Кога и как започнаха да спят децата по цяла нощ?

• 23 073
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
Ако за спане цаля нощ се приема такова със събуждане 2-3 пъти за вода или малко плач, значи около 1г и 6м Laughing.

# 151
и моите започнаха да спят по цяла нощ, след като приключихме с кърменето - малко преди годинката.

# 152
  • София
Ако за спане цаля нощ се приема такова със събуждане 2-3 пъти за вода или малко плач, значи около 1г и 6м Laughing.

хахаха ...тц не се приема Simple Smile

# 153
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
- дай Боже повече майки да се срамуват като вас! Simple Smile))

Викам си бебета от този тип мога поне още 10 да изгледам - ноооо както се вижда тука няма формула и всяко си е само за себе си програмирано - та чак ме хваща и страх за следващия ми наследник /ако живот и здраве имам благословията да имам/ да не ми се върне тъпкано... амаааа съдба - всъщност като гледам се изживява - и се й забравя даже - да са живи и здрави

# 154
- дай Боже повече майки да се срамуват като вас! Simple Smile))

Викам си бебета от този тип мога поне още 10 да изгледам - ноооо както се вижда тука няма формула и всяко си е само за себе си програмирано - та чак ме хваща и страх за следващия ми наследник /ако живот и здраве имам благословията да имам/ да не ми се върне тъпкано... амаааа съдба - всъщност като гледам се изживява - и се й забравя даже - да са живи и здрави

И след няколко години това дете ще ти каже "Мамо, ти не ме обичаш, изобщо не мислиш за мене" хахаха, забравя се след време. Макар че аз още не съм забравили нито раждането, нито първия месец и половин като ревахме в комплект. Simple Smile) А относно формулата някъде бях чела, че ако бебето достигне 5кг нямало причина да се буди нощем - очевидно не е приложима, след като новоредени спят, а едногодишни се будят. За спане цяла нощ, доколкто знам се говори при поне 6 часа непрекъснат сън.

# 155
хахаха
моя приятелка роди 5,300 кг - не знаех че имало такава формула - ще й я кажа да я сподели с бебето си - дано разбере и да влезе в крачка скоро  Grinning Grinning Grinning

# 156
хахаха
моя приятелка роди 5,300 кг - не знаех че имало такава формула - ще й я кажа да я сподели с бебето си - дано разбере и да влезе в крачка скоро  Grinning Grinning Grinning

На няколко места така четох, един вид, че вече можело да запази в стомаха си храна за през нощта. Ние на два месеца бяхме 5кг, но пак се будехме. Повечето и 10кг се будят. А твойта приятелка е много здрава жена - не ми се мисли какво е да родиш бебе 5.300 Simple Smile)

# 157
Отстрани погледнато "здрава"
Иначе 4 години бебеправене - хормоно терапия /незнам дали го пиша правилно/ - следва забременяване - и по скоро го преписвам на хормоните - резултата беше не огромен - а много огромен корем - и милата от повръщане нямаше време и 5 сантиметра да качи на гъз и крака - картинката беше плачевна
Сега живи - здрави - 2 годишен юнак -
хихи - доктора от отделението викаше - хайде за ръчичка и вкъщи

# 158
  • София
За спане цяла нощ, доколкто знам се говори при поне 6 часа непрекъснат сън.
Аууууу...  Rolling Eyes Пък аз тамън мислех с кеф и най-накрая гордо да се отчета в темата.... Май ще трябва да си почакам... Моя заспива към 22-22.30 ч. и сутрин се събужда към 8-8.30. Дотук добре, НО! Цяла нощ се върти като обезумял, направо се мята като риба на сухо, обикаля леглото като часовникова стрелка, почти всеки път това е придружено с мрънкане (ама докато прави всичко това, продължава да спи) и си се буди минимум по 3-4 пъти да пие вода. Май хич не се приема, а?!  Mr. Green
Забравих да добавя (във връзка с последните постове), че със сигурност има 10 кг  Wink А сигурно и малко повече

# 159
Това за килограмите е абсурдно! Просто четох в някакво авторитетно уж списание, че нмало причина да се буди, което няма как да го обясни една майка на бебето обаче Simple Smile)) Иначе щом не се буди е хубаво, бебетата така или иначе сънуват непрекъснато.

# 160
  • Пловдив
На 4-ти ставаме на 7 месеца. От 1 седмица детето си спи цяла нощ - като заспи около  21.30ч. се буди около 7. Храним се смесено. И аз мисля, че килограмите нямат нищо общо  Peace.

# 161
Аз съм от късметлийките! Rolling Eyes Баткото на 2.5 месеца, а малкото  на 2 месеца. Стана постепенно. Не съм мъчилата децата. Отначало започнаха да пропускат в 12, после махнаха и храненето в 3. Не съм правила нищо по- специално. Всичко си е до детето!  Wink

# 162
  • София
Явно и аз съм от късметбийките - бебо започна да спи по цяла нощ (от 21.00 до 6.30) малко след като навърши два месеца. Явно има нещо вярно в тази формула за 5-те килограма, защото горе долу тогава е бил толкова. Наистина е голямо щастие бебето да спи цяла нощ, защото като ме будеше по нощите бях пощръкляла #2gunfire

# 163

нищо вярно в тази формула с 5-те килограма няма.. аз така се надявах бебето ми да стане по-бързо 5 кг с идеята, че ще престане да се буди, ама... дори и с едно не намаляха буденията, а си стана и 5, и 6, и 7, и 8 кг... лош късмет!
Wink

# 164
  моят син от 4 месечен от само себе си започна да не се събужда вечер и да пропуска 1 хранене.  И така си е и сега. Нощното ставане ми беше много тежко.

Общи условия

Активация на акаунт