Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 36

• 50 897
  • 703
  •   1
Отговори
# 450
Аз пък не я разбирам Нихал.До вчера говореше против Фиредевс и се дразнеше от нейното присъствие,а сега и стана първа приятелка,защото и харесва това,което и говори-за влечението на Бехлюл към нея.

Значи толкова силно е било нехаресването-до момента,в който може да получи своето  Wink,независимо от кого.Толкова за нейната зрялост и характер.

Пит-много вярно,природа,какво да правиш  Laughing
  Юличка,ама как,изпусна появяването и оттеглянето в целия блясък на звездата на вечерта и нощта/ и не само/, Бехлюл  Laughing

# 451
...
  Страстта изтлява,тя е пак вид чувство,но не от онези,които не можеш да отрежеш с нож и които са дълготрайни.

Обичта е чувство .

Страстта е емоция и трае от 1 месец до най-много 2-3 години в най-щастливите връзки/а БиБ не са/.

Това,което държи двойката заедно след това са други чувства и емоции -научно доказан факт

# 452
  • На изток от рая...
Че Нихал е като цвете в саксия - така е, ама за това не е виновна тя.
От кога пък незрялостта на 19 момиче е чак толкова голям недостатък.
Малко е инфантилна на моменти, но това, с което печели по точки е, че е добра по душа и не наранява никого умишлено. Карат я да вярва в нещо несъществуващо и тя, типично по детски, се доверява на жената, която навсякъде се представя като част от тяхното семейство. Просто си мисли, че всички са добронамерени като нея, като баща й, като Мадмоазел, като Бешир - хората, с които е общувала до сега. Как може да знае какви са подбудите на Фирдевс и изобщо ако филма не представя паралелно героите, а само гледната точка на Нихал - кой от нас би могъл да допусне каква интрига се разиграва в дома на Аднан.
Мен специално, Нихал с това ме печели - добра и наивна като баща си. Единствения човек, когото нараняват тези нейни недостатъци е самата Нихал.

# 453
    Страст е емоция, която описва отношението на един човек към друг човек, предмет, занимание и прочее. Страстта е силно чувство на привързаност, на отдаденост, на ентусиазъм или особено желание за извършване на нещо определено. Терминът се използва и при описването на жив интерес спрямо някого/нещо, за демонстриране на обвързаност, интимни отношение или почит. /определението е цитирано от Уикипедия/.

Обичта е чувство .

Страстта е емоция и трае от 1 месец до най-много 2-3 години в най-щастливите връзки/а БиБ не са/.

Това,което държи двойката заедно след това са други чувства и емоции -научно доказан факт

Всичко това е вярно/само с частта за емоцията много не съм/,само не разбирам какъв изводът от цялата работа. Интересно каква е разликата според теб между емоция и чувство?

Емоция е понятие, изразяващо психологичното състояние на индивида, повлияно от различни субекти и обстоятелства. Това състояние може да бъде както положително (възторженост, радост), така и отрицателно (покруса, скръб), но също така и състояние на безразличие (апатия). Емоцията е процес свързан с вътрешни състояния на организма, винаги свързани с физиологични промени и има външна наблюдаема страна.

Понятието емоция се използва като синоним на чувство в ежедневието, но от гледна точка на психологията се различава от него. Емоцията е високо интензитетно състояние, на силна краткотрайна възбуда, временно психологическо състояние, а чувството може да бъде продължително психологично отношение към определен обект. Преносно „емоция“ означава дори качество на човек, подобно на „емоционалност“.

Осемте основни емоции са:

* Радост
    * Страх
    * Гняв
    * Тъга
    * Обич / Любов
    * Отвращение
    * Изненада
    * Презрение
     /отново определенията са цитирани/.

Чувството е понятие от психологията и е форма на отразяване на отношението на отделния индивид към околната среда - обекти или субекти. То може да бъде положително (като обич, любов), отрицателно (като омраза, ненавист) или безразлично (безразличие). За разлика от емоциите чувствата са по-дълготрайни и по-устойчиви. Много от чувствата са обусловени генетически, но се формират и в обществото и играят огромна роля за поведението на човека. В преносен смисъл изразяват наличието на силна емоционалност.
   Любовта е чувство на привързаност, грижа, привличане, симпатия, в някои случаи произлизащо или съпътствано и от сексуалното привличане. Най-общо това е потребността човек да бъде всеотдаен към друг човек. Любовта е дълбоко, неизразимо чувство, което се споделя от близки, влюбени, и такива, които имат интимни отношения. /отново всичк това е цитат/.

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 15:19 от charovnica

# 454
Това което се опитвам да кажа е ,че сексуалната страст между двама постепенно затихва и изчезва до 2 години./това важи за всички двойки/
Не означава ,че сексуалното желание липсва ................
Ако след това ,няма какво друго да свързва двойката ,тя се разделя.

# 455
Това което се опитвам да кажа е ,че сексуалната страст между двама постепенно затихва и изчезва до 2 години./това важи за всички двойки/
Не означава ,че сексуалното желание липсва ................
Ако след това ,няма какво друго да свързва двойката ,тя се разделя.

Брей,брей...Това от опит ли?Или просто дрънканици?

# 456
  Няма рецепта точно кога,кой, защо и как се разделя,както и защо се събира.Също и не смятам,че важи за всички двойки-всяка една е строго индивидуална. Това са теории,които твърдят,че "Любовта трае три години",базиращи се на химичните  промени в мозъка,защото според друга теория всичко е химия.Но  аз не  смятам,че ние сме само измерима материя и че всичко може да се опише с математически модели и изчисления,иначе всичко щеше да е в един ясен коловоз,знае се кое след каво следва или го предизвиква и нямаше да има никакви изненади-приятни или неприятни. То ако беше толкова просто,животът на всички ни щеше да е мнооого подреден и идеален,ама не е.
  Юличка може да внесе повече яснота по въпроса за емоциите и чувствата,на мен лично ще ми е интересно.

# 457

newsm12виж какво предлагат да правим на 2-та година,а ти се сещай как ,че ще е на 9-тата smile3521....

20 начина да направите брака си по-страстен

От тангото до трикове с кубче лед- ще ви помогнем да припомните на вашия съпруг колко сте секси.

Хей, мамче! Да, ти! Искаш ли да разпалиш отново страстта на съпруга си? Изпробвай това, което ще прочетеш и бързо ще се озовеш в една страстна любовна авантюра със собствения си съпруг.

1. “За да се поддържам във форма обикновено тичам навън. Мъжът ми казва, че няма нищо по-секси от жена с освежена от усилието кожа. Това му показва, че се грижа за тялото си, а това е секси.”

2. Слагам си къса, лъскава рокля, пускам танго и танцувам пред мъжа ми. Движенията и музиката са толкова чувствени, че той не може да свали ръцете си от мен, а аз се чувствам като  изгряваща звезда в секси видеофилм.”

3. “Когато спираме да заредим на бензиностанция, аз слизам от колата и помпам гумите. След това назничам през външната страна на прозореца и казвам нещо от сорта:”Ей, момче, ще ме качиш ли в колата си?” Когато се държим като непознати обикновено водим  пикантен разговор, което ни зарежда със сексуална енергия”.

4. Когато си лягаме, взимам замразени череши, които ядем в леглото и се храним един друг. Това се превръща във вечер на голямо забавление.”

5. Червеното е цветът на страстта, така че неговата светла, класическа версия е цветът на моето червило през лятото. Преди да се целунем за лека нощ също поставям на устните си малко светлочервено червило.”

6. През лятото съпругът ми пътува много по работа. Понякога го изненадвам на летището, като се появявам само по бикини под дълъг шлифер. Обикновено това завършва със секс в колата някъде в околностите.”

7. Нищо не ме кара да потръпвам така, както ръката на мъжа ми върху горната част на гърба. Затова си слагам временна татуировка, за да привлим вниманието му там.

8. “Използвам лосион за тяло с аромат на жасмин и индийско орехче, защото тези аромати увеличават любовния апетит на мъжа ми, а също възбуждат и мен самата.”

9. “Винаги нося саронг /малайско облекло/ когато е горещо. Мъжът ми обича да гледа бедрата ми, които се скриват и откриват докато ходя, облечена по този начин. Когато се доближа до него – винаги поставя ръка върху тях.”

10. “Всяка година през август купувам билети за концерт на открито. Отивам на концерта облечена в тениска от времето, когато бяхме гаджета и танцувам лудо, точно както на първата ни среща.

11. “Когато е горещо, вдигам косата си и си слагам дълги, звънтящи обеци. Това е чудесна старомодна покана за целувка към моя любим.”

12. Когато съпругът ми има някаква тежка работа навън, аз го прекъсвам като му поднасям нещо вкусно за ядене – сладоледът или сладкишът винаги ни подобряват настроението.”

13. “За да си припомним чувствените дни и нощи, които прекарахме веднъж в Таити, понякога си поставям авто-бронзант. Златистият ми тен пренася мен и съпругът ми в спомени за най-страстното време, което сме прекарвали заедно.”

14. “Понякога премятам на кръста си слиповете на мъжа ми, снабдявам ги със секси надпис от типа:”Искаш ли да поработиш върху мен” и си подсвирквам с уста. Той обича това и цени вниманието.”

15. “Според мен ключицата е най-сексапилната част на тялото, така че аз изваждам на показ моята като обличам подходяща блуза. Мъжът ми винаги показва, че това му харесва, като ме целува там.”

16.“Друг път купувам тропическо цвете,например орхидея, което закрепям в косите си по същия начин, както го правят на островите. Това ми придава екзотичен вид и се харесва на съпруга ми.”

17. “Понякога, когато сме навън, се държа като фатална жена и давам на мъжа ми да разбере, че не мога да чакам повече”.

18. “Когато мием колата правя така, че тениската ми да се намокри и да стне напълно прозрачна”.

19. “Поставям парче лед в устата си и изненадвам любимия с една студена целувка. Когато го хващам така неподготвен, това винаги му напомня, че съм диво маце.”

20. “Не използвам аскетично бельо, когато върша домакинската си работа. Един поглед към моя съпруг, доктато чистя с прахосмукачката по прашка и сутиен, е достатъчен за да съм сигурна, че съм секси”.

...

Ще ти споделя какво ми отговори мой приятел ,на въпроса защо изневерява на жена си ,която много обича ?

Защото ,когато жена ми  ме докосва усещам нейната ръка ,като своя.

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 16:02 от silvia_maria

# 458

муахаха  Joy

Съветите, които си копнала ми приличат като извадени от лексикон в 7-ми клас Joy
Човек не може да разпали нищо, ако отсрещната страна е охладняла ...дори и да си поръси главата с жасмин и индийско орехче  Mr. Green

# 459
Да не говорим,че повечето се неприложими на практика,като например автомивката с мокра фланелка и чисетне по бельо,ако двойката има деца

# 460
  • sofia
Силвия Мария, тотално ти е объркан светогледа, но важното е ти да си добре  Wink Предлагам ти обаче да престанеш да публикуваш някакви небивали щуротии от Космополитън или някой сходен блудкаж. Доста от пищешите тук, да кажа даже по-голямата част не сме на 13, за да прочетем докрай даже подобни глупости.

# 461
Да не говорим,че повечето се неприложими на практика,като например автомивката с мокра фланелка и чисетне по бельо,ако двойката има деца

много буквално го приемаш newsm10

-идеята е важна ,да предизвикваме физически и ментално.Малко симулиран интерес  към друг ,ангажиране с дейности предполагащи отсъствия .

Разбира се не крайни предизвикателства като Бихтер ,да си докарваме не само страст а и  презрение и умраза от човека, който обичаме

# 462
Силвия-Мария ако на втората годишнина ти трябват 20 трика на двадесет и втората  newsm78не знам....

# 463
Силвия-Мария ако на втората годишнина ти трябват 20 трика на двадесет и втората  newsm78не знам....
одини

тук всички изхождат от позицията
Да си намерим правилния човек и да живеем с него 100 г

А не мислите ли ,че има много хора ,които нямат такива планове за живота си?

# 464
  • sofia
Общо -взето трезвомислещите хора, тези  с двата крака на земята не си правят дългосрочни планове. Те знаят, че планиранитедълго неща, обикновено се провалят с гръм и трясък.

Общи условия

Активация на акаунт