Споделете 159

• 26 873
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
  • Казанлък of all places
Бубка, свързано е с 40-те дни след смъртта, ала-бала.Един Господ знае защо не трябва да се празнува. Ама виж как на напъпилите НАС пътешествия са ни в главите, в унисон един вид. Simple Smile Ентъртейнмънт енд инджоймънт трябва да има!
Гледай, гледай : 40 е числото на изпитанието. Доколкото си спомням древните вавилонци, поради фактът, че съзвездието Плеяда остава скрито за 40 дни, смятали това число за съдбовен период. 40 дни е и периода, през който става прехода между смъртта и преминаването в задгробния живот. Душата, напуска земята след 40 дни. Всемирният потоп е продължил 40 дни и нощи. 40 години евреите търсят пътя към Обетованата земя. И в нашата религия числото 40 носи в себе си много от езическите вярвания на народа ни.
В Новия завет обаче, 40 е свързано с молитвата, с надеждата за очистване от греховете и за живот.

P.s. И тема вече са пускалииии

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 22:44 от angelina.bgk

# 61
Коя е легендарната мама кенга? Първо попаднах на кенга, после на Кенга_ , и то точно в темата, дето са починали близнаците й  Shocked

# 62
  • Boston, MA
Аааааа, не не не не. Ще празнувам. Моето пътуване беше за Лондон, но не мога да събера колегите-набори, та може и да е до по-екзотична дестинация (Дамаск - ММ ще мърмори до безкрай). Но е отложено де, до есента, поради български ваканции, ура!

Вълк, съвсем друга е.

# 63
  • Boston, MA
2007, има давност, пускам нова тема.

# 64
  Вълк, смях се със сълзи Simple Smile Не знам на кое най-много...на лачените обувки ли, на панталона чарлстон 30 см или на твоето изумление.  Laughing
 Лилибон, слагам тук информацията, ако искат варненци и гости на Варна да отидат:
гр. Варна, бул."Мария Луиза"13
галерия''Универсум''
21 март 2011г.
Откриването ще е с вернисаж от 16 до 18ч.
Официално представяне - в 17ч.
Изложбата ще гостува един месец
Таня Иванова е наистина страшно надарена и слънчева жена. Тъканите й картини са пълни с обич и топлина.

# 65
  • Варна
На бебето ако му сложа лъскав черен шлем, може спокойно да изиграе Дарт Вейдър. Може би героят е страдал силно от запушен нос...

# 66
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Когато има повод, трябва да се отбележи, иначе какво ни остава в този напрегнат живот.
Както бях обявила, че няма да празнувам 40-годишнината си, така стана огромен импровизиран купон. Първо дойдоха родителите ми, само да пийнем по питие, без да сме празнували нарочно. После намина сестра ми, зет ми; комшиите чули врявата - добавиха се и те и така ... до ранни зори. Много весело неофициално празненство стана.

Вълчо, живо си представям козаря, накичен като абитуриент и се смея от сутринта.  Joy

# 67
Легълце или легалце? Важно ми е. Или може би дублети?

# 68
  • Майничка
Аз съм за легълце.

# 69
И аз принципно, но го получих написано в другия вариант в покана за сватба. Та се замислих  Laughing

П.П. Не питайте какво правят легълца в покана за сватба  Mr. Green

# 70
  • Казанлък of all places
Легълце е.   Все ме хващаш на работа, та с онлайн ресурси да се оправям.
А, ние не питаме Simple Smile

# 71
О, благодаря, мадам!
Не питайте защото и аз още нямам обяснение чак пък толкоз подробно описание на програмата кому е нужно  Blush

# 72
Аз питам. Не! Настоявам да знам и да видя сканираната покана  Mr. Green

# 73
Определено е най-алтернативната покана, която съм получавала. Но не ми дава сърце да я плесна тук от уважение най-малко към младоженците. Просто хората нали знаеш понякога в желанието си да се получи нещо неповторимо и оригинално изпускат тънката граница между добър вкус и откровен кич.

# 74
Бе теб ли да те уча. Прати ми я в скайп Grinning Аз няма да я показвам на никого  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт