Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 36

• 50 843
  • 703
  •   1
Отговори
# 165
  Успокой топката,Силвиа_Мариа-Бех  САМ се сгоди за Елиф,тя никого не е манипулирала,предизвиквала да. Ако говорим за сила на чувствата-в най-ярката си степен се проявяват сега.
 За мен този филм показва и другото лице на Любовта-не онова красивото,което всички сме свикнали да виждаме и очакваме ,а онова бурно,драматично,страстно и всепоглъщащо,което понякога наранява много тези ,които го изпитват и всички около тях.

# 166
Бих му говори за Аднан,защото чувства вина-че отново и отново го предава-него,любовта му ,доверието му и брака им.

Защо мисли за друг в леглото на ЛЮБИМИЯ МЪЖ
Защо говори за него
Защо не  напусне единия или се оправдава за полигамията си ?

Някой  мисли ли ?

# 167
 Каква полигамия-в момента тя не спи с Аднан. Говори му не за да го кара  ревнува,а за да сподели онова,което мисли и чувства за себе си.Ама ти продължавай да го виждаш,както искаш.
  Защото в леглото на Любимия Мъж може да споделиш онова,което те терзае,онова,от което се срамуваш и страхуваш/неща,които не си казвал на никой друг/,да получиш подкрепа/както и обратното/ и да се почувствате още по-близки от този факт,а не само от креватните упражнения.

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 22:36 от charovnica

# 168
Филмът затова е интересен, защото предизвиква размисли.
Всеки тук намира своята си любов - тази, която е преживял; тази, която иска или тази, която в момента изживява. Може би и тази, която желае, но няма толкова смелост.... newsm78
Хубаво е да си коментираме и споделяме, но да не се вкарваме прекалено много във филма! Peace
   bouquet

Никой,изказах се така,защото обикновено критиките към нея са меко казано безпощадни и неподлежащи обсъждане.
Това ми напомня коментарите за една моя любима героиня, в подписа ми.   Wink

# 169
Тази вечер Бихтер сподели с Бехлюл нещо много важно- най-големите ни страхове се сбъдват.Тя просто си даде сметка,че прилича на майка си.Поне аз така схванах нейното откровение,а не като прошка към Фирдевс.

Моите мисли са в тази посока , също ! Peace Това беше признание и пред самата нея и пред единственият човек , който може да я разбере и с когото споделя ! Това , от което е бягала винаги , се случва , превръща се в това , което е намразила - копие на майка си ! Наистина беше силен момент - да признаеш и да изречеш на глас подобно нещо изисква воля и честност пред себе си ! Peace

# 170
silvia_maria,charovnica, вие двете сте двете страни на една монета.
Престанете да се четете и цитирате,защото не знам как досега някой не ви е санкционирал.

# 171
. Ако говорим за сила на чувствата-в най-ярката си степен се проявяват сега.

Това според теб означава ,че тя е тръгнала да бяга на летището, преди да е имала силни чувства?

Забеляза ли на другия ден след Голямата любовна според теб нощ,как Бих ЛЮБОВНО чуруликаше на Аднан пред Бех. smile3532
НЯМА ТАКАВА ЛЮБОВ .Това е поведение на К-Ч-А smile3511

# 172
  Прошката към Фирдевс беше в отношението й,сутринта на закуска,изповедта пред Бех беше нейната оценка за самата нея.  За първи път от целия сериал/поне лично за мен/ Бихтер показа радост от това,че майка й я има,че е до нея и че може просто да й се порадва,ако това не е прошка,не знам кое е.

Според мен Бихтер нямаше никакво по специално отношение към майка си на закуска.
Просто беше спокойна, щастлива, ведра и усмихната, защото предната вечер е била в прегръдките на любимия мъж.
А радост от това, че майка и я има, както ти се изразяваш, се сещам само в един случай. Когато Аднан и сподели, че Фирдевс е направила опит за самоубийство и Бихтер и звънна посред нощ по телефона, само за да и каже че и липсва и я обича.

# 173
  Силвиа_Мариа-както кажеш така е/за теб/,за мен е друго/затова съм казала и НАЙ-ЯРКО/  Peace
  Джоджо-като те дразни-не чети,ние не се обиждаме,за да ни санкционират,по-леко с изказванията.
  Плюшка-тогава се притесни до смърт за майка си и изпита болка,но радостта от съществуването на Фирдевс видях едва сега.До този момент,независимо какво се е случвало тя не е спирала да я обвинява за смъртта на баща си.Сега мисля,че й прости и успя да се помири вътрешно с нея. Единственото,което е по-силно от омраза и от Любовта ,е прошката.След като връзката на Бихтер с Бехлюл й помага да се изправи срещу себе си,да си признае каква е и да го приеме,да успее да види във Фирдевс майката,да признае,че въпреки всичко я обича,да това е Любов-от големите,истинските,които те променят.

За страховете ,изказани на глас,да,тя си даде ясна сметка за всичко още след оранжерията и думите на майка й,че е нейна дъщеря,сега просто не остана капка съмнение,че е така. Бихтер се прие таква,каквато е-дъщеря на Фирдевс и го призна пред единствения човек,който НАИСТИНА е допуснала до себе си-Бехлюл.

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 22:13 от charovnica

# 174
Може би и затова и прости - за да може и да прости на себе си ! Peace

# 175

Джоджо-като т едразни-не чети,ние не се обиждаме,за да ни санкционират,по-леко с изказванията.

Ще ме натупаш ли? Mr. Green
Щото вече прекалявате.
Ама и аз се занимавам с вас Embarassed
Мине се не мине и се захваща някой да ви се кара.
Хората отварят темата за да четат за филма,за неговото действие.
Да получат Информация.

# 176
  Джоджо-някой да ти пречи,защото аз не виждам такова нещо.
  Това,че имаме различни гледни точки и ги отстояваме ,ако го дразни някой има лесно решение,както виждаш аз излязох от спора,тъй че въобще не виждам за какво става дума тук.
  Тук не сме се събрали,за да обслужваме онези,нуждаещи се от Информация,защото не сме бюро справки,а да обсъждаме филма и да обменяме мнения,които понякога са диаметрално противоположни и понякога има сблъсък.Който не му харесва да не чете и да не занимава останалите какво очаква и как изпитва разочарование.

Може би и затова и прости - за да може и да прости на себе си ! Peace
Напълно възможно,а и си мисля,че сега я разбира ако не изцяло,то много повече и по-добре. Но си мисля,че това не е само,за да извини себе си,а истинско и дълбоко осъзнаване на нещата,че те не са само бели и черни.Просто Бихтер порасна,за да разбере сложността и многообразността на човешките взаимоотношения и това,че понякога нараняваш хората,които обичаш и че всяко нещо в този живот си има цена,която понякога  е твърде висока и болезнена.

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 22:40 от charovnica

# 177
Да така е. И уж никой с нищо не убеждавал другите, а какво става в действителност.
Едно и също постоянно. Всеки си има мнение, това е.

# 178
Да така е. И уж никой с нищо не убеждавал другите, а какво става в действителност.
Едно и също постоянно. Всеки си има мнение, това е.

Не може да се твърди ,че 1+2=5

Някои мацки любимия им казва ,че ги обича Joy

след това им взима спестяванията,къщата,здравето и
 преди да ги убие те твърдят:
 hahaha да ,той ме убива ,но от любов Joy

# 179
Може да се твърди всичко. Ти вярваш в едно друг в друго, това е.
Нито ти можеш да убеждаваш в твоята истина, нито някой да убеждава теб в неговата.

Общи условия

Активация на акаунт