Мечтатели (Kavak Yelleri) ~ 26

• 29 587
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
знам, че е само сериал и че не зависи от нас ... съжелявам за Даахан, но не мога да възприема финала (как Аслъ и Гювен са заедно  Thinking Sad

А това ще е най-лишеният от смисъл финал. Дано поне това ни спестят, че съвсем вече ще го пратят в нищото тоя филм
Много сте прави, напълно съгласен   Peace Peace Peace

# 556
bu konuda susma hakkımı kullanmak ve efe'nin değil dağhan'ın annesi olduğumu söylemek istiyorum...

какво значи това ?
По тази тема предпочитам да мълча и искам да кажа че не съм на Ефе майката, а на Даахан майката съм.
мерси, гугъла го преведе като "не съм майката на даахан" затова питах..

а иначе в кой турски форум коментират филма?

# 557
Пускам линк за тези които са пропуснали днешния епизод http://interesni.net/content/%D0%BC%D0%B5%D1%87%D1%82%D0%B0%D1%8 … D0%B7%D0%BE%D0%B4

# 558
И какво се получи сега?! В четвъртък ни спират сериала по БТВ, а от събота спираме да гледаме по турската. В началото поне със турската се успокоявахме, а сега ? В четвърта излиза, че за нас е финала така ли !?!  Cry

# 559
Аз ако Ефе умре или се случи друга трагедия,която ще унищожи някой от всичките мечтатели...аз пак ще гледам филма..не тряя за един умрял герой..да се съсипваме...айде ..Ефе ще умре..ама Дениз и Мине са заедно и бебче си имат даже....за другите не знам..но се надявам всичко да се развие добре..поне за останалите живи мечтатели... Peace Praynig Rolling Eyes bowuu

# 560
И какво се получи сега?! В четвъртък ни спират сериала по БТВ, а от събота спираме да гледаме по турската. В началото поне със турската се успокоявахме, а сега ? В четвърта излиза, че за нас е финала така ли !?!  Cry
Леле не съм казал че свършва по турската има г/д 10 серии, но Ефе го няма вече това казвам някои хора ме разбират по-грешно пак.

# 561
Тоя сайт дето уж Даахан се извинява според мен пак е няква лъжа всеки може да си направи такъв сайт и да се представи за него newsm78

# 562
Тоя сайт дето уж Даахан се извинява според мен пак е няква лъжа всеки може да си направи такъв сайт и да се представи за него newsm78
Не може всеки да си направи такъв сайт с такова име някои неща не ги разбирате поне не пишете безмислени коментари. Сигурно майка му лъже приемете го вече това е само сериал не умира наистина бе хора осъзнайте се вече и в други сериали ще го видим.

# 563
Леле не съм казал че свършва по турската има г/д 10 серии, но Ефе го няма вече това казвам някои хора ме разбират по-грешно пак.

Не разбрахте, просто щом Ефе го няма повече от нас спират да гледат филма. Или ще го гледат на следващата сутрин на бързо в инернет(като мен).

# 564
  • Бургас
По принцип това за майката на Даахан, може и да не е истина. някой почитател на Гювен си прави акаунт и започва да пише неща които не са вярни./Не казвам че е така, а просто предположение./
Относно сайта на Даахан, така е, че не всеки може да си направи така сайт с неговото име, но този сайт ми се вижда малко смешен и нереален, една снимка и едно изречение. Все едно е направен от някое аматьорче, на което това му е първия сайт. Даже не е включен в гугъл, като вляза там и напиша името трябва да ми излезе и сайта. Нека видим серията все пак за да се убедим.  Rolling Eyes

# 565
извинявам се ако снимката е публикувана вече  Embarassed

# 566
Вие наистина сте мечтатели..

# 567
Аз спирам да коментирам щот ми става смешно. Какви ги ръсите не знаете вече

# 568
Вие наистина сте мечтатели..
Ти сега ли го разбра.... Rolling Eyes
Ние от началото на филма си мечтаем..ма само мечи.....

# 569
толкова много версии.. че вече всички се объркахме ... До вчера 100% жив, сега вън от сериала (най-добре да имаме търпение и да почакаме до следващия епизод Simple Smile )

Общи условия

Активация на акаунт