SUPERNATURAL – ‘Demons are just ghosts with an ego’

• 25 373
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • # супернатурална #
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Олее, какъв голям и красив...ключ! И колко широки и здрави...порти, а какви са твърди, с изпъкнали вени..ъ..камъни...стените! Закова ме на едно място!

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 19:43 от Г. Краули

# 616
Така прави той - кове.

Помните ли този колаж?

Авторката му е спечелила едно от двете първи места в италианския конкурс за SPN графика, свързан със съвсем скоро предстоящата 'Jus In Bello 2 Convention'.

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 20:09 от Impala

# 617
  • # супернатурална #
Мислех, че ще се хванеш за "едното място" Оф, не е както звучи, за мойто едно място, ей..така пък съвсем не  ooooh! Мислех, че ще се хванеш за това:

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Закова ме на едно място!

но, все пак сме на една вълна  Wink

Вечерята е сервирана

# 618
Галче, на самски косъм бях да се захвана за това, но реших, че ще прекаля.

Оооо, вечеря - Уинчестър кандидат натюр, мммм...

PS. Уфф, разсеяна съм нещо. Извинявай Hug .

# 619
Днес ви се радвам от разстояние  Hug 

Фейче, благодаря за линка за хостинг  Hug   Много го борих, но не се справих с пустия му гиф  Hug  Преживях го, че не ги умея тия неща, даже и от програмата за гифове се отказах.

# 620
Днес ви се радвам от разстояние  Hug 

Фейче, благодаря за линка за хостинг  Hug   Много го борих, но не се справих с пустия му гиф  Hug  Преживях го, че не ги умея тия неща, даже и от програмата за гифове се отказах.
прати ми гифа на пощата - fairy_teller@abv.bg   ще го оправим пустия гиф Laughing Hug

# 621
Подкрепям идеята за тема за Боби.

Смятам, че героят е супер, но и актьорът не отстъпва. Така като съм чела за него, е много интересен човек. бил е военен, участвал във войната във виетман, има огромна библиотека,
пада си по историята, има супер чувство за хумор, говори свободно японски... отглежда сам дъщеря си, абе интересен човек отвсякъде!!!!

момичета, не пиша много тези дни, но само за вас си мисля.... просто ми дадоха доста работа Simple Smile

# 622
Гале, Гале Hug ох .... ох ... и пак ох ..... Ето за това говорих ....  Crazy

Вдигам два крака и две ръце за следваЩата тема "Боби Сингер"  Peace
А може да се съчетае Боби  + татко Джон, нали и двамата са техни баЩи (единият от които е истински...)

# 623
И аз подкрепям темата за Боби  Simple Smile Heart Eyes

# 624
Ммм, много одобрявам идеята за Боби-тема!

Спойлери разбрах, че не ви се четат много, ама тука Сарчето е говорила за финала (не е твърде спойлериращо), та реших да споделя: http://www.tvguide.com/News/Supernatural-Finale-Deaths-1030660.aspx

Галче, знаем те, че си майсторка в "тия" сцени, що така остави Симончето недовършена? Много ми се щеше да разбера какво ще й се случи.... Flutter

# 625
Олеле, Галче, яко съм те вдъхновила, много е горещо това продължение. Ако ти се пише за Сам също имам доста вдъхновяващи матрЯли Joy

# 626
Еййй страхотна идeя за темичка в чест на Боби  Hug Спомням си онази серия "Уикенд при  Боби", как му минаваше денят хехехе, леле как ми се пригледа. Дали да не си я пусна  newsm78

Заглавието може да включва нещо от сорта, че им е като баща, ама вие го доизмислете  Crazy "The closest thing that we have to a father is Bobby Singer"

Импалка, благодаря ти за пребития Кас, аз го излекувах...бавно и старателно  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

А на този гиф се смях с глас, е няма такива физиономии, обожавам ги тия образи:

# 627
Мирка може ли да си го скрадна  Praynig Praynig Praynig плиииииийзззззззз  newsm03

# 628
Мирка може ли да си го скрадна  Praynig Praynig Praynig плиииииийзззззззз  newsm03

А аз вече го откраднах  Laughing и за лека нощ от мен  Simple Smile

# 629

А аз вече го откраднах  Laughing и за лека нощ от мен  Simple Smile

Мамееееее  Joy кое скрадна ????? Сам имаш в предвид, нали??????
Аз говорих за гифчето  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт