Ето пролетта дойде, радва й се АВГУСТоВСКОТО дете !

• 27 465
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
  • Видин
Марти, знам аз че така ще стане и съм сигурна че при първото ходене до кауфланд, ще измуфти баща си да му купи гел ooooh! Да ти кажа Марти пък не иска да заспива рано след обяд, обикновенно ако заспи до 15-16ч съм щастлива. Просто ако не спи изобщо след 19ч става невъзможен, но пак заспива вечер към 22-23ч.
Айде отивам да изпуша една цигара, че ми е първата за днес. Е аз откакто започнах да мисля за 2ро съм ги намалила, по около 5 на ден Blush

# 601
  • В светлината на слънцето
Здравейте  Grinning
Днес се е усмихнало едно хубаво слънчице. И много се надявам това хубаво слънчице да донесе слънчеви новини на Яна.  Praynig Hug

# 602
  • Germany
Мацки, как сте? Не съм се разписвала, ходихме малко по почивчици Wink и после докато влезем пак в ритъм  Flutter

Симон, спи на обяд, но вечер заспива към 9, 9:30 вече, иначе в 8:30 го слагам, но се върти, разглежда книжки - това ако е спал, ако не е спал - в 7:00 е захъркал. Аз искам да спи поне още малко, защото иначе стават едни нервни, преуморени..... особено ако се кукнат рано сутринта. Големият ми син спа до 5г. след обяд и беше супер това.

Имам си билети вече за БГ, и 6 седмици - тук лятната ваканция на училищата е толкова- ще си бъдем на родна земя  Flutter Децата също много се радват да си ходят, Симон от рекламите от сега иска луканка и бор-чвор  Laughing Laughing Laughing това си е заплюл  Grinning

# 603
Прибрахме се от болницата и сядам да докладвам вече малко по -спокойна.
Първо Ицата стоически издържа ЕКГ и ехографа.Обаче панаира стана когато трябваше да му вземат кръв за пълна кръвна картина.Два пъти го бодоха във вената горкото.После не искаше да влиза пак в лекарския кабинет опищахме цялата болница.
А резултати те са :ехография в норма ,без сърдечни отклонения .ЕКГ обаче отново показа завишен пулс.Причина- прекалено големи сливици по рождение което можело да доведе и до ревматизъм Shocked.Трябваше да останем в болница за една вечер за 24 часово ЕКГ,обаче се примолихме да ни го спестят това и сега Ицко и опасан с апаратура по тялото портативен ЕКГ апарат.Утре трябва да го свалим и в понеделник да го носим на докторката да разчете резултата тогава ще е готова и кръвната картина.Ако има някакави признаци за ревматизъм ще сме на АБ и евентуално ще трябва да извадим сливиците за да не се налагат други лекарства.Дори факта ,че Ицко почти не боледува може да не го спаси от ваденето на сливици.Та така може и объркано да съм писала ама още съм под напрежение.Окончателно ще знаем точната диагноза в понеделник.Сега ми е малко по -спокойно ,че поне сърчицето му е наред.

# 604
Яна, това са си добри новини. Щом сърцето е здраво, всичко друго ще се нареди. На фона на притесненията и опасенията, едни сливици са бял кахър. Стискам палци изследванията да са наред и да няма ревматизъм. Praynig
Ох, заспиването .... ooooh! Болна тема. И Сашундера също трудно заспива вечар. Към 21.30-22.00 ч. започваме да се приспиваме, което ще рече - баня, тоалет, четене на книжки (в неговия случай списанията National Geographic и Geo) и т.н. Това обаче е само началото. Следва бързо заспиване на приспиващия (обикновено е татито), придружено със звучно похъркване отвреме навреме, и незаспиване на приспивания (тоест Сашо). Оттук насетне се почва едно ставане, разхождане, игра, ядене, "мамо да те гушна, много те обичкам", "искам водичка"... и така нататък до припадък. Rolling Eyes В добрия случай към 23 часа е заспал, в лоши случай - заспиването може да се случи и в полунощ. ooooh! И това изобщо няма връзка с факта дали е спал или неспал следобед.  Thinking

# 605
  • Germany
(в неговия случай списанията National Geographic и Geo) и т.н.

В нашия Франклин, но си има един каталог на МайТойс винаги под ръка и през 2 минути: Мамеее, ще ми купиш ли ...., Татееее, аз искам еди какво си, ще ми го купиш ли....., а от няколко дена: Аз ще си купя .......  Laughing Laughing Laughing Ми тъй де, какво ще ни чака той нас, направо вече е взел нещата в свои ръце  Crazy

# 606
  • ГОре на черешата...
Яна, новните са направо чудесни Hug!
Сливиците ако трябва ги махате още сега и всичко е наред, пък и доста сладолед ще излапа момчето покрай тях Laughing.

