Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е колективен множествен?
Какво се случва в публикацията?
Какво предизвиква събитията в публикацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е колективен множествен?
-
Какво се случва в публикацията?
Публикацията представя фрагмент от история, в която главният герой Дийн се сблъсква с необичайни и плашещи събития. Той получава телефонно обаждане от Симона, която му съобщава, че е намерила нещо в трупа на монаха и иска да му го покаже. След това Дийн изпитва кошмари и странни видения, които го изпълват с безпокойство.
-
Какво предизвиква събитията в публикацията?
-
Как реагират другите герои в публикацията?
-
Каква е атмосферата в публикацията?
.
но някакси не можех да я вържа снимково... Поздрав
Колкото и да се гласува Дженсън си е с 60 и малко процента, Джаред пак води с някаква минимална преднина. Онзи от дневниците си седи на 62 процента. Не мога да разбера нещо...
Аз даже звъна на телефона си го ползвам за индикация кой още е фен на сериала - много забавно нещо ми се случи преди известно време, когато пътувах с автобус, доста дълго пътуване беше и ми звънна телефона - точно три девойки около мен се обърнаха с усмивка, на която аз също отговорих с усмивка и се почна един разговор... 

харесвам приказки, в които се прокрадват и нотки на свеж хумор