131 Размирни дни, жасминови нощи - арабски мами, тук ли сте още?

• 53 863
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
амал, каква  ти пролет, тук вали сняг на огромни парцали! излизахме по терасата да се любуваме. Надявам се да е последен сняг, а не още 5месеца зима!!!

аз пък ве4ерно време пускам пералня, мия съдове, пооправям, пера някои дрешки на ръка. Няма време за интелектуални дейности като четене на книги  Simple Smile

Ум Саид, малкия какво хапва? мойта все така злояда, предимно на кърма оцелява. Ама ок, щом е качила 700грама.

Който не е правил гевречетата от темата за турската кухня-препоръчвам. ЗА кризисно време  са точно= само вода и брашно  Laughing  нито захар, ни яйце, ни масло. Но другия път ще сложа 2-3 лъжици захар.

лека от мен

# 196

честит ви априлски сняг  Laughing .Още си спомням първото ми идване тук-края на март,едно слънце пекнало,топло ,всичко зелено ,а в БГ беше студ и сняг.С кафето ви предлагам и място да избягате от студа  Laughing

Лек ден на всички   bouquet

п.с шило може ли линк за гевречетата  Praynig

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 09:20 от Уго Чавес

# 197
Поднасям късната закуска на шезлонгите,които Уго ни предостави за почивка и прекрасна гледка.. Hug
Много,много  Hug и   bouquet на всички арабелки!

# 198
Добро утроооо!

Момичета, как сте?

Гледам закуската още цяла, никой не се е почерпил още. Аз ще използвам и ще се наместя на шезлонга с парче торта и чаша кафе... днес имам време нали е почивен ден   Mr. Green

Ние ще ходим на обяд в свекървата. Традиция е повече от 20 години, всеки петък да се събират всички - братя, сестри и братовчеди. Моята свекърва е най-голяма в семейството и за това всички идват в нейната къща. На мен не всеки петък ми се ходи, та за това някой път си измислям причини или просто отивам на работа  Tired Нямам настроение и търпение всеки път за повече от 30 души, които са се събрали и говорят на висок глас, жените се смеят за глупости, а децата се карат почти през 20 мин, защо еди кой си не искал да играе с него....  baby_neutral #Cussing out

Имате ли такива преживявания, като моите?  Mr. Green Mr. Green

Аз ви оставям за сега и изчезвам да направя закуска на моя, че и той горкия има само един петък за закуска в къщи, другите дни на работа   chef  chef

Лек ден!  Hug Hug

# 199
Добро утро и от мен !
Разнесох децата по училищата и след малко се започва с оправянето , че довечера ще идва зълва ми със съпруга си и тъй като е за първи път да идват и двама от както са сключили брак имам бая меню да правя . И на пазар ще ходим , че ми липсват някои неща . А на всичкото от горе и вали та ми е още по вкиснато .
Любс , при нас няма как да стане такова събиране защото сме на много места разпръснати , но ако се съберем и свеки трябва да сме 24 броя . Та и аз като теб бих си намирала оправдания .
При нас нещата са още под пара , но ще видим какво ще става .
Здраве на всички болни  Hug !
Отивам да се трудя .

# 200
         Здравейте принцески  Heart Eyes
 Напоследък май повечето сме без настроение  Sad Аз се върнах за два дни в Русе , в неделя пак се отправям към Варна .За съжаление там няма нет , и затова ще се включвам по - рядко .Сестра ми започна лъчетерапията , дано и се отрази добре и да не се наложи и химио-терапия  Praynig
Уго много ме развеселиха новите бисерчета на малката  Heart Eyes Да я нацелуваш от мен. Как са нещата при вас , надявам се да сте добре  Praynig
Любс приятно прекарване на днешната сбирка  Peace Много добре те разбирам , само се чудя откъде свекърва ти  събира сили да приготвя трапезата за толкова много народ всяка седмица . И аз доскоро всяка седмица приготвях за по 10-15 човека , че моят без хора в къщи не може  Crossing Arms Обаче вече отказах да бъда Пепеляшка  Mr. Green, разбрах че и мързелът в някой дни е полезен  Mr. Green
ОмСаед пристигнаха ли ти гостите  Hug може пък сега да имаш малко помощ от племеницата , да те отмени малко за  Саидче  Grinning
Никито срещата ни беше очарователна  Heart Eyes надявам се че пак ще я повторим  PeaceМоже да привлечем и Делтичка към нас .Снимките ще кача малко по- късничко в албума   bouquet
Амалче как си мила  HugЧестит Рожден Ден на хабибито ти . Пожелавам му много здраве , щастие , късмет , успехи , любов и всичко най - хубаво в живота   bouquet
Момичета ,благодаря ви за подкрепата и милите думи , относно сестричката ми . Заболяването и е злокачествен рак на млечната жлеза .Но аз съм сигурна че ще се излекува , въпреки трудният път , който и предстои да извърви . Тя е силна и борбена натура , няма да се даде без бой , а и аз ще съм до нея , няма да я оставя сама .
Преглеждайте се момичета , не бива да се занемарява здравето , защото все сме заети с нещо друго . Проблемите в живота ни никога няма да свършат , все ще изниква по нещичко , и ако сами не се грижим за здравето си , друг вместо нас няма да го направи  Hug
Ще ставам ,че ме чака работа . На всички принцески много  Hug и   bouquet

# 201
Саида, мнооооого здраве на сестра ти   Hug Hug Hug  Praynig Praynig Praynig
И много здраве на всички нас   Praynig Peace Praynig

Свекърва ми минава 70те, обаче е много упорит човек. Има 100 болести и болежки, едвам стои на подутите си крака, ама на аз трябва да наготвя, аз съм тази дето ви събирам... утре като умра ще се пръснете насам-натам, няма да се събирате, няма да се виждате като сега.... И до някъде е права....

Хайде пак лек ден  Hug Hug  bouquet  bouquet

# 202
  • по пътеката
сайда, бог да е със сестра ти и  цялото ви семейство! дано се измъкне от лапите на гада! Hug Praynig
любе, мил 4овек ми изглежда свекито ти! рядко са свестните!   bouquet
пожелавам ви слън4ев ден ! при нас  е много приятен ,дано и за хората  мине добре, не само за природата, 4е те, хората се  побъркаха нащо!

# 203
Здравейте,карсавици!  bouquet
Саидах,мила,много силно те прегръщам и бъди силна,за да си подкрепа и опора на сестра ти,за която ще се моля!Семейството ми мина през този Ад и те уверявам,че е много трудно,но има надежда и трябва да се вярва!Дано сестра ти да се оправи и подобри по най-лекия начин! Praynig Hug  bouquet
MagicLubs,аз също съм слушала подобни разкази за сбирките на семейството на хабибито..,но само като си представя,че те са 5 батя и 7 сестри ми се изправя косата,че всеки като си завлече и домочадието(всеки има по 3 или 5 деца) #Crazy ooooh!Не ми се мисли направо.. ShockedНо се възхищавам на традицията да се събира семейството!Пожелавам ти,приятно прекарване и по-малко да ти се надува главата от детски глъч и женско кикотене.. Mr. Green
Nawel ,сигурна съм,че ще очароваш гостите и ще прекарате незабравима вечер! Hug
Амалче,да ти е жив и здрав рожденника!  bouquet
Шило,мила,Саид си яде всичко,което му дадеш,без значение.. ooooh!От няколко месеца е изцяло на обща храна,като нас с татко му..И да си призная,много му харесва,не се цупи.. PraynigДори вече яде бисквита или солета,но на много малки парченца.. #CrazyБраво на теб,значи кърмата ти е много хранителна и е достатъчна на малката принцеса! Hug
Нашите гости ги очакваме в понеделник,та до тогава ще тече трескава подготовка.. TiredИмам още толкова неща да свърша.. TiredЧудя се с какво ще ги гощавам.. newsm78Младоженците ще са тук цял месец и вече си изразиха капризите-кога и къде искат да ги водим.. ooooh! #Crazy
 Hug и   bouquet на всички!

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 12:35 от Nar-Nour/Om Saeed

# 204
Марсиянке, много  Hug Hug Hug
Така си е хубав човек, ама ние не сме свикнали на това. Майка ми като беше тук, направо се хвана за главата и избяга навън  Laughing Laughing Laughing каза ми не мога, не мога. Тогава бяха се събрали около 40 с децата и беше наистина еднаааа гооооляма лудницааааа  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 205
И при нас времето е хубаво, слънчево и не особено студено. Нищо общо със снега в София  #Crazy Но на мен в момента ми се плаче Cry а болката и ядът ми са толкова силни, че дори не мога да пророня сълза...

Саида,  Praynig и аз съм сигурна, че сестра ти ще се пребори  Praynig много много здраве за цялото ти семейство.

Ум Саид, леко нахални звучат тези гости, как пък не се съобразяват с положението ти - все пак имаш малко детенце и си бременна  newsm78

Науел, успешна подготовка за вечерта Hug Какво ще е менюто?
Питам, защото аз тия дни страдам от липса на идеи какво да ядем, все едно и също...никаква креативност.

В този ред, Шило, пусни линка за гювечетата, плийз  Flutter

Олди, оздравяхте ли?  Praynig

Амалче, рожденик ли имаш? Да ти е жив и здрав и много да се грижи за теб   bouquet

Иначе петъчните баарбекюта са традиция и в семейството на моя човек - събират се във фермата им, която е на наяколко километра извън Аман, там  имат и маслинови дръвчета, посадени лично от тях като деца, имат и баскетболно игрище, та като дойдат всички братя и братовчеди, могат цял турнамент да направят  Crazy  Whistling

# 206
  • по пътеката
любе, искам малко при твоето свеки, искам хора, глъ4, деца, игри ,смях! тук сме като в погребален салон под открито небе! вси4ко на4умерено, гледа страшно, бият се, скандали избухват, деца се мушкат с ножове, нападат с маски и оръжие! не смееш да се усмихнеш ,да пуснеш майтап, да кажеш ,4е не ти е  добре, 4е имаш проблем или пък ,4е времето е разкош! уникално натоварено отрицателно! страхуват се хората!язък за страхотното време -обожавам пролетта!
някой да ми каже как се приу4ава ку4е да стиска до излизане в градинката? на  3 м е май ку4ката и ми разказва играта в миене на терасата! то памперси да измислят за такиви !
айа, аз пък искам да отпуша негатива, ама ме избива не на пла4 толкова  ,ами на  агресия! то клин, клин избива ?  #Crazy Sick newsm78  едно гуш за вси4ки с неусмихнати лица! а за останалите да си запазят усмивката целия ден!

# 207
Момичета, минавам да ви почерпя заради хабибито, днес има РД.

Айа, какво е станало, че си толкова тъжна?  Embarassed

Саида, дано сестричката ти бързо се възстанови. Ракът на гърдата е лечим.  Praynig Praynig Praynig

Марси, и за теб една  Hug, да отмине негативната нагласа и хората да се успокоят. Дано не продължи много дълго само.  Praynig Praynig Тъжно ми става като чета такива неща, нали всичко трябва да е за по-добро. Confused

Любс, късметлийска си с такова добро свеки. То и моето не е лошо зависи как я подхванеш Laughing Ами как да нямаме, имаме. Половинката ми беше много смешно катро се ядосваше, че следобд не го оставяли да спи. Викам че ти се разглезил де.  Mr. Green

Ясминке, не ми ли получи съобщението? newsm78

Уго, пак ли си на курс? newsm78

Омче, сега и гости ти липсват да стане пълна катринката. Ами кажи, че не можеш да се грижиш, хабибито да изчисти и да ги развежда и обгрижва. Сега е момента да се поглезиш и да си почиваш когато можеш. Иначе ще капнеш.

Науел, честити ти гости и на теб. Mr. Green Какво ще е менюто, дай някоя мароканска рецепта за блога.  Praynig Praynig А зълвата откъде е?

Поздрави на всички, тъжни и весели момичета.  Hug

# 208
Сега видях, че съм написала гювечета вместо гевречета  Joy Blush Май става ясно какво ми се яде, ама като нямам подходящи глинени съдове  newsm78

Марси, един приятел се върна миналата седмица от Тунис и той бе останал с такива впечатления, няма туристи, с които е свързан и основният източник на работа там, хората стоят тъжни и чакат...
За кучето не мога да помогна, нашите винаги сме ги гледали в двора  Thinking

Амал, писала си, докато исках да публикувам, тъжна съм за неща, които се случват далеч от мен и които всъщност не ме засягат пряко, но просто ми лежат на сърцето...

# 209
Да, сега се информирах.  Embarassed Истината е стряскаща - че честта и достойнството, както и справедливостта никога не побеждават.  Tired Hug Извинявайте за този финален потискащ щрих, но е така.  Thinking
Ако не съм писала тук, да ви кажа, че съм на индианска вълна. И ми е много тягостно. Отношението към  хората, които не споделят определен светоглед не се е променило дори 130 г. след това.  Sick А уж светът ставал по-хуманен.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт