Споделете 159

• 26 865
  • 726
  •   1
Отговори
# 45
  • Пазете Гор
Баба ми е автор на лафа "само вОда пие детето, ама и она му се лепи", когато някога комшийки забелязали, че чичо ми е тежичък за седемте си годинки.
Таквиз сме си, тежички. Преди повече от 20 години преминах 90 кила, доближих 100-те и все там си седя. Ама според работата съм или 90 кила мускули и сръчност, или пак толкова, ама сало и комптетентност.

Комуто му стърже коремчето, пък не иска да яде, да пийне водица. Повечко и хладичка. Залъгва.

Вчера кастрих една слива. Буквално, имам предвид. Мислех, че ще заприлича на бонзай, но мяза на дърво пред колибата на вещица. Язък, а бая се измъчих, то и трионът ми негоден, затъпен и без чапраз, търках като каторжник цял следобед.

# 46
  • Варна
За качествено отслабване препоръчвам нов любовник.  Mr. Green Аз естествено не съм пробвала, но други са пробвали и има резултати. Е, резултатите после станаха резИлтати, но това е една друга тема. Моето смъкване на килограми е свързано с луната. Мързелива работа - ни салати режеш, ни бъркочи ядеш. Само чаец пийваш. В останалите дни - както и другите са казали. Без газирано, почти без сладко, тестените не мога да откажа, но и не се тъпча. Не претендирам за здравословност обаче.
Моят критерий за кльощавост е една рокля от...четвърти клас. Като я нахлузя трябва да ми стяга само на едно място, на другите стои по мен. Отдавна не съм я пробвала.

# 47
  • Paradise
Саня, говорим за изпробвани неща Laughing
Разби ме с тази рокля от четвърти клас! Браво!

Чавето хванало един парфюм от моите и пръскало, пръскало...
В спалнята не се трае от аромат, а парфюмът е преполовен.

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 20:10 от Пипинс

# 48
  • Пазете Гор
Хубав ден днес, пролет иде. Ей туй посред пост откъснах от пръта навън. Задобрявам. Ръчна изработка е, и сърце съм му турил, и душа, и мерудийка. Наздраве.

http://media.snimka.bg/8275/022805038.jpg?r=0

Баща ми щял да дойде с влака. За два часа. Щял:
- да донесе пресни яйца
- да види внучките
- да им даде пари

Три пъти звъни да уточним подробностите. Като Айзенхауер преди десанта.
Утре ще споделя омлет.

# 49
  • Варна
Боже, а коя  ли иска да се напъха в рокличката си от изписването???  Аз пък искам да мога да си влизам в новите рокли, затова си ги купувам по мярка.  Mr. Green  Май съм стигнала вече стадия на Карлсон - умна, красива и прилично... подплатена. Simple Smile

# 50
  • Варна
Справедливостта изисква да спомена, че в четвърти клас онази рокличка ми беше възширочка.  Laughing

# 51
Саня, тъкмо се притесних за теб сериозно, добре, че разсея мъглата.
Аз слабея най-успешно с кърмене, затова го карам по 2-3 години  Laughing

# 52
  • България-Швейцария
Миналата година по това време, надзиравайки ремонта на бъдещия офис на любимото, неусетно щях да се обезплътя, сигурно на всеки поглед към сметките съм сваляла по 1 кило, а в моя случай няма много откъде.
Тая зима съм си ги наваксала, че и отгоре, стигнала съм заветните 50 кг, никога не съм била толкова.
Голям шок като трябваше да легна, за да успея да издърпам ципа на едни дънки Crazy, доста странно се чувствам.

# 53
Лятоска май беше, отидох по-рано на село, шматкосвах се пред къщи. Мама ми заръча да изкарам козата, като мине козаря, и запраши нанякъде. По едно време кучето ни залая, чу се отдалеко да подсвирква козаря и да вика. Отивам под сайванта, закачам с една карабинка, с повод за служебно куче на жандармерията козата, излизаме си кротко на улицата, и чакаме. По едно време се задават първите кози, от двете ни страни кръстовищата са Т образни. Задава се и козаря - около 70-75 годишен старец, много подвижен. Минава ту от едната страна на козите, ту от другата, псува конкретно - майките им, ненаедените им гърла, както си му е реда. Обаче го гледам, когато мине отляво на стадото, и го виждам - някак странно си замута краката. А козите са за псуване, това е проклета гад - на два крака прави стоят, само да си откъснат две листа и една зелена кайсия от надвисналите над оградите. Наближава козарят, и установявам кое му е странното - човекът е със чарлстон - панталон, широк долу до обувкитекъм 30 см Гледам, и не вярвам на очите си. Наближава съвсем близо, вика - пущай я! Е, пускам я, ама видях, че е и с лачени обувки, шоколадови. Прималя ми, искаше ми се да седна, а той вика - Цонка, виж мама ти как ме докара - и се усмихва и разтваря доченото си палто, а в кръста завързал панталона със сезал. Моят панталон, и моите обувки, от абитуриентския ми бал. От 18 годишен младеж през 1976г на 75 годишен старец през 2009-та.
Не ми свиди никак, много нагорно ми дойде. След 33 годишен престой в гардероба.

# 54
А козите, това е проклета гад - на два крака прави стоят, само да си откъснат две листа и една зелена кайсия от надвисналите над оградите.

Вълк, много ме развесели с това, верно си е потвърждавам го като един типичен представител на козите Laughing
А колкото за панталоните, много хубаво е направила според мен жената, човекът може да си няма, какво му е толкоз... Blush

# 55
Шокиращо е, не ми свиди, не бях подготвен да видя на манекен абитуриентския си панталон и обувки

# 56
Да, предполагам, знам, че не ти се свиди, но мен ми стана едно такова мило и хубаво като си представих картинката.

# 57
Няма ли да му е трудно да бяга след козите с тез лачени чепици Rolling Eyes Козата, верно е щуро животно!

# 58
  • Пазете Гор
Що ли се сетих как във "Винету" авторът описваше тамошните пройдохи. Ех, Вълк, от него по-добър си, и по-искрен, и си го и виждал най-подир. Той, на "Винету" авторът, разправят, че по познания от списания пишел. Като нашия Б. Райнов. Е, той по държавни разноски поне е пътувал.

Козите освен щури, са интелигентни същества, като хора. И пак като хора, техните мъже са къде-къде по-смрадливи. Странни гадинки са, ядат за деликатес семенните кутийки на бучиниша, което е отрова, та дрънка (това ли беше изпил Сократ). Не им вреди, обичат също да похапват цигари и изобщо тютюн. Не отказват и лепило за тапети, вестници и други такива. Да им имам стомасите.

# 59
  • Boston, MA
Kaц!
Нищо няма да триеш, Рокс, я как си тръгна темата!
По повод на 40-годишнините приятелката ми роди фразата : "Като няма да празнуваме- ще пътуваме!" и днес спретна един хитроумен план за фестивал на гайдите в Галиция през юли. От три години ги мислим тези гайди, може би тази година  ще им дойде реда.
Общо взето, имам нужда да мисля за такива неща...

Сакън бе, как няма да празнуваме?!? Аз съм се наточила на международно пътешествие с празник. Ама ха.

Всъщност, откъде идва това суеверие и защо точно за 40? Или да си пусна тема...

Общи условия

Активация на акаунт