Споделете 159

• 26 867
  • 726
  •   1
Отговори
Споделяйте на воля, пиленца, кокошчици и петли!

# 1
  • Кацнала на едно дърво.
Кудкудяк!
Честито на Мяу, честито на Жози - да сте здрави, богати, обичани и весели!  Grinning Heart Eyes
На гаргамелиното гаргамелче пожелавам светлина и щастие! Hug

Вълчо, преди време в "Нашите деца" се беше натресъл един евангелист, пробутван от една родителска организация, доколкото си спомням.  Laughing Та този субект щедро даваше акъл от височината на своите.... Никакви... Оказа се, че ни образование има, ни децата той си гледа, да речеш опит, туй-онуй....  Laughing Окъде черпеше тази "мъдрост"? Mr. Green

П.П. Споделям доволно, че плувам в собствен сос.  Laughing

# 2
Рокси, случката с лекарката се развиваше в България.
Но за другото си много права. Тук всичко е по определени правила, които се спазват и няма много място за лично творчество. Нещо като дресировка. От една страна е добре, че иначе как ще се управлява цялата тая сбирщина от цял свят, а от друга страна - дразни. Като коне с капаци са - особено разните му там служители - а си задал някой въпрос, който не е в списъка му с въпроси, и тичат да търсят мениджъра, защото не знаят какво да правят.

# 3
дебела съм  Crossing Arms

# 4
  • Казанлък of all places
Kaц!
Нищо няма да триеш, Рокс, я как си тръгна темата!
По повод на 40-годишнините приятелката ми роди фразата : "Като няма да празнуваме- ще пътуваме!" и днес спретна един хитроумен план за фестивал на гайдите в Галиция през юли. От три години ги мислим тези гайди, може би тази година  ще им дойде реда.
Общо взето, имам нужда да мисля за такива неща...

# 5

Аз пък вчера си купих дънки дето ме правят дебела Crazy Да ме питаш защо, хем не се харесах много, ама ме сърбеше да си купя нещо. 
angelina.bgk , готин план Peace

# 6
Кац и аз тук, никой да не помисля да трие. Така и не го разбрах със суеверията Simple Smile
Повечето суеверия не са изобщо на далавера. Пускане на яйце през пазвата, червен конец, три пъти се завърти, тук плюни, там плюни...
Няма ли нещо свързано с ядене на шоколадови трюфели, билети за бъдещи пътувания и други такива? Защо дяволът да не бяга от миризмата на нов парфюм, а?

П.С. Да не чувам думата "дебела". Мама: "Купила съм на детето чудна рокличка, на М. по-тесни пуловери, нали отслабна, а на теб едно пончо...." Мм? А палатка?

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 21:07 от Анда

# 7
Честита първа пролет, (астрономическа)!

Вълчо, преди време в "Нашите деца" се беше натресъл един евангелист, пробутван от една родителска организация, доколкото си спомням.  Laughing Та този субект щедро даваше акъл от височината на своите....
Aми не, тоя си е съвсем нормален, източноправославен, християнски дядо поп.
Чак му се зарадвах, да ме питаш защо, не мога да отговоря http://www.severozapad.org/forum/index.php?topic=843.0

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 21:09 от Вълкът с дълъг ник

# 8
По повод суеверието- нали който искаше да роди пускаше Споделете? Помня нещо такова, още покрай Бу, че и преди.

# 9
  • Варна
Дойде ли вече пролетта? Честита да ни е!
Гордо споделям нареден пъзел от 1500 части. Сега съм в дълбока дилема - да го залепя ли или да го разглобя след някой и друг ден и като ми дойде муза два месеца да си го редя?

# 10
  • Майничка
Бзззз, кац. Laughing
Благодаря ви за пожеланията за №1!

Току-що получи последния си подарък - обеци от рог на северен елен. И подарък за семейството - парче кожа от северен елен за окачване на стена, ок.50 на 30см, във форма (условно) на сърце. Естествено, сега, веднага, на момента трябва да се окачи някъде, независимо къде! Mr. Green
Засега единственото разумно приложение, за което се сещам, е да му измисля някакви ремъци за закрепване през гърдите и дупето и да маскирам дребното като еленче. Смятам да го дообмисля за следващата Коледа. newsm78

П.П. Рокси, дай линк към новата тема в старата, моля.

# 11
Всичкото мъж у нас се е паркирало на дивана да гледа "Лоши момчета". Много са смешни.

# 12
Честито на всички празнуващи, да сте живи и здрави, и вие, и семействата.

# 13
  • Москва
Честито на празнуващите.Нека мечтите им се сбъдват...
Споделям,че ми е криво.Колко лесно всичко сео бръща за секунди.... И няма как да го оправим...

# 14
   Гаргамелче, голям съм заплес  Blush Честит рожден ден на детето и му кажи да СЛУША МАМА!
Другото ще се нареди  Mr. Green
  Един вид и аз кац. Намерих комар у дома - преди да е дошла пролетта дори, егати наглеца  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт