Споделете 159

• 26 875
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Да, да, тоз вариант ми е ясен, просто е вкъщи, та ще почакаш до довечера Simple Smile

# 76
А така.
И без това съм на вълна сватби.
Много хубаво снимат в чужбина, бе, пфу  Crazy

# 77
  • Пазете Гор
Имше една книга, в която на сватбата на добрите булката сготвила такъв чуден буламач, че всичкото гости се изпонавлюбили и се оттеглили из дворове и тавани, градинки и беседки, за да консумират влюбванията си. И остави туй, ами и всичкото добитък на хасиендата взело да се чифтосва.

Може и да са почитатели на Лаура Ескивел тия младоженци Simple Smile.

# 78
Не, не, легАлцето не беше в такъв контекст. Просто сватбата е с преспиване.  Laughing

# 79
Ако надпишеш картичка с послание, в отговор на тоз брутален кич, проява на недоклатеност ли ще да е?  Simple SmileТо зависи и колко са ти близки, де.
Темата за декларациите се опитва да ми развали деня, вадя тефтеря и записвам поредната досада, редом с ходенето до КАТ и кой знае какво още.
Болното бебе да оздравява веднага!

# 80
Аз отгооврих семпло през интернет. Явно се модернизират нещата, има чек-лист какво да очаквате от сватбата и чек-лист какво те очакват от вас. Малко като пазарен, а не сватбен ритуал ми идва, ама аз не съм критерий. Нямам опит в сватбите. Поне вече знам какво не искам да е моята сватба някой ден ако се заженя.

# 81
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Дренчето ме подсети, че трябва да подавам данъчна декларация, бях тотално изключила. Имам едни хонорари от миналата година, които трябва да декларирам, досадно. Нали не съм изпуснала срокове?

Дотук дегустирах бонбон с калвадос, с коняк, с ракия. Останаха тези с уиски и 4-те вида ликьори. Ако колегата продължава така щедро да вади кутии и черпи за чрд, ще си тръгна с песен на уста и неустойчива походка.  Laughing

# 82
  • о`майна лунна нощ е
30.04 е срокът. /всъщност реално идва 02.05 заради почивния съботен ден на 30.04./
В него се извършва и плащането на публичните задължения.

# 83
  • Майничка
Споделям подслушано от №2 :"от днес нямам още нови панталонки/ в джобчето ми не дрънка нищо, защото не обичам семки и мама не ми купи бонбонки"... Горкото дете! Mr. Green

# 84
Ох, аз тъкмо бях измислила сайта за сватба, даже с анкетка какво искат да ядат (вегетарианско или риба), дали ще са 1, 2, 3ма, със списък с подаръци, описание на главните действащи лица, снимки, че даже и регистрация. И милото каза, че тва били глупости Rolling Eyes Пък аз така се бях вдъхновила. Crazy

# 85
  • Paradise
 hahaha Гаргамела, весело е у вас!

Двете машини са тръгнали от Австрия за към наше село.
Шофьорите се обадили преди малко на колегите, че тази нощ ще спят в района на ферибота Калафат-Видин, а утре, като преценят ситуацията, ще решат дали ще минат на ферибота или ще ходят до Дунав-мост.
Всичко щеше да е прекрасно, ако не трябваше да са до обяд утре в Сф.
Няма сми да казвам, че всички сме вече на нокти.

# 86
  • Казанлък of all places
Защо да са глупости бе, Ео? Или на славянската ни душевност повече се нрави да има 8 кафемашини, 3 сервиза и 5 каквото-там-се-подарява -напоследък вместо да състави списък ? Може пък, де да знам, отдавна не съм присъствала на събития от подобен род. Мисля,че добре си нацелила нишата.
Ядна съм и затова така бълвам. Другарят т.нар. министър-председател много ме подразни снощи и още ме държи. Извинете.

Гаргамеле, фен съм ти на щерките!

# 87
Не толкова за подаръците, колкото, че смятах да каня народа по имейл с прикачени покани по мой дизайн (за да не хабя хартия), както и да отговарят дали ще дойдат във въпросния сайт. Ако ще идват - анкетка - сам ли ще сте или с половинка, вег. ли ще ядете или риба, а половинката какво ще яде. А сега цък тук - изберете ми подарък Mr. Green Отстрани - кои сме ние Mr. Green - двете семейства, ние, кумовете, шаферките - всичките със снимки от официална сесия.  Crazy Laughing После чии услуги се ползват - мястото, кетъринг (ако не е ресторант), торта, грим, дрехи, фотограф, оператор.
И целият дизайн да е с едни и също мотиви - покани, сайт, украси на самото мероприятие.
Ся ако рече и да ми предложи  Joy
Ох, много съм зле.

# 88
  • о`майна лунна нощ е
Споделям подслушано от №2 :"от днес нямам още нови панталонки/ в джобчето ми не дрънка нищо, защото не обичам семки и мама не ми купи бонбонки"... Горкото дете! Mr. Green

rotfImao

# 89
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Ео, хрумката ти е великолепна. Ти не го слушай милото, а си действай по план бавно и полека. Като свикне с мисълта, ще приеме идеята ти. Това работи, казвам го от висотата на 20-годишен брак, т.е. много опит в прокарване на идеи и налагане на моето си.

Пипинс, стискам палци да слезете скоро от ноктите и въздъхнете облекчено.
Гаргамелски, вземи купи бонбонки на детенцето, виж как умничко те е подсетило.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт