Мъж Телец - 4

• 41 458
  • 804
  •   1
Отговори
# 750
Хлопат Ви дъските днес а, аз се чудех откъде е този шум. Grinning Извинявайте - не исках да обидя никого.

Изпадал съм в такава ситуация, да съм вл'бен в жена която да разигравам по този начин.
Отговора е че я разигравах защото не бях сигурен в нея - виждах я да флиртува с мой приятел т.е. той флиртуваше с нея а, тя не го отряза. Е, тогава започнах да се двоумя. Това много ни дразни - другите да се навъртат около жените ни а, те да не ги разкарват. Да, може да не ги разкарвате от любезност. Но, единственото доказателство за вашата лоялност е да го отрежете грубо на мига, веднага. Това показва че вече сте намерили този когото искате и нямате нужда от друго. Факт е че много малко жени го правят в днесшно време. Винаги си оставяте вратички като не сте груби с останалите мъже. Ако, има възражения - ще обясня с пример какво имам предвид Simple Smile

# 751
Хлопат Ви дъските днес а, аз се чудех откъде е този шум. Grinning Извинявайте - не исках да обидя никого.

ха ха  ха. точно това ми седи на върха на езика цял ден.  Laughing
на мен със сигурност ми хлопа дъската. не вярвам на себе си какви глупости върша. смятам се за разумна и зряла жена, пък съм влюбена като ученичка и се държа адски глупашки и правя грешка след грешка.

# 752

Изпадал съм в такава ситуация, да съм вл'бен в жена която да разигравам по този начин.
Отговора е че я разигравах защото не бях сигурен в нея - виждах я да флиртува с мой приятел т.е. той флиртуваше с нея а, тя не го отряза. Е, тогава започнах да се двоумя. Това много ни дразни - другите да се навъртат около жените ни а, те да не ги разкарват. Да, може да не ги разкарвате от любезност. Но, единственото доказателство за вашата лоялност е да го отрежете грубо на мига, веднага. Това показва че вече сте намерили този когото искате и нямате нужда от друго. Факт е че много малко жени го правят в днесшно време. Винаги си оставяте вратички като не сте груби с останалите мъже. Ако, има възражения - ще обясня с пример какво имам предвид Simple Smile

Да така е , наистина това е причината  newsm78 сега като се замисля май е така  Rolling Eyes

# 753
Тва са пълни глупости, не съм съгласна въобще. Точно телците са тези, които си държат вратички и резерви и дори да са във връзка продължават да си флиртуват. Хайде моля ви се не говорете глупости! Wink Освен това аз лично не мисля, че трябва да си затварям вратичките при положение, че никой не ми е дал основание да се надявам за нещо повече. Би било прекалено наивно. Това не значи, че правя глупости!

# 754
Пийнах си малко виски /200мл/ и ми дойде смелост. утре ще държа печено. утре вечер ще ви разкажа как ми е минал деня.
лека нощ и хубави сънища!

# 755
Тва са пълни глупости, не съм съгласна въобще. Точно телците са тези, които си държат вратички и резерви и дори да са във връзка продължават да си флиртуват. Хайде моля ви се не говорете глупости! Wink Освен това аз лично не мисля, че трябва да си затварям вратичките при положение, че никой не ми е дал основание да се надявам за нещо повече. Би било прекалено наивно. Това не значи, че правя глупости!

Дай ми пример за даване на основание. Кое за теб е основание за сериозни намерения?

# 756
При положение, че нямам връзка с даден човек не мога да разкарвам мъжете от мен, няма как просто Wink Аз говоря за моята ситуация, защото не съм във връзка с въпросното теле, за другите момичета не мога да кажа. Макар, че веднъж като бяхме на дискотека с колегите ми, един негов приятел ме обара и аз така го избутах, че на оня свят му се зави. Тогава моето теле мисля, че беше доста поласкано. И въпреки това си ме върти и не мога да разбера какво толкова не е сигурен в мен. Моето теле също не разкарва жените около него, даже му е мн приятно. И аз не му държа сметка, защото все пак аз не съм му никаква, но и той не може да ми държи. Simple Smile

# 757
Еми щом не си държите сметка а, се харесвате и се искате. Стойте си сами. В крайна сметка всичките станаха много деликатни и мъжете и жените и няма един на място да каже аз искам това! Като ви липсва смелост и на мъжете и на жените да застанете зад решението и сте колебливи глупаци - си стойте сами. Като позволявате да ви въртят главите разни колебливи кретени, коти не знаят какво искат и се крият под полата на майка си - стойте си сами. В крайна сметка един живот се живее и щом искате да си губите времето в чакане и илюзии - стойте си сами.

# 758
mimi al я разкажи повече за вашата история, че ми стана инетерсно Simple Smile Е добре, аз например като споделих на моето теле, че съм влюбена в него, това означава ли, че дори и сега да изглежда сдържан към мен, рано или късно ще се върне към мен?  newsm78
[/q играта на котка и мишка с моето теле я играхме 4 години.аз ве4е исках бебе конкретно от него и..тои като типичен телец не даваше конкретен отговор.и аз за себе си взех решение че щом няма бебе и семеиство трябва някакси да се разделя с него ,и трябва да е надалече -чужбина.и след месец бях бременна. сега понякога се шегувам,че сте си тръгна и отговора е -няма мърдане маика.аз те предупредих да не се влюбваш. Laughingа сега вече  с 2 наистина няма мърдане Joy Joy

# 759
Redbull мн мило изказване, направо ме уби Wink Опасен си! Ти знаеш ли какво искаш от живота? Simple Smile

# 760
Еми щом не си държите сметка а, се харесвате и се искате. Стойте си сами. В крайна сметка всичките станаха много деликатни и мъжете и жените и няма един на място да каже аз искам това! Като ви липсва смелост и на мъжете и на жените да застанете зад решението и сте колебливи глупаци - си стойте сами. Като позволявате да ви въртят главите разни колебливи кретени, коти не знаят какво искат и се крият под полата на майка си - стойте си сами. В крайна сметка един живот се живее и щом искате да си губите времето в чакане и илюзии - стойте си сами.

А когато станем смели май рискуваме , но пък поне си заслужава риска .Няма да живеем вечно , всеки миг е ценен и неповторим .

# 761
Да, знам какво искам от живота си и не минава миг, в който да не се ядосвам че съм роден в тая скапана, мизерна пълна с нехранимиайковци държава. Побеснявам как хората си губят ценното време в ядене, пиене, мързел и не виждат как потъват в простотия и стават все по- неграмотни. Че няма един да каже това няма да е така и да се опита да направи нещо.

Риска е всичко - всичко останало е оправдание!

# 762
RedBull какъв шамар ни зашлеви! Евала!

# 763
Така ли не се появи един свестен мъж да каже искам теб и нещата да приключат. Докараха я до там че жените да ги свалят - путьовска държава.

# 764
RedBull какъв шамар ни зашлеви! Евала!

Ти май щеше да лягаш  Joy и аз като теб го правя от един час , но тая вечер ми стана много интересно тук , от много време не е имало такова оживление  Wink

Общи условия

Активация на акаунт