131 Размирни дни, жасминови нощи - арабски мами, тук ли сте още?

• 53 862
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
  • сред маслини и портокалов цвят
Айде и аз в кюпа на тези без настроение. Мъж ми другата седмица заминава. В Сирия нещата хич не са розови, няма да си намеря място от притеснение. Бих предпочела да замина с него, отколкото да се притеснявам отдалече.  С малката фъстъчка обаче засега това не е възможно.
Та ви  Hug  и дано дойдат по-добри дни за всички нас!

# 181
Nawel ,няма как да я оставя малката на някой. Всъщност имам доверие само на снаха ми, оставяла съм я, но само по спешност, ако имам работа по институции и т.н.  
За помощ в домакинството пак не става- обичам всичко сама да си върша- хем  така мога да мрънкам, че никой не ми помага  Mr. Green

Какво става с тва дете не знам.4 месеца си спеше цяла нощ-10-12 часа!!! СЕга по 4-5 пъти става, цока, гушка се. В нейното легло почти не спи, най-много час-два.

Иначе да се похваля- запека го оправихме с.... гърне!!! От 3 седмици я слагам на гърне и си ака всеки ден, а преди на 4-5дни и то със зор , термометри и кво ли не ....

Ох, и аз  брах страхове, докато мъжа ми беше в Сирия. Права е дето казват, да пази Господ от това, което най-близките си мислят.
Той пък  лятото  направи тежка катастрофа близо то сирийската граница. От колата нищо не става- сега ми донесе снимки, какво е преживял той си знае.Елхамдулилла, че се е отървал. Нали е кюрдска глава- здрава е, само крака му -наложиха се няколко операции. Слагали му пирони и т.н.
Та след Нова Година замина, за да се извади един от пироните. Лятото трябва да се извади още един.... Свекър ми пък е тежко болен и искал да види малката.... На мен пък не ми се ходи никак. Едно , че много  жеги и малката ще се разстрои. Знам ли, има време, но не ми се ходи.   Пък и майка каквато е паника, как ще живее , докато ни няма не знам...

Такива ми ти работи.Но хич не съм на кеф нещо. А пролетния сезон е просто изтощителен за моя организъм  Sick  Сега като почнат и мъхчетата да летят във въздуха и алергията...

Пък и юли месец ми изтича майчинството. Т.е ще ми дават само по 250лв ли беше на месец, а не както досега процент от заплатата /дори не знам колко процента май бяха 80/. Не ми се връща изобщо, не ми се работи. По добре с малката шефка в нас, отколкото с други шефове  Mr. Green

# 182
Шило - мило , то и аз не обичах да ги оставям на никой , но докато сестра ми беше при нас бая ми ги е гледала . Можех да си позволя лукса и на кино дори да отида с мъж ми , а сега отново започвам да лудвам . Добре , че поне през деня са всички по различните им  училища и поне малко от малко ми е спокойно . А ако снаха ти е разбран човек можеш да се възползваш без да прекаляваш разбира се .
Можеш да провериш и за ясла това също би те отменило от целодневното напрежение .
А за леглото дори и да не иска да спи по-добре я отдели с време те и моите не искаха , но след седмица -две разбраха , че няма как да се върнат да ми спят на възглавницата и престанаха да досаждат . Аз двете по-големи съм ги кърмила по 15 месеца близо и все по гърдите ми висяха та ми е ясна историята . Желая ти успех !
Здраве на всички и по-малко нерви .

# 183
               Здравейте принцески   bouquet
     Минавам да ви видя как сте  Hug
     На всички които са имали повод за празнуване , честитя на патерица .
     Нека бъдат винаги следвани от здравето , щастието и любовта   bouquet

Шило   бебка да не би да я мъчат зъбки  ThinkingВъзможно е от това да  е толкова неспокойна . А за успеха ти с гърнето ,едно голямо браво  Grinning Аз трудно се справих с този проблем , когато се опитвах да науча моите терминаторчета  Embarassed Пожелавам бързо
възстановяване на съпруга ти  Praynig За Сирия и аз чувам че положението в момента там не е
добро . Моля се да не се стига до по лошо  Praynig
     Омче спокойно мила . Според мен всички деца минават през този период .
Трябва само още малко да потърпиш . Моите дечурлига правеха същото , ставаха посред нощ за да играят . Правилно те е посъветвала лекарката .Сега ти е още по трудничко , но ще отмине . Живи и здрави да сме само , всичко ще се нареди  Hug
    Уго вие как сте . Как са принцесите  Grinning
    Амалче добре съм . Нещата тръгнаха мъничко , дано и за в бъдеще да  започнат да се развиват за добро. Събитията в региона ми се отразяват зле и на мен  Sad Притеснено ми е , и аз нямам много настроение . Освен това , тук минавам тежък период със
сестра ми . Има сериозен здравословен проблем , и в момента водим битка за живота и .Надявам се да преодолеем и това , по точно сигурна съм че ще се справи със проблема , защото тя е много
борбена и силна  PraynigЗатова и напоследък не влизам често при вас .
   Ники при теб как е , пооправи ли се малко . Ако не е проблем , може тези
 дни да се опитам да ти звъна за срещичка  Hug Ще бъда във Варна тези дни , дано имам този
път късмета да те видя  Laughing Дано се получи , защото времето ми зависи от сестра ми най - вече
 в момента .
   Ясминка Hug Дано наистина дойдат по добри времена за всички . А
най -вече здрав разум в главите на хората , които предизвикаха тези неща .
    Алверка и аз стискам палци  Grinning Нека следващата работа , бъде в пъти повече добра от сегашната  Praynig
  Любс , Дуа , Олди ,Астарта , Айя , Науел, Над2 и на всички пропуснати , много  Hug и лека седмица

# 184
Добър вечер на всички!

Дано събитията в региона се поуспокоят, че на много лошо мирише....  Peace Praynig

Ясминка, много целувки на малчовците!   Hug

Саида, дано всичко мине и се размине при сестра ти  Praynig Praynig

Амал, Уго, Науал, Айа, Олди и на всички, които не споменах много  Hug Hug

За отчета: още не съм влязла в час  Rolling Eyes  Mr. Green

Лека вечер и повече поводи за усмивки!   bouquet

# 185

Ето една закуска за повдигане на духа  Hug

саида радвам се че нещата потръгнаха  Hug ,дано сестра ти да се справи с болестта  Praynig Praynig Praynig

айа Марсел Халифа е страхотен  bowuu

Ние сме добре ,домашната детска градина работи на пълна пара,към 7 с най-голямо нежелание си тръгват .  Laughing

Аз също тук няма на кого да ги оставя,та от малки ги мъкна навсякъде с мен и до сега ми е останал този навик,хлапетата обаче не протестират  Sunglasses

Вчера ми разказаха следният виц,от къде са го изкопали не знам
Индиец заминава за Англия и си намира квартира в многоетажен блок с неработещ асансьор и на полседният етаж.На следващият ден слиза до близкият магазин и иска храна за кучета,продавачът обаче започва-абе,ти си индиец и няма какво да ядеш,как да повярвам че имаш куче.Индиецът се качил до апартамента и свалил кучето за да му го покаже.На следващият ден историята се повторила,но този път с котка,а след това и с папагал.След няколко ден индиеца слиза с едно кашонче и кара магазинера да бръкне вътре за да види какво има вътре,след акто е бръкнал го пита-а ,тоалетна хартия имате ли?

# 186
Уго,  Joy Joy Joy
Благодаря за закуската!

Добро утро на всички!

Уф, дано този нов ден да ни донесе повече положителни емоции!!

Hug Hug asbahna wa asbahal mulku lillah  Hug Hug

# 187
Хайде и аз да се присъединя ъм закуската..
Здравейте,момичета!  bouquet Как сте,красавици? Hug
Аз се завърнах снощи на софийска земя и сега разопаковам багажа,затова още не съм ви изчела назад,но ще наваксам тези дни..Имам толкова много да разказвам,определено съм много по-добре и по-усмихната.. Heart EyesПокрай ходенето при майка ми,взехме че отидохме на малка екскурзия до Истанбул.. FlutterМного ни хареса,много добре си прекарахме.. Heart Eyes
Благодаря ви,за подкрепата! HugИ аз се надявам,че в най-скоро време Саидче ще се кротне! Praynig
Олди,на линия съм,когато искаш и можеш,само кажи и сме на разходка.. Peace
Много  Hug и   bouquet на всички!

# 188
бреййй какво затишие, като че да е минал модератор  Laughing

Saidah,дано се подобри сестра ти!

Ум Саид, какво си правите вие? моята мома не иска да пълзи, не иска и да пристъпва, мързи ли я , какво ли и аз не знам. Иска само гуш. Заспива провесена на врата ми, всякакви опити да я сложа в нейното легло се овенчават с рев. Уж спи, а как усеща, че я слагам на нейното легло не знам. А не ми е комфортно да спи при нас, не си почивам така, все внимавам да не я смачкам и съм на тръни.

Деси, къде се губиш пък ти? имате ли нет? Не съм гледала новини, та  не знам какво става при вас.

Алвера, викаш  едва сега те оцениха като кадър  Grinning 
и мен все ме питат кога се връщам, аз с еоправдавам с кърменето. не ми се работи  Embarassed

Ох, ще правим покана на девера ми. Но не знам има ли шанс, досега са му отказвали 2-3пъти бг виза.

# 189
Привет принцеси!
Да се отчета и аз - не че ми е дошло кой знае колко настроението, но е по-добро днеска  Simple Smile Хабибито беше в болница - слагаха му стенд на сърцето и беше дълго време в болнични. Сега почна да ходи на работа ама по малко и не в неговия офис ами в друг който е близо до тях. От време на време обеща че ще ходи и в неговия си де та да можем да си пишем, но кога за колко  newsm78 . Важното е да ми е жив и здрав и да се оправя бързо  Heart Eyes
ШИЛО  мойта щерка още спи при мен - не ще и не ще сама - не заспива, върти се по цяла нощ и идва през 5 мин. ако я оставиш да спи сама. Дано при вас мине този период. Но тя като малка нямаше проблеми - заспиваше си сама и спеше по цяла нощ. Въобще беше много спокойна бебка. Обаче сега - елате ни вижте  #Cussing out А пък баткото си беше крив от бебе - само ревеше и на ръце искаше и по цели нощи не спеше, но като поотрасна почна поне сам да спи без проблем. Така че споко принцесата ще почне да спи самичка.

НАД балгодаря ти за милите думи - повярвай ми насълзиха ми се очите докато ги четях  Hug
ЯСМИНКА разбирам те как се чувстваш от заминаването на мъжо ти. Целувки на принцесата.

АЛВЕРА дано нещата с работата ти се наредят по най- добрия за теб начин.
Изпадналите в лошо настроение  Hug
НАУЕЛ какво става при теб  newsm78 Дано всиччко е добре.
УГО къде се изгуби наистина. Липсват историите за дреби - внасят добро настроение.
АСТАРТА как е новата работа
АЙА много хубави снимки
АМАЛЧЕ къде се изгуби и ти  newsm78
МаджикЛюбс (дано правилно съм го написала  Laughing) и ти да влизаш в час бързо
ОМЧЕ ще се кротне и твоя непослушко. Да го нагушкаш и него.
ОЛД дано сте се оправили вече
Аз да ви се похваля имах днеска едно много хубаво събитие - среща с САЙДАХ  Heart Eyes Една Варненско- Русенска среща, която много ми хареса и се надявам пак да се повтори. Снимките ще качи Сайдах, защото на моя тел.нещо не излизат  newsm78
На всички неспоменати арабелки  Hug  Hug  Hug

# 190
Ники, мерси, май започна да се пооправя днес  Praynig
Саида, стискам палци за се сестра ти!
Кате, не се коси - ще проходи и после ще се спомняш с умиление как е висяла на шията ти  Grinning
Омче, не се обаждам, защото ме е страх да не ви лепнем някой вирус, но се надявам другата седмица да се видим  Peace Много се радвам, че си се разведрила  Hug
На всички, които не споменавам -  Hug  bouquet
На път за леглото съм вече  Mr. Green

# 191
Добро утрооооооо  Hug

Такова затишие не е било отдавна.... Аз дори си помислих, че не получавам е-майли за известие...

Дано всички сме по-добре вече... Аз слагам скромно по едно кафе и закуска, който иска да допълва  Hug Hug

Надявам се всичко да се оправи скоро!

Последните 2 дни тук бяха доста дъждовни, а нямаме дъжд по това време по принцип. Дано да е на късмет, че на мен мноооооого ми трябва.

Ясминка, Амал, Уго, Никито, Олди, Шило, Саида, Науал, Ум Саид много  Hug Hug Hug и   bouquet  bouquet  bouquet

# 192
любс мерси за закуската   bouquet .

шило нет си имам,но време няма ,а когато има ,някой хора  Wink са ми намерили работа  Laughing.За спането каките от малки си спяха сами,Маугли от няколко дена вече окончателно се пренесе в детската.

ники дано хабибито да се оправи бързо  Praynig Praynig Praynig

Нали ходя на курс,и за да се покажат техниките,искат по 2ма  доброволци-единият ще е жертвата,а другият спасителя,за едната теника,никой не стана,обаче дреби,нали няма на кого да го оставя и го мъкна с мен,скочи и легна на земята в ролята на пострадал-цялата зала избухня в смях,тя обаче не помръдна,изпълни си съвестно ролята. hahaha hahaha hahaha

Онази вечер преди заспиване нещо говорихме за имената,които са на мода тук сега и сред мъжките е името Жад.Та взех да ги бъзикам ,че ще им родя братче,ще го запиша Жад,но на галено ще му казвам Джо hahaha След което голямата ми изнесе следната лекция-ти,изобщо не мислиш за психиката на децата си  #Cussing out ,мен си ме записала с грозно име,а как ще се чувства това дете с името Джо-ще има цял живот да се чуди какъв е всъщност-хриситянин или мюсулманин,а другите деца как ще гледат на него newsm78 И вече в неудържим смях продължава-ако е бял добре,ама ако се роди някой черен -как го виждаш като Джо и си представи следната ситуация-записала си го на летен курс към джамията и шейха го пита как се казваш момченце и той каже Джо,следващият въпрос на шейха ще бъде-ти да не си объркал джамията с църква. hahaha hahaha hahaha hahaha Тук вече последва такъв смях  Joy Joy Joy Joy
Лек ден на всички   bouquet

# 193
Здравейте,принцеси!  bouquet Heart Eyes Hug
MagicLubs,благодаря за закуската! Hug
Шило,мила,така да те разбирам... TiredМоето диване го приспивам с часове,толкова е хитър-уж спи,а тъкмо като го сложа в креватчето му се ококорва и се смее.. ooooh!Много е капризен и все на ръце иска да го нося,а същевременно се мята и рита,много е активен,все едно от ушите му тече енергия.. #CrazyМного ме мъчи и денем,и нощем.. #Cussing outЗа пълзенето,и Саид не иска да пълзи,само вдига дупето,прави минимални движения,но държа да отбележа,че е в заден ход,и сяда.. Crossing ArmsКато е в проходилката се предвижва сам,но е като камикадзе,все дърпа кабели,обръща столове,къса цветята,отваря шкафове.. ooooh!За пристъпването,като го придържам мята крачета,кляка-става,но крачки чак не прави.. ThinkingИмай търпение,мила,ще проходи скоро твоята принцеска! PraynigА за приспиването,не знам какво да ти кажа,и аз съм на същото положение и най-лошото е,че не му се въжда края.. ooooh! TiredНощем много се върти,заема удивително неудобни пози,мята се,блъска се в решетките на кошарата,от което се буди по хиляди пъти,пълен ужас е..Нищо не помага,нито меки обиколки на леглото,нито възглавници.. #2gunfire
Саида,прегръщам те силно и стискам палци за сестра ти! Hug Praynig
Ясминче,много целувки и бъди силна! HugРазбирам те  и ти съчувствам.. Hug
Алверче,стискам ти много палци и вярвам,че всичко ще се подреди както ти го искаш и в най-скоро време ще стартираш с нова,много по-добра и удовлетворяваща те работа! Praynig
Уго,с всеки изминал твои разказ за госпожиците ти,така им се радвам и възхищавам..МашаАллах! Hug
Олди,оздравявайте бързо! Hug
Оставям ви,защото ме чака много работа.. ooooh!Племенницата ма мъжа ми ще идва със съпруга си в понеделник,в БГ ще си карат медения месец,та в тяхна чест ще чистя и оправям.. Naughty
Пожелавам на всички,лек и спокоен ден,изпълнен с много усмивки! Hug на всички,споменати и неспоменати!

# 194
Привет, принцеси. Минорното настроение продължава ли?  newsm78

Любс, дай пак някой хубав пейзаж, че тука и времето е едно.... Tired

Ясминке, скъпа, разбирма как се чувстваш  Hug, но бебка е по-важна. Надявам се нещата да се успокоят възможно най-скоро, че трябва да посещавам нечия беседка. Mr. Green

Омче, Шило, от току що завършила бебепката фаза ви казавам, радвайте се, времето минава неусетно. Ето ние вече приказки разказваме, а сякаш беше вчера.  Hug

Уго, страшен асистент си имаш.  hahaha hahaha А и каките като гледам са й достойни учителки.

Астарта, къде се изгуби? newsm78

АД-то и Люспа стига сте почивали, много сте се разглезили.  Mr. Green

Алверич, потопи ли се в групата на безработните вече? Ама ти си щастливоо безработна.  Mr. Green

Саида, дай боже още повече да потръгне.  Hug

Айа, как е при вас времето? Тази пролет на нищо не прилича, пролет фалшименто. А стигам до извода, че в БГ много неша са фалшименто, не само дрехите...По този един познат от БИ вика -Ееех, ен знаете какво изпускате като не протестирате. Mr. Green Само ако се обединият бг всичко ще могат. А я ни вижте нас, протести не протести, няма значение.  Tired

Олди, много рано си лягаш? Mr. Green Аз преди 12 не мога да се отредя, ама си чета всяка вечер като се пльосне домочадието.  Crazy

Дуа, Разан, скъпи дружки как сте? Hug

Над, Ники, Науел и всички неспоменати хубавици Hug

Общи условия

Активация на акаунт