Отговори
# 105
Няма за какво, tsvetche!  Hug
Ето една статия: http://www.az-jenata.bg/index.php?page=article&aid=5566

# 106
  • Варна
Честити бебчета на Сияна и Цвети. Да са им живи и здрави,много щастливи.
Ние чакаме Вида, но дали някоя друга мама няма да се отчете?Simple Smile

# 107
Здравейте,

Към момичетата, на които са им открили полип на матката.
Аз имам такъв, който расте и даже при слагане на глобули си го напипвам. Даже мислих, че напипвам главичка- при което се ужасих.....Затова лекарката препоръчва секцио, после сме щяли да го махаме.....Аз четох, че са раждали и нормално с такова чудо....

Какво е мнението ви...

# 108
Хоп,да се запиша и аз във вашата темичка...Чета ви от около 2-3 месеца,но така и не се регистрирах,защото по принцип живеем в чужбина и часовата разлика е гадничка,но преди 2 седмици си дойдохме в България,защото искам да родя тук,та реших да се регистрирам и запиша...
Термина ми е на 12.04.11,на 26г. съм,очаквам момиченце,а иначе живеем в Орландо(това е в щата Флорида) Wink
След като родя,смятаме 1-2 седмици след това да се приберем пак в Орландо,защото и отпуската на мъжа ми ще свърши,а и няма как да останем тук за по-дълго...Абе,сложни са нещата при нас...А и ме е страх как ще пътуваме с малко бебе и въобще....Повече съм се шашнала за това,отколкото за раждането Grinning

# 109
  • sofia
Едно записче от мен..
Честита първа пролет и честити нови бебенца Simple Smile

# 110
tsvetche, VelislavaCH, извинявайте, че по-рано не съм ви записала, нещо съм се разсеяла явно   Laughing

Добре дошла и на FireBall! Лека бременност до края или направо да пожелая леко раждане вече  Hug

sonita, кошчето е много сладурско, а колелото, ако не се лъжа е с цена колкото кола на старо  Laughing

Narina, добре си го впрегнала твоя мъж да глади, като свърши с вашите дрешки, го изпрати насам, че от два дни се каня да гладя и аз  Whistling

nikita_02, при мен в началото имаха съмнение за полип, но така и не разбрах има ли или не. За съжаление не мога да помогна с някакво инфо.

Инфото за количеството кърма го сложих в раздел Кърмене, файлът е този.

Сега Марева ми писа, че са добре с Марти и че той е много кротък и спокоен и ще ги изписват в четвъртък. Също пита колко бебчета има и аз и казах, че вчера е дала старт на бебевалежа и обяснявам кои са новите мамчета. При което тя отговаря - "за Lilly_R знам, ние сме в една стая в болницата"  Joy Намерили са се  hahaha

# 111
NIKITA_02 аз съм със полип ,откриха ми го в началото на бременността ,но е голям колкото грахово зърно и нищо не ми казаха за секциo.
Честито на Сияна и Цвети ,да са им живи и здрави бебетата Ивайло и Христиана.
Вида ,нямали новини за нея?

# 112
Здравейте и от мен.  Simple Smile Аз също от два, три месеца следя темичката /коята е страхотна/ с голям интерес и се вълнувам заедно с вас, но от много работа все не ми оставаше време да пиша. Ще се радвам да ме приемете във вашата априлска дружина. ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ, които вече гушкат малките си съкровища - много да са здравички и да ги радват.
С термин 20 април съм и очаквам момченце - втора бременност на 36 години
Стискам палци на всички за леко раждане  Simple Smile

# 113
добър ден да се запиша и аз днес бях на ЖК и АГ-то ми каза че беба вече се е обърнала но още не е паднала надоло и небързала да излиза хихи 3.100 е и е 49 см каза ми че може да почака до термина но не е и изключено да излезе по рано моне се успокоих че всичко е наред стискаите ми палци да излеле поне с 1 седмица по рано не че 2-те седмици са много далеч хихихи и отново честито на всички мами които гушнаха малките си бебчета[/b]  bouquet  bouquet Party Hug

# 114
ЧЕСТИТО И ОТ МЕН НА БЛУМЕНЦЕТО И АУРАБОНЕВА!!!Аз днес си взех направлението и доки каза че са ми били намалели водите,което значело че приближавало раждане!!! newsm53Дано е права този път...

# 115
Добре дошли на новите мами   bouquet
Ама верно мъжете ни (и ние) не сме спали юли месец! Голям секс маратон е бил! А резултатите ще са повече от прекрасни  Heart Eyes

# 116
ЧЕСТИТО И ОТ МЕН НА БЛУМЕНЦЕТО И АУРАБОНЕВА!!!Аз днес си взех направлението и доки каза че са ми били намалели водите,което значело че приближавало раждане!!! newsm53Дано е права този път...

# 117
 newsm78
тъпа работа...

# 118
защо тъпа работа???? Laughing Laughing Rolling Eyes

# 119
Момичета пропуснах почти цяла тема заради моята магистърска теза и ремонта, но влизам да проверявам за нови бебета.

Честито на всички мами гушнали вече своите рожби.

Специално честито на Блуменцето Hug, явно ще пропусне следващата среща  Laughing Laughing Laughing.

Само да попитам утре в The Mall ще направим ли някаква организация, за да се познаем, защото миналия път явно е имало доста априлки пък не сме се видели?

Общи условия

Активация на акаунт