SUPERNATURAL – ‘Demons are just ghosts with an ego’

• 25 409
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Накрая ми се струва, че вие ще си пишете приказката, а аз ще чета. Така става, когато се бъркате където не ви е работа Mr. Green

# 526
Накрая ми се струва, че вие ще си пишете приказката, а аз ще чета. Така става, когато се бъркате където не ви е работа Mr. Green

smile3505

# 527
Уф, докато намеря снимката на г-н Вълшебников и Разказвачката ни смъмри. Оставям на нея обяснението за новата му пръчка Whistling .

# 528
Импалка, благодаря за снимката, много ще помогне на сюжета, защото точно такава пръчка ми изникна в главата Grinning но някакси не можех да я вържа снимково... Поздрав цък

# 529
  • # супернатурална #

имало едно време една Фея, която била праведна и невинна.
Тогава дошло момчето с демонската кръв.
Феята го видяла ... и момчето си загубило ума. И разбрало, че феята не е чак толкова невинна Mr. Green

След като доволно го поизпотила с фейските си номера,

тоест, държали си ръцете, брояли звезди посред бял ден, провеждали тренировки с Фейска пръчка, момчето с демонска кръв казало:

- Фейо, Фейо! Я ме виж!
Сухо дърво ме направи!
Ако още продължиш
нищо няма да оставиш!

Инче, аз малко се понамесих, ама ти започни откъдето съм спряла  Laughing

И да питам, не е ли време за следобедно повдигане?  http://uk.eonline.com/uberblog/watch_with_kristin/b232786_alpha_ … lay_sweet_16.html

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 16:28 от Г. Краули

# 530
  • В средата на времето

Защо ми излизат едни и същи проценти?! Crazy Колкото и да се гласува Дженсън си е с 60 и малко процента, Джаред пак води с някаква минимална преднина. Онзи от дневниците си седи на 62 процента. Не мога да разбера нещо... Crazy

# 531

Белс, много сме дето звъним така. Simple Smile Аз даже звъна на телефона си го ползвам за индикация кой още е фен на сериала - много забавно нещо ми се случи преди известно време, когато пътувах с автобус, доста дълго пътуване беше и ми звънна телефона - точно три девойки около мен се обърнаха с усмивка, на която аз също отговорих с усмивка и се почна един разговор... Grinning. Човек къде ли не може да срещне съмишленици.

Импалка, това твоето само много заклет фен би го разпознал. Аз пробвах по едно време да звуча така: http://www.youtube.com/watch?v=QzP_QZO-fh4, но от началните акорди веднъж ме попитаха "Това да не е "Минута е много"? и го смених, че не мога да карам хората да стоят и да ме чакат по 3-4 позвънявания, докато се наслушам на "рокаджийската" част от финалните надписи. И с Jen Titus - O'Death съм звъняла. Simple Smile)

Ех, ама сте ми едни разказвачки на приказки... ще загубим детската аудитория Mr. Green Иначе Фейчето съвсем правилно е дала посока на историята и Галчето даже я онагледи. Сега остава да измислим Тренера какво прави през това време (когато не го играе микровълнов претоплител на феи)?

И за финал да ви покажа моят Джеймс Бонд: (Не че имам против Пиърс Броснан, но пред възможността този да ми е Бонд, Пиърс бледнее).

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 19:54 от Dana_Scully

# 532
Ауу, Дейна, невероятен Бонд! Heart Eyes

Аз гласувах не знам колко пъти вече в анкетата, ама наистина процентите едни и същи стоят Thinking
Предполагам това нарочно е направено - да има реални резултати, а не ние маниачките да нацъкаме два милиона пъти за нашите си хора Mr. Green

# 533
[...] Сега остава да измислим Тренера какво прави през това време (когато не го играе микровълнов претоплител на феи)?

Kакво прави Тренерът ли Rolling Eyes ? Почти съм сигурна, че и той си има вълшебна пръчка Mr. Green . Така стават общо три такива в приказката, което си е хубаво число отвсякъде.

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 21:43 от Impala

# 534
Не знам за вас, но искам фантазиите ми да се мултиплицират в това (между този образ, по-точно):

http://www.youtube.com/watch?v=q40hFmQ5wmk&feature=player_embedded

# 535
  • В средата на времето
И за финал да ви покажа моят Джеймс Бонд: (Не че имам против Пиърс Броснан, но пред възможността този да ми е Бонд, Пиърс бледнее).

Aз много пъти съм казавала, че той ТРЯБВА да е следващия Джеймс Бонд Heart Eyes

Дали ще има приказка за лека нощ? Simple Smile

# 536

Aз много пъти съм казавала, че той ТРЯБВА да е следващия Джеймс Бонд Heart Eyes

M, даа - особено след небезизвестната сцена със смокинга и слизането по стълбите... Heart Eyes Crazy направо си го представям като следващия Бонд. Много добре би му паснало.

# 537
Мили деца, време е да си лягате. Една приказка, но тъй като мисълта ми е като Халеевата комета, ще трябва да продължавам поне до края на седмицата да ви приспивам. Ако не друго, то поне ще ви приспи Grinning

"Имало едно време момче на име Сам. Той живеел заедно с брат си Дийн в Канзас. Всички го познавали като добро и умно момче.
След време Сам пораснал и започнал да обикаля страната с Дийн и да ловува, но не животни, о не. Те ловяли лоши, гадни същества, които се споменават в една друга приказка.
Минали години и Сам се превърнал в хубав, висок пич, бил все така добър, помагал на хората, и - най-важното за нашата приказка - вярвал в любовта, но тя все го подминавала. Ама Сам не се сърдел, а продължавал да ловува с Дийн.

Един ден Сам открил, че в себе си има едно много лошо нещо. Демон му показал истината за това, че има демонска кръв. Сам се натъжил много, но не казал нищо на брат си, направо го излъгал, а отгоре на всичко започнал да прави много, много лоши работи. Скоро след това Дийн, който бил не по-малко умен от Сам, открил лъжата му. Двамата братя се скарали жестоко и Сам си тръгнал от Дийн. Дийн много се натъжил – вече нямало кой да пази Сам, но не го спрял.
А Сам тръгнал по пътя си и понеже Дийн го нямало до него, загубил душата си и си купил Додж.

To be continued."

Сега за Дженсън като агент 007 - ужасно му отива, просто мисля, че е роден за Бонд.
Офф сто пъти редактирах...

# 538
  • В средата на времето
А Сам тръгнал по пътя си и понеже Дийн го нямало до него, загубил душата си и си купил Додж.

Joy харесвам приказки, в които се прокрадват и нотки на свеж хумор  newsm10

# 539
Апокалиптик, страхотна приказка! След като си купил "Додж"-а намерили ли си е душата или още търси? Mr. Green

И малко Спойлери до края на сезона, които не помня дали сме пускали:  http://www.buddytv.com/articles/supernatural/supernatural-episod … oilers-39632.aspx

Общи условия

Активация на акаунт