# 607
  • Видин
Яна, добри новини са. Сливиците са сравнително добро решение на проблема, на фона на това което можеше да е Hug
Лулу, Сашко от сега учен бре Heart Eyes
Дезита, ми то така. Като не му купувате на детето то само си действа по въпроса. А снимки няма ли да покажеш Crossing Arms Скръндза Mr. Green
Марти от сега няма търпение да стане голям и да кара колите на всички познати. И непрекъснато пита: "Тати/Дядо/Бабо/Лельо и т.н., аз като стана голям мога ли да карам твоята кола?" hahaha Mr. Green

# 608
  • Germany
Ния, с тебе направо наживо можем да направим връзката - на твоя родна земя, нали ти бях казала, че лятото една седмица ходя във Видин при свекито Wink  Laughing

Моите деца и всеки ден да им купуваш спирка нямат  Twisted Evil Те винаги точно след един ден вече имат ново желание. Мои познати като дойдат в нас се бъзикат винаги, че ако си отворим магазин за играчки ще направим доста пари. А на тавана колко имам вече замръзени в чували...  ooooh! а пък колко ли предстоят да се купят....  ooooh!

# 609
  • Видин
Ния, с тебе направо наживо можем да направим връзката - на твоя родна земя, нали ти бях казала, че лятото една седмица ходя във Видин при свекито Wink  Laughing
Като че ли си се обаждала до се Crossing Arms Mr. Green Този път му мисли, ако не се обадиш. А свеки ти в кой квартал живее и в кой блок е де Rolling Eyes
А той и Мартин искам непрекъснато и всичко което види. радва се 5 мин и вече му писва Tired Но така е с деца Heart Eyes

# 610
  • Germany
Ния, аз съм много зле с ориентацията в този град - знам само Балкан, заведенията в градската градина и пазара, всичко друго ми е пълна мъгла. А представи си съм имала магазин там една година и пак не го научих, много ми е объркан  Peace Квартала е Бонония, мъжа ми има там апп., но ние отсядаме при свека, те са в къща, пак там.  Peace Аз миналата година дойдох за първи път от 2005г.  Embarassed Embarassed и то бяхме за 4-5 нощувки, а имаме толкова приятели там  Crazy

# 611
  • Видин
Дезита, аз съм живяла в Бонония до края на 2005г. Сега съм почти през пътя, на 10мин от там. Ще е супер лятото да излизаме с децата, на по бира с картофки и цаца Mr. Green, ако мога да пия бира Wink

# 612
Моите деца и всеки ден да им купуваш спирка нямат  Twisted Evil

Ох, това все едно аз съм го писала.  ooooh! Посрещането вечер звучи така: "Има ли подаръче?" Twisted Evil

Ния, за списанията е виновен таткото - все това му чете още от съвсем малък и той се пристрасти към такъв тип литература. Следи всичко вътре, запомня, знае кой какъв е и за какво се бори в тези списания... абе голям философ. Ама да не разхвърля и да не прави бели, ей туй е вече сложно нещо. Crossing Arms

# 613
  • Видин
Ама да не разхвърля и да не прави бели, ей туй е вече сложно нещо. Crossing Arms
Ти пък и с претенции Whistling Mr. Green Браво на татко му. Точно така трябва bowuu Ние пък знаем всички марки и модели на коли на роднини. Даже уикенда сестра ми му каза, че нейната кола е "Форд фокус 1,8 дизел" и той вчера обясни на баба ми каква е колата на тетка му (сестра ми) Mr. Green

# 614
  • Germany
Ааааа, да се разберем, децата да си гледат бабите  Whistling малко и те да разберат че имат баби и дядовци  Laughing Laughing Laughing Но майтапа на страни, ще ги срещнем да си поиграят - Симон играе тук само с немски деца, а на мен ми се иска много с бг деца  Rolling Eyes той може да си говори с теб на бг, но види ли играчка и започва механично да говори на немски, щом играе то е на немски. С голям зор го научихме на бг, в нас друг не се говори, само бг ТВ гледаме заради него, филмчета и т.н. С баткото нямахме такива проблеми - той до 4г. си беше в Бг. Но друго си е да играе с бг деца да си обогато речника  Peace Защото сега говори, но с родовете хич не е на "ти" аз винаги съм в мъжки род - примерно Маме, ти си толкова хубав  Confused Тати я няма и т.н. Като го поправяме се научава, но става по-бавно в немска среда.

Общи условия

Активация на акаунт