Отговори
# 570
# 571
КИТАРА В НОЩТА

# 572
НОЩИ В БЯЛ САТЕН/Moody Blues/Nights In White Satin

# 573
Лирио, тук има субтитри на български - http://www.vbox7.com/play:1512878f
Песента е много хубава.

# 574

Стеф,Благодаря,  bouquet
И моите очи се насълзиха!

# 575
Стеф,Лирио - страхотни клипчета -  newsm51 newsm51

# 576
  • Пловдив
Добро утро!Тази сутрин аз съм най-ранобудна,кафенцето  от мен Hug

# 577
Добро утро!
Злати, за кафето!
newsm51

# 578

Добро утро мили момичета

Злате кафето е разкошно    love001 ,
когато е споделено от приятна компания, а тук с вас , Мурат и Туба сутрешното кафенце е още по вкусно ,
на всички пожелавам една хубава пълзотворна седмица изпълнена с положителни емоции и благи вести  Hug  Hug  Hug

# 579
Добро и от мен  Hug, тази сутрин съм навреме за кафето  Hug Злати   bouquet

Да си напиша за 16 ЕПИЗОД, че не съм досега улисана от хърватските интервюта  ooooh!

За първи път се ядосах на Демир, и не мога да си обясня защо  newsm78, става на въпрос за думите, които каза на Аси, че е избързал в отношенията си с нея !!!!!!!!!!!!! Яда ми произтича от това че, не прозирам мотивите му за тези думи

- дали защото се уплаши от силата на чувствата си  newsm78
- дали защото миналото отново го връхлетя  newsm78
- дали защото наистина не е сигурен в дъблочината на тези чувства и познава досегашния Демир и по този начин се опитва да не нарани Аси  newsm78
- дали защото Демир предчувства че, детето на Сухи по някаккъв начин е свързано със семейството на Аси, и това ще е поредната пречка помежду им  newsm78
- или просто наистина има нужда от време за осъзнаване  newsm78

Иначе, серията си беше прелюдия за предстоящите събитие - появата на детето на Сухи и шока от самоличността му! Дедко Джемал скучае, без интриги и проблеми не може да живее и това е  Hug, но Аси и Демир имат да извървят дълъг път един към друг -  пътя на доверието! показателна е случката на годежа.....

17 ЕПИЗОД

Всички търсят и искат да узнаят истината, но когато това стане, се оказва че, истината не е лицеприятна! Шока на Сухи,  #Crazy, тази жена е железна, на знам защо нея не са я кръстили Демирка, а не героя на Мурат  Joy, нищо чудно че, Демир е възпитан по този начин и се държи така, няма как и да е другояче с жена като Сухи! Много смешни Аси и Демир на пътя със стадото  Joy, говорят за него, но всъщност на себе си  Joy
А: обединяваме двете стада / заедно ли ще сме или не, има ли шанс/
Д: това на пътя ли трябва да стане / не е тук мястото за говорим за нас/

Много символика има в този филм!
В офиса, тя седи и чака, нервна и нетърпелива да го види, той отваря вратата и приятна изненади Аси е дошла, каква радост от вида и  #Crazy и веднага студен душ с гневните и думи че го е чакала, отново говорят за себи си и никой не отстъпва:

Д: защо не си каза името? / заради теб бих направил всичко/
А: ти защо не попита? / интересувам ли те изобщо/

Ихсан, за пореден път ме разочарова, слаб, слаб и това си е .....наистина много му се събра от шока че, има дете, но нямаше как и да е друго, след като години наред си е заравял главата в земята / и в преносния и в буквалния смисъл/ и не е искал да признае и да се изправи пред проблемите си! Йокеш, изигра невероятно сцената с признанието, поздравления  Peace И накрая истината - първичният и неконтрулируем Аслан, които смята че, с пожара ще заличи миналото! Огъня предизвиква физическо разрушаване, но не може да изтрие спомените! Той е дете на Сухи! Финалната сцена - какво велико чувство е обичата, представено във всичките му измерения - от родител към дете, от дете към родител и и от мъж към жена!
- Ихсан влиза в огъня заради сина си
- Аси заради баща си
- Демир заради Аси

каква верижна реакция на любовта! Мерджан и целият екип трябва да получат награди за това, което сътвориха, а не да тънат в забвение зариди нечие его / писна ми от жени, които си мислят че света се върти около тях, и могът да си играят с хората!/

Ще се повторя, този филм трябва да се гледа с ума и очите, да гледаш, но и да проглеждаш, да четеш, но и да разбираш  Hug, не става само да се забавляваш, защото нищо няма да разбереш и и да научиш, освен да прекараш приятни часове пред ТВ, време да мине в забавление.  Hug

Приятна и ползотворна седмица ви пожелавам  Hug

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 09:31 от elma

# 580
Точно така е Елма ако не гледаш филма с очи ,уши и сърце неможеш да го усетиш и разбереш ,този сериал ни показва доста неща от живота и ако някой се познае в някой от героите да се замисли дали е постъпил правилно в създалата се ситуация.
Това не е сериал за развлечение но много малко хора гледат по начина по който ние го гледаме е нали и затова сме си и в темичката ,хората явно са си променили манталитета и не искат да гледат такива сериали ,а пълни с ефекти-боища ,гадорий,голотии и простотии ,много е жалко но аз рядко гледам нещо по телевизията ,защото всички глупости ми омръзнаха . #Crazy #Crazy
 Аз също съм си задавала въпроса защо Демир така отблъсна Аси ?
Според мен Демир не се е влюбвал така както в Аси и се страхува да си признае ,дори и пред себе си, какви силни чувства го връхлитат,това мисля че той го споделяше в първата брачна нощ с Аси.
Ако си спомняш в една от първите серии той се смееше на Керим ,че така бързо и силно се е влюбил в Дафне ,това именно ме доведе до мисълта че за него всичко е ново и необяснимо,но допускам и до извесна степен и чувстбата от миналото да са му повлиали.

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 10:28 от Свет_ВАРНА

# 581
# 582
  • Пловдив
Елма,невероятно точен коментар си направила,адмирации smile3501 smile3501 smile3501 smile3501Аси определено е филм,който трябва да се гледа с всички сетива.Всяка дума има скрит смисъл,всеки поглед е някакво чувсто.Именно в това е магията на филма и наистина Мерджан и екип трябва да получат заслуженото за труда си.Поне фенската любов им е гарантирана завинаги!!!!!А колкото до реакцията на Демир,аз мисля че беше следствие от признанието на Сухи,което тя тъкмо му беше направила(че Ихсан е баща на бебето и)В  него в този момент бушуваха толкова чувства-от най-чистата любов,до пълна омраза,и той се беше загубил в тях.Но когато Аси влезе в огъня,всичко си   дойде на мястото Wink

# 583
Здравейте момичетa
Злати благодаря за кафето     
Елма  newsm10 smile3501

# 584

Общи условия

Активация на акаунт