Мечтатели (Kavak Yelleri) ~ 26

• 29 589
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
Разберете след 10 епизода свършва сериала и на сценаристите и режисьорите не им пука дали ще имат рейтинг дали няма да имат.

И тези 10 епизода ще ги излъчат чак на есен, така ли ? Невярвам .. то е смешно да го пуснат пак за 10 епизода  Peace

# 541
Нобз, убеден ли си, че това са дейстивителните профили на майка му и, че това не е фен сайт ? Преди да го видя, няма да го повярвям  Peace

Днес ми стана адски тъжно за Ефе, когато ги наблюдваше  newsm45 А после как само се натъпка до Аслъ  smile3534
http://www.daghankulegec.com/ Това е страница та Даахан, а на по предните постове съм дал facebook i twitter на майка му този път няма шега наистина е напуснал

# 542
Разберете след 10 епизода свършва сериала и на сценаристите и режисьорите не им пука дали ще имат рейтинг дали няма да имат.

И тези 10 епизода ще ги излъчат чак на есен, така ли ? Невярвам .. то е смешно да го пуснат пак за 10 епизода  Peace
Защо есента ? До юни месец и сериал свършва

# 543
С този сайт се извинява, явно мисли, че обвиняваме него.. Разгледах фейсбука на майка му, болен е от 5ти март...... явно не го оставят да оздравее.. милия..

# 544
С този сайт се извинява, явно мисли, че обвиняваме него.. Разгледах фейсбука на майка му, болен е от 5ти март...... явно не го оставят да оздравее.. милия..
Тя жената каза, че е прекарал пневмония

# 545
bu konuda susma hakkımı kullanmak ve efe'nin değil dağhan'ın annesi olduğumu söylemek istiyorum...

какво значи това ?

# 546
а някой да знае какви са фейсбуците на аслъ и мине  newsm78

# 547
знам, че е само сериал и че не зависи от нас ... съжелявам за Даахан, но не мога да възприема финала (как Аслъ и Гювен са заедно  Thinking Sad

# 548
знам, че е само сериал и че не зависи от нас ... съжелявам за Даахан, но не мога да възприема финала (как Аслъ и Гювен са заедно  Thinking Sad

А това ще е най-лишеният от смисъл финал. Дано поне това ни спестят, че съвсем вече ще го пратят в нищото тоя филм

# 549
Извинявам се много, но тук има толкова много изписани неща и в крайна сметка сериала спира в сряда, това е ясно.Но кога ще започне пак?Или изобщо няма да започва вече?

# 550
значи и най-нищожната надежда си отиде .................... Sad Sad Sad

# 551
bu konuda susma hakkımı kullanmak ve efe'nin değil dağhan'ın annesi olduğumu söylemek istiyorum...

какво значи това ?
По тази тема предпочитам да мълча и искам да кажа че не съм на Ефе майката, а на Даахан майката съм.

# 552
що за нелеп финал #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire ще има този филм добре,че поне мине и денис ще си ипат бебче  Crazy Mr. Green Heart Eyes

# 553
По-добре да спрат да го снимат за няколко седмици но да му направят финал като хората

# 554
Нямам търпение за днешния епизод по БТВ ...  Hug
Миналата серия ми е една от любимите - колко готино Аслъ намери Гювен в гората и му помогна като го скри от бандитите ... Много бяха сладки.  Heart Eyes
Ефе обаче как се стаписа когато видя Гювен - горкия трябваше да го носи на гръб, въпреки че му беше зле. Найстина приличаха на болен здрав носи, но пък никой не знаеше, че Ефе е болен ...  Wink
Много ми хареса когато в колата Аслъ каза на Гювен - тук съм скъпи, горкия Ефе как пригледа ... А когато Гювен се събуди видя първо Аслъ, а тя го нарече отново скъпи ... но той видя Ефе в огледалото и отново загуби съзнание. После Ефе започна да губи зрението си и едвам не се блъснаха с колата. Аслъ така и не разбра, че на Ефе му е лошо ... Някак успяха да стигнат до здравния център и Аслъ влезе с Гювен. Много ми стана мъчно за Ефе - напълно загуби зрение, как се опитваше да набере номера на Тайфун и после едвам излезе на улицата. Добре че попадна на добър човек, който му помогна като го закара ...  Sad
Аслъ после каза на Ефе по телефона, че това е Гювен, нейният бивш ... Горкия Ефе много му се събра. Поне си върна зрението след инжекцията на Тайфун, но после когато той му каза че му остават 4 месеца беше толкова гадно и с тази музика дето пуснаха. Песента буше супер ... Разплаках се, когато Ефе беше с майка си и тя му пееше ...  Cry
Аслъ намери парите на Гювен и въпреки че не знаеше от къде са ги скри от Метин, за да не обвинят Гювен в нещо ...  Hug
Норгюл като каза на Гювен, че Аслъ го е намерила, той отговори - тя винаги ме намира ...  Mr. Green
Много хубаво си говориха Аслъ и Гювен в болницата - той и благодари, че я е спасил, а тя го попита как е и дали отново се е забъркал в нещо. Той и обясни че не е и й каза от къде са парите, но тя не повярва много. После му каза, че знае защо е избягал и че го е направил защото е знаел, че Ефе е жив. Попита къде е бил и Гювен каза, че е бил наоколо, но вече трябва да си ходи - а Аслъ каза : ще избягаш от мен отново  Heart Eyes
Гювен пак избяга ... но ми стана много смешно, когато Аслъ видя, че го няма и каза на Норгюл и Метин, че Гювен си е тръгнал и се е оттеглил в Криптон, а Норгюл попита - къде е това, а Аслъ каза - мястото, където супермен отива, за да бъде сам ... Тя винаги го нарича супермен. За мен той е нейният герой ...  Mr. Green
Добре, преразказа ми цялата серия, ок, ама стига си ми приказвал - а, колко чудесен бил Гювен,  замисли се и ще видиш кой е супермена, кой крие от близките си, че умира, само и само да не ги тревожи, нали знаеш, характера на човек се проявява в трудните моменти, а Ефе от първия епизод на Kavak Yelleri си е характер, той е супермена, робокоп или батман, ако щеш, но няма проблем всеки си има любимец, просто искам да ме реалисти!!! Незнам от кога гледаш филма, ама винаги Ефе се притичваше на помощ на всички, винаги той ги сдобряваше, Гювен кво само проблеми им създаваше. Е да, после малко се пооправи и дори и аз го харесвам, ама докато на фронта не се появи Ефе Wink)))

Общи условия

Активация на акаунт