Операция на щитовидната жлеза - 4

• 80 979
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
някой има ли представа колко струва операцията при Пандев
Аз още кърмя, но до 2-3 месеца трябва да се оперирам
После пазите ли се от вдигане на тежко, дали ще мога да си вдигам детето
като пишех в старите теми имаше една мацка -азсъмси- какво стана с нея някой знае ли

# 76
  • Viena
Ina 15 otnosno pitaneto ti, usestaneto ne e kato bolka, a po skoro kato iztrapvane, suhota , leko draznene v osnovata na ezika ne moga tochno da go obqsnq. Problema e che e postoqnno , prez denq kogato se hranq ne e taka silno proqveno, no vecher e silno usestaneto. Imam chuvstvoto che kogato qm chesan ili salata s mnogo limon drazneneto e po golqmo.Konsultirah se s lekar i toi kkogato chu che sam hodila na zabolekar vednaga mi predpisa vit. B kompleks , veroqtnos za zasegnat nerv na ezika .2 mesetsa se tapkah s nego , pritapi malko problema no ne mislq che se reshi okonchatelno.
Otkakto se operirah vse nesto ne e nared ,ujasno ste e ako tsql jivot prodaljavat naste maki .
Do skoro

# 77
и аз за това си помислих за някаква невралгия/пареза на нерв(глософарингиален).но вит б комплекс само не е достатъчни,милгама е по-добре,а за останалите препарати е редно да са след щателно изследване.а и подобни симптоми има и при силен стрес,където успокоителните бързо решават проблема.

# 78
  • гр.Гоце Делчев
Здравейте и от мен момичета аз тия дни имам доста работа и от умора сядам за няколко минути да прочета написаното.Днес дъщеря ми се яви на предварителен изпит по биология в ЮЗУ Благоевград и остана много доволна стори и се лесно,явихме се и на физическа подготовка,но там се поизплаши и не се знае дали е изкарала изпита стискайте палци да сме се представили добре.Ина15 ще пробвам твоята рецепта ,но не се знае кога ще стане това,не е кой знае какво ама нали човек трябва да се накани да пробва. Grinning.Целувки и прегръдки на всички от мен и дано се оплакваме по-малко от разни болежки.На мен често главата ми е като пияна и ми бучат ушите ,но това сигурно е от напрежение или от ниското кръвно,а може да е и от ЕГН-то.Още веднъж ви целувам и прегръщам всички gelikas ,Меци,Ина15,чикчирик макар,че и тя се изгуби някъде.

# 79
привет и от мен:-) трябва да се оперирам, имам няколко възела. Има ли някой опериран във Военна болница, какви са ви впечатленията?
умирам от страх Sad а и ме боли гушата.
чудя се колко време след операцията ще мога да работя? Работата ми е лека, в офис съм, но не е желателно да отсъствам .....
И кога се разбира дали възлите са доброкачествени или не?
Видях че и други са разсеяни, с косопад, чупливи нокти и сърцебиене. Косата и ноктите си ги спасих с маслата на Икаров, за сърцебиенето взимам пропранол. Но разсеяността и липсата на концентрация не мога да ги оправя  ... егн ли е характер ли е, незнам .... като че ли някой ме води на конци, дано това да се промени след операцията...
здраве и успех на всички Hug

# 80
за памет-фосфоколин от апт."лечител"
за разсеяност,умора-жен шен на чай,капсули.

# 81
Момичета, отчитам се по въпроса за нокитте ми след като започнах да приемам селен. След десетдневно приемане вече ноктите ми са по-твърди и цепенто е стопирано.  newsm44
Gerova, едно голямо Благодаря!
Сега ако и някой се включи с мнение през какъв интервал се пие след като е свършила опаковката...ще бъда още по-щастлива Simple Smile
Ето тук намерих интересни неща за селена:
http://gotvach.bg/n9-3819-Селен

# 82
  • При розите и топлата вода ......!
Здравейте!
sonya83 , чудесно е че проблема ти се е решил. Hug Дай Боже всекиму! Praynig
Фри , здравей и добре дошла. За Военна болница, лежах в ендокринология и съм много доволна. За хирурзите обаче не знам нищо. Не се страхувай! Според мен всичко е въпрос на късмет.
Операцията не е тежка. Някои от момичетата се връщат на работа буквално след няколко дни. Още повече, щом работата ти не е свързана с физически труд.
Кога ще те оперират?
pepi1963 , браво на детенце.  bouquet Стискам палци силно и желая високи резултати!!!!!!!!! Praynig Ако не е изкарала не се притеснявайте. Има и следваща сесия. Peace

Otkakto se operirah vse nesto ne e nared ,ujasno ste e ako tsql jivot prodaljavat naste maki .
И аз се чуствам така. Особено ме мъчат изтръпвания и болки в  мускулите. На мен хирурга ми каза, че понякога тези симптоми продължават дори година. Вярвам му, пия си лекарствата и чакам! Wink
Инка, имам си файл "Съвети Ина". Допълних го! Hug
botzy, да, пазех се от тежко. Така казват и лекарите. За Пандев не мога де ти кажа нищо, но тук има при него оперирани момичета, дано се включат с инфо. Какво налага операцията? Не можеш ли да изчакаш бебчо да порастне? АзСъмСи просто не пише вече в темата. Дано всичко при нея да е наред. Praynig
Меци, baki_jovic , и всички останали,  айде драснете по редче. Hug

# 83
Бебчо заспа  smile3504 и дай да пишам някой ред въпреки юе и мен ми се доспа smile3507 така слатко си спинка.. само на бръзичко тъй като не ми остава много време...целувки и поздрави до всички, на тези които им предстои операция с Бога напред  newsm17 и дано всичко да мине добре... за останалите дано с пролетта да минат всички мъки, но да дойде че вече ми писна от това студено... newsm51 newsm51 много целувчици..

# 84
Здравейте!  Heart Eyes
Приберете бухалките, ей, веднага си признавам, че си дадох компютърен пост, защото бях на почивка с малката през пролетната ваканция. Чувствам се много добре, заредена със сили и радост и от все сърце ви желая така дълго чаканото топло време най-сетне да дойде и да ни дари с приповдигнато настроение, оптимизъм и здраве!
  bouquet

Аз_съм_си, ако четеш, и аз ще се радвам да пишеш, че си добре!

# 85
Здравейте момичета! Отдавна не съм влизала в комп.защото бях на вилата.
Там работа колкото искаш, да разкопаеш градинки, да засееш цветенца, а пък
времето едно лошо - хем хубаво със слънце, а след това дъжд. Но пък се чувствах
отлично там. За селена - има различни фирми които предлагат, но аз си купувам
или Селиноген или само Селен на фирма Валмар. Но мисля, че се пие 1-3 месеца и след
това се почива.   bouquet  bouquet

# 86
Здравейте момичета,благодаря още веднъж на всички които са ми отговорили.Минаха две седмици от операцията и сякаш нищо не се е случило,чувствам се добре,вече не ме боли разреза,паднаха и всички струпчета.Искам само да ви попитам колко време след операцията трябва да посетя ендокринолога?Желая на всички хубав и умихнат ден,а на тези които им предстои операция -не се страхувайте всичко минава много бързо и леко. Hug

# 87
Здравейте!
И аз да се разпиша набързо.
elonka,аз посетих ендото месец след операцията с изследван ТСХ.
Фри,зависи как ще се чувстваш,но аз почти веднага започнах работа.
Хистологията излиза след десетина дни,но още при самата операция се вижда
какъв е възела,е не е окончателно ,но все пак.Ако има съмнения за нещо по лошо
те ще ти кажат.
pepi1963,кога ще излязат резултатите на детето?Стискам палци силнооооо.Наблягайте
и на матурите ,че ако са хубави оценките и те вършат работа.Моята дъщеря с тях влезе без да
ходи на изпити.
 Gerova,и аз пия селен но Валмар,ще чакам да стана красива Grinning
baki_jovic, 4ик4ирик,gelikas,ina15,и всички останали-прегръщам ви и ви желая хубав ден
gelikas,аз ти писах и в скайп ,ама ти не ми отговори,явно си била заета.

# 88
Здравейте момичета,
На мен също ми предстои операция на кистаденом на щитовидната жлеза. Според хирурга трябва да се изреже целият ляв лоб на жлезата. Въпросът ми е дали при някоя от вас се наблюдава напълняване след това поради хормоните, които трябва да се пият.
Още се колебая за операцията, според много хора мога да живея години с възела ако го наблюдавам редовно. Не знам какво да реша.
Благодаря!

# 89
mama 77,на мен ми отстранен целия ляв лоб и нищо не пия.
Решението за операцията си е твое,аз лично се чувствам по добре така.
ако имаш въпроси-питай,с удоволствие ще ти отговоря.

Общи условия

Активация на акаунт