Споделете 159

• 26 864
  • 726
  •   1
Отговори
# 30
  • Майничка
Тити, ти поне можеш да излизаш с номера "тук такива се харесват" Laughing

# 31
  • Варна
Пипинс, спираш всякаква храна след 15-16 часа. Гарантирано след месец ще си поне 5 кг. надолу Peace.

# 32
Саденето на арпаджик и чесън е по-ефикасно на декар, от саденето на картофи, като средство за отслабване

# 33
Ахнах направо като прочетох....
Бойко вече се е тотално самозабравил...
Жалко.

# 34
  • о`майна лунна нощ е
Направо си го представих вчера ББ нагъзен на някоя нива. Между другото тази водеща, чието име дори не знам, ми е адски антипатична като стил, изразяване и ефирно поведение. Мрън, мрън, мрън ... с една такава татъртваща дикция ... бляк. Винаги превключвам канала като я видя.

Седмицата не започна добре. Доста работа отментах, но оставам с горчилката, че трудът пак ще е неоправдан. Мразя, когато се получава така.

ПП - Гаргамел, да ти е пълна с радост и усмивки къщата! Честит празник на патерици.

# 35
  Отслабвах като изхвърля сладкото, тестеното и газираното от менюто. Ама как да стане, като съм такъв почител и на трите  Crazy Иначе най-прелестни резултати със салати, скара и джогинг  Laughing
 Днес съм на откриване на изложба и ще срещна жена, на чието творчество се възхищавам. Оказа се- и тя на моето Simple Smile

# 36
  • Варна
Елинор, те краставите магарета отдалеч се надушват. Simple Smile Пускай линкове тук или във фейса към такива събития. Човек като не е в тия среди въобще не чува за тях, а е интересно да се види.

# 37
Клисаво начало на един клисав ден.
И въпреки всичко, имам 9 приятеля във ФБ, които го харесват Rolling Eyes

# 38
Разделното хранене ми е вършило най-добра работа най-неусетно.  Предимно в точката "сутрин плодове, по принцип половината чиния салата".

Виждала съм резултати и от други неща, зелева супа, дюкан и пр., но не бих повторила в никакъв случай, особено последното - няма начин да не е вредно.

# 39
  • Кацнала на едно дърво.
С болест.  Laughing
Вече се похвалих преди няколко страници, че грипът изяде зимните снежни натрупвания. В интерес на истината, нямаше кой знае какви натрупвания, но аз не се чувствах добре.

Е, грип, грип, ама аз си тренирам всеки ден плътно по един час. И не ям нищичко след обяда. До другия ден. И така, всеки ден.
Ако искам да влизам в полата си от девети клас.  Joy (Това ми е голямата фукня.  Joy)

Честита пролет!  Hug

# 40
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Пу, пу, Василиске. Грип ли е, не ми го хвали. Моят мъж е станал абсолютно стройно момченце след едноседмично боледуване, но това не ме радва. А той е доволен, поне му било по-леко като се навеждал.
Отслабва се чрез пренастойка по отношение на храната, т.е. всичко идва от главата. Забравяш тестено, пържено, газирано; картофи и ориз са само добавка (ето, ББ се е погрижил); не ядеш въглехидрати от ранния следобед нататък; вечеряш леко и към 18.00 ч. На вид елементарно, на практика ... Найс, а?  Laughing

# 41
  • Майничка
Да се поФаля и аз като Василиса, че си влизам в пола от 9 клас, ама тя е на силно набран ластик  Wink, та в нея и два дни преди да родя влизах. Joy
Виж, в горно не от 9 клас, ами и отпреди 2г. не се побирам...

Най-голяма работа и на мен ми върши разделното хранене - стабилна закуска, супа на обяд, салата вечер и никакво ядене след 18ч., ама ако оставя благоверния да се храни сам като се върне от работа, само сандвичи ще набива, та се жертвам, либоФ, кво да прайш... Mr. Green

# 42
  • Paradise
Клисаво начало на един клисав ден.
И въпреки всичко, имам 9 приятеля във ФБ, които го харесват Rolling Eyes

ти 9, а аз 109 (поне) Confused

Благодаря ви, момичета, за отговорите.
Наистина сте ми в пъти по-полезни, от безбройните теми за отслабване в "Красива мама".

За пореден път се прекратява конкурс с мотивите "нарушения при подготовката".
Добре, но да бяха ги открили тези нарушения преди всеки един от кандидатите да е дал х пари за подготовка на документите.

# 43
Ей тъй, както си ровех в нета за един телефон, попаднах на студентка с биполярно афективно разстройство (БАР) в розали. Няма право да учи педагогика, но учи. Не си правя изводи за всички даскалки де.  

# 44
Пипинс, спираш всякаква храна след 15-16 часа. Гарантирано след месец ще си поне 5 кг. надолу Peace.
Shocked
Е аз си лягам в 23.30.
Ше пукна от глад от 15 до 23.30  Crazy Laughing

Общи условия

Активация на акаунт