас. Simple Smile

А теб например как може да те впечатли една жена?  Laughing Embarassed Embarassed

# 479
В грешка си Grinning

А теб например как може да те впечатли една жена?  Laughing Embarassed Embarassed

Първо да ми хареса на външен вид, после да ме погледне и когато си срещнем погледите да си наведе главата надолу. Това е повече от красноречиво Grinning

Общи условия

Активация на акаунт