Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми на дискусия във форума?
Какви са мненията за арабския свят във форума?
Какви са преживяванията на участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми на дискусия във форума?
Формулярът обсъжда различни теми, включително лични преживявания, семейни радости и предизвикателства, кулинарни рецепти, книжни препоръки, интересни пътувания, исторически събития и въпроси относно културата и начина на живот в арабския свят. Темите за дискусия включват рождени дни, здраве, хранене, семейни отношения, ежедневни ситуации и лични преживявания. Основните теми на дискусия във форума включват празници, рождени дни, семейни радости, бременност, живот в чужбина и семейни анекдоти и забавни случки от ежедневието.
-
Какви са мненията за арабския свят във форума?
-
Какви са преживяванията на участниците във форума?
-
Какви са традициите и обичаите в арабските страни?
-
Какви са предизвикателствата на живота в арабските страни?
и дано дойдат по-добри дни за всички нас!
Сега като почнат и мъхчетата да летят във въздуха и алергията...
Възможно е от това да е толкова неспокойна . А за успеха ти с гърнето ,едно голямо браво
Аз трудно се справих с този проблем , когато се опитвах да науча моите терминаторчета
За Сирия и аз чувам че положението в момента там не е
Притеснено ми е , и аз нямам много настроение . Освен това , тук минавам тежък период със

Покрай ходенето при майка ми,взехме че отидохме на малка екскурзия до Истанбул..
Много ни хареса,много добре си прекарахме..
Хабибито беше в болница - слагаха му стенд на сърцето и беше дълго време в болнични. Сега почна да ходи на работа ама по малко и не в неговия офис ами в друг който е близо до тях. От време на време обеща че ще ходи и в неговия си де та да можем да си пишем, но кога за колко
. Важното е да ми е жив и здрав и да се оправя бързо
А пък баткото си беше крив от бебе - само ревеше и на ръце искаше и по цели нощи не спеше, но като поотрасна почна поне сам да спи без проблем. Така че споко принцесата ще почне да спи самичка.

са ми намерили работа
Моето диване го приспивам с часове,толкова е хитър-уж спи,а тъкмо като го сложа в креватчето му се ококорва и се смее..
Много е капризен и все на ръце иска да го нося,а същевременно се мята и рита,много е активен,все едно от ушите му тече енергия..
Много ме мъчи и денем,и нощем..
Като е в проходилката се предвижва сам,но е като камикадзе,все дърпа кабели,обръща столове,къса цветята,отваря шкафове